עבור לתוכן

כרטיס מסך (88GT) שיחובר לLCD 32 תקציב עד 1300

Featured Replies

פורסם

אני מוגבל ל1360X768 ככה שחשוב לי שהוא יוכל לעבוד על הגדרות הכי גבוהות עם כל הפילטרים

השאלה אם צריך להתעקש על גרסא OC טובה כמו הספארקל או שמספיק אחת לא מומהרת או בכלל 96GT?

בהתחלה חשבתי לחכות לספארקל אבל משום מה הוא נעלם מסקאיי וגם ICHILL למרות שלא התקשרתי לשאול לפשר העניין ....

תודה לעזורים

עריכה: מפרט שיתלווה אליו

q66

g.skill 4gb 4cl

GG ep35c ds3r

TT Tought power 600W

כמובן שמתוכנן OC

פורסם
  • מחבר

גן הם שמו גם באנדל של זה עם הזיכרון שאני רוצה וזה חוסך כמה שקלים

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1108

יש איזה קאטצ' שאני מפספס פה ?

פורסם

לא, הם מנסים למכור את המלאי לפני שה9X00 מגיע.

פורסם

ב-TMS יש את sparkle 8800gt calibre ב1200,אבל לא כתוב שזאת הגרסא עם האוברקלוק, צריך לבדוק.

דווקא הבאנדל עם הזכרון דיי משתלם, הזיכרונות האלה לבד עולים בסביבות ה-550-600 ש"ח

איך הקירור של הכרטיס הזה , והאם הוא עדיף על הקליבר (הקלוקים של הקליבר יותר גבוהים קצת)?

פורסם

9600GT יהיה מעל ומעבר.

פורסם
  • מחבר

כל המפרט בנוי עם מחשבה לעתיד שיחזיק לי כמה שיותר זמן . הGTS ב1240 ש"ח מאוד קורץ לי נראה לי שאני אקח אותו

מוזר שלא מצאתי אף ביקורת עליו ברשת ....

פורסם

ושוב פעם, אין כזה דבר לחשוב לעתיד.

פורסם
  • מחבר

למה לא אני קונה עכשיו מחשב שאני לא מתכוון לשדרג בשנתיים הקרובות וגם שיריץ לי כל משחק בצורה נורמאלית על הטלוויזיה ...

לפני כ4 שנים קניתי את המחשב שלי שיש לי היום(מה שרשום במפרט) ועכשיו אני משדרג בעיקר בגלל שהשתחררתי ויש לי כסף להשקיע

בעתיד בתקופה של הלימודים(עוד שנה) אני לא מתכנן להשקיע עוד על המחשב אלא להסתפק במה שאני קונה עכשיו

בכל מקרה המחיר של הGTS מאוד משתלם השאלה אם אפשר לעשות לו OC עם הקרור המקורי , לא מצאתי עליו כלום בגוגל ...

פורסם

ה - GTS מיותר לרזולוציה נמוכה כזאת.

מה יהיה בעוד שנתיים אנחנו לא יודעים ולעכשיו יוצא שאתה זורק 450 ש"ח נוספים ללא סיבה.

פורסם

במחיר כזה גם אני הייתי הולך על הג'י טי אס.. יכול ליהיות שגם ה9600 יספיק לחלוטין.. אבל הא ג'י טי אס הרבה יותר חזק ומשתלם מאוד במחיר הזה.. ואולי בעתיד יחזיק יותר טוב משחקים..

פורסם

אולי אולי...

כרגע לא צריך אז לא קונים, בעתיד קונים משהו אחר אם יש צורך.

פורסם
כרגע לא צריך אז לא קונים, בעתיד קונים משהו אחר אם יש צורך.

מצטרף, במציאות של היום באמת שאין טעם לתכנן יותר מדי שנים קדימה. ומה יקרה אם בעוד שנה יצא DX11 או PIXEL SHADER 5, ופתאום כל הכרטיסים הכי מתקדמים לא יוכלו להריץ שום משחק חדש?

לכן עדיף ללכת על משהו שיחזיק לך שנה נגיד, אחרי זה כבר מדובר במדע בדיוני ולא בתכנון. חבל סתם לזרוק כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים