עבור לתוכן

בעיית התקנה של YOUR INSTALLER 2008

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

יש לי בבית שני מחשבים, בשניהם מערכת ויסטה.

לפני מספר שבועות רכשתי רישיון עבור התוכנה YOUR INSTALLER 2008

קיבלתי קוד חוקי, התקנתי במחשב שבסלון, ועד כאן הכול בסדר.

אלא מה, מכיוון שגם במחשב השני התחיל להיות אצלי "סלט" ,החלטתי להתקין את התוכנה גם שם. שלחתי מייל ליצרנית כדי לשאול אם הדבר אפשרי, והם ענו לי בשלילה, אבל תמורת תוספת 20 דולר, אוכל לקבל קוד עבור מחשב נוסף.

עניתי להם שזה מקובל עליי, אבל לא קיבלתי מהם כל תגובה. חזרתי על ההודעה שלי 3 פעמים, ושוב ללא כל תגובה.

לפתע גילתי אצלי בתיקיית הדואר ספאם, מייל נוסף מהחברה שכולל שני קודים, שונים לגמרי מהקוד שקיבלתי בהודעה המקורית.

ניסיתי להתקין את התוכנה כדי לבדוק האם אחד מהקודים האלה יתפקד כהלכה, אבל משום מה התוכנה כל הזמן קורסת בשלב ההתקנה, ומתקבלת הודעה של WINDOWS ,לפיה בעיה כלשהי גרמה לתוכנה להפסיק לפעול כראוי.

(הצצה בדו"ח הבעיות, מראה את הדף שאני מצרף כאן)

אוקיי, אז אני לוקח בחשבון, שהתוכנה בנויה כך שהיא פועלת רק בהתקנה על מחשב אחד. ואם זה אכן כך, אין לי שום כוונה להתעסק עם זה, מה גם שזה יהיה בלתי חוקי.

אבל הבעיה היא שאני אפילו לא מצליח להגיע לשלב שבו מכניסים את הקוד!

יתרה מכך, גם אם נניח אקבל סוף סוף מהיצרנית את הלינק לתשלום עבור הקוד הנוסף, ואשלם את הכסף, הרי שלא אצליח להכניס את הקוד, כי לא ניתן להתקין את התוכנה!!!

ומאחר והתמיכה שלהם כל כך גרועה, אני עלול להגיע למצב שאני שם את כספי על קרן הצבי.

לכן אשמח אם מישהו שנתקל בבעיה דומה, אן סתם שמבין בדברים האלה- יוכל לעזור לי לצאת מהפלונטר הזה...

תודה רבה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מישהו?

הבעיה הזו מאוד מטרידה :kopfpatsch:

פורסם

תנסה להסיר את התוכנה באופן מוחלט כולל התיקיה ב program files , תנקה רג'יסטרי , תריץ חיפוש אחרי קבצי התוכנה הנותרים.

תתקין מחדש דרך softpedia.com . תזין את פרטי הרשיון.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה על העזרה.

כבר הסרתי והתקנתי מחדש את התוכנה כמה פעמים, כולל מחיקת התיקייה מ- program files

לגבי ההמשך- אני לא יודע איך מנקים רג'סטרי, ואיך למצוא את קבצי התוכנה הנותרים. לפי מה לחפש?

בקיצור, לפחות מבחינתי, לחפש ולהסיר את כל קבצי התוכנה זה בערך כמו לרוקן את הים עם מסננת...

בדיוק בגלל זה החלטתי לרכוש את ה-YOUR UNISTALLER , שיבטיח הסרה מלאה של תוכנות/מקודדים/פילטרים ללא שום שאריות...

פורסם

1. ניקוי רג'יסטרי אפשר עם Ccleaner או regcleaner , רצוי לעשות גיבוי.

2.חיפוש קבצי תוכנה נותרים : המחשב שלי> לשונית חיפש >לרשום בקבצים ותיקיות את שם התוכנה>לסמן כל האפשרויות המתקדמות >חיפוש

אם נמצאו קבצים בשם התוכנה למחוק.

3. יש תוכנה טובה של Ashampoo uninstaller . פרטים וביקורת ב softpedia.com . התוכנה בחינם. שולחים לך קוד הפעלה .

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

1. לצורך ניקוי הרג'סטרי השתמשתי ב- Ccleaner. הפעלתי את "המנקה". האם כלי זה מבצע את ניקוי הרג'סטרי אוטומטית, או שעליי לבחור אופציה זאת בצורה ידנית?

2. עשיתי גם את החיפוש במחשב. (צילום) לא נמצאו שם קבצים "סודיים" שהסתתרו מבלי שאדע עליהם.

3. לא הבנתי מדוע אתה מציין את התוכנה Ashampoo uninstaller . האם כאלטרנטיבה ל- YOUR INSTALLER במידה וכל ניסיונותיי להתקינה יעלו בתוהו, או שהתוכנה הזו היא למעשה כלי שבעזרתו אוכל לנקות בצורה יסודית את כל השאריות, בכדי לאפשר את התקנת YOUR INSTALLER?

[attachment deleted by admin]

פורסם

1.ב Ccleaner יש אופציית רישום , ניתן להשתמש בה לניקוי רג'יסטרי.

2. ראיתי , שיש לך ויסטה . Ashampoo לא תתאים כאלטרנטיבה ל YU . תוכנה Revo uninstaler תתאים כאלטרנטיבה בחינם.

3. יש תוכנה Glary Utilities עם אופציות רבות , כולל ניקוי רג'יסטרי , אני לא זוכר אם יש בה אופציית uninstall לתוכנות. תבדוק ב softpedia.com .

התוכנה בחינם.

פורסם
  • מחבר

נתחיל בעדכון לגבי הודעת הפתיחה שלי-

קיבלתי מייל מיצרנית התוכנה, שילמתי להם את הכסף, והם שלחו לי מיידית קוד חדש עבור רישיון למחשב השני.

כתבתי להם שיש לי בעיה בהתקנת התוכנה (העניין הוא שדי קשה לי לצרף את הודעות השגיאה, כי זה בעברית) נראה מתי יענו לי, אם בכלל...

מאחר וכבר שילמתי עבור קוד נוסף, לפחות בינתיים אני לא מעוניין באלטרנטיבה :)

לגופו של עניין:

1. באופציה של הרישום ב- Ccleaner יש תיקון סוגיות. עשיתי זאת כבר קודם, וחזרתי על התהליך שוב, ליתר בטחון.

2. עשיתי ניקוי רג'יסטרי בעזרת Glary Utilities

3. התקנתי מחדש את YOUR INSTALLER 2008 מהאתר softpedia.com

כל זה ללא תוצאות. התוכנה קורסת כבר בשלב ההתקנה.

רעיונות נוספים? האם יתכן שהבעיה היא יותר עמוקה ואין אפשרות לטפל בה רק ע"י ניקוי רג'סטרי?

פורסם
  • מחבר

ברוך השם, הצלחתי למצוא את הפתרון בעצמי.

שורש הבעיה הוא בנושא של "מניעת ביצוע נתונים (DEP)" שאופייני לויסטה.

צריך לצרף לשם את תוכנית ההתקנה של ה- YOUR UNINSTALLER בכדי שזה לא יקרוס כל הזמן.

כבר עשיתי זאת כמה פעמים לגבי יישומים אחרים.

מה שמעניין הוא- למה במחשב השני שגם שם יש מערכת ויסטה, לא נתקלתי בצרה הזו.

כנראה שבגלל זה, לא חשבתי על כך קודם...

בכל אופן, תודה על עזרתך Vector

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים