פורסם 2008 במרץ 1917 שנים אני מוגבל ל1360X768 ככה שחשוב לי שהוא יוכל לעבוד על הגדרות הכי גבוהות עם כל הפילטרים השאלה אם צריך להתעקש על גרסא OC טובה כמו הספארקל או שמספיק אחת לא מומהרת או בכלל 96GT? בהתחלה חשבתי לחכות לספארקל אבל משום מה הוא נעלם מסקאיי וגם ICHILL למרות שלא התקשרתי לשאול לפשר העניין ....תודה לעזורים עריכה: מפרט שיתלווה אליו q66 g.skill 4gb 4cl GG ep35c ds3rTT Tought power 600Wכמובן שמתוכנן OC
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים יש לך אחד כזה עם עודף וגם GTS http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מחבר גן הם שמו גם באנדל של זה עם הזיכרון שאני רוצה וזה חוסך כמה שקלים http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1108יש איזה קאטצ' שאני מפספס פה ?
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים ב-TMS יש את sparkle 8800gt calibre ב1200,אבל לא כתוב שזאת הגרסא עם האוברקלוק, צריך לבדוק.דווקא הבאנדל עם הזכרון דיי משתלם, הזיכרונות האלה לבד עולים בסביבות ה-550-600 ש"חאיך הקירור של הכרטיס הזה , והאם הוא עדיף על הקליבר (הקלוקים של הקליבר יותר גבוהים קצת)?
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר כל המפרט בנוי עם מחשבה לעתיד שיחזיק לי כמה שיותר זמן . הGTS ב1240 ש"ח מאוד קורץ לי נראה לי שאני אקח אותו מוזר שלא מצאתי אף ביקורת עליו ברשת ....
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר למה לא אני קונה עכשיו מחשב שאני לא מתכוון לשדרג בשנתיים הקרובות וגם שיריץ לי כל משחק בצורה נורמאלית על הטלוויזיה ...לפני כ4 שנים קניתי את המחשב שלי שיש לי היום(מה שרשום במפרט) ועכשיו אני משדרג בעיקר בגלל שהשתחררתי ויש לי כסף להשקיע בעתיד בתקופה של הלימודים(עוד שנה) אני לא מתכנן להשקיע עוד על המחשב אלא להסתפק במה שאני קונה עכשיו בכל מקרה המחיר של הGTS מאוד משתלם השאלה אם אפשר לעשות לו OC עם הקרור המקורי , לא מצאתי עליו כלום בגוגל ...
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים ה - GTS מיותר לרזולוציה נמוכה כזאת.מה יהיה בעוד שנתיים אנחנו לא יודעים ולעכשיו יוצא שאתה זורק 450 ש"ח נוספים ללא סיבה.
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים במחיר כזה גם אני הייתי הולך על הג'י טי אס.. יכול ליהיות שגם ה9600 יספיק לחלוטין.. אבל הא ג'י טי אס הרבה יותר חזק ומשתלם מאוד במחיר הזה.. ואולי בעתיד יחזיק יותר טוב משחקים..
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים כרגע לא צריך אז לא קונים, בעתיד קונים משהו אחר אם יש צורך.מצטרף, במציאות של היום באמת שאין טעם לתכנן יותר מדי שנים קדימה. ומה יקרה אם בעוד שנה יצא DX11 או PIXEL SHADER 5, ופתאום כל הכרטיסים הכי מתקדמים לא יוכלו להריץ שום משחק חדש?לכן עדיף ללכת על משהו שיחזיק לך שנה נגיד, אחרי זה כבר מדובר במדע בדיוני ולא בתכנון. חבל סתם לזרוק כסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.