עבור לתוכן

בעיה מוזרה..

Featured Replies

פורסם

ערב טוב אנשים

שאלה לי אליכם

יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 128 רם כרטיס מסך ג'י פורס 4 128 מגה ואני משתמש בווינדוז XP

עכשיו הבעיה: כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט (יש לי ADSL מודם פנימי, חצי מגה) המחשב שלי נהיה איטי מאוד....

שאני מפעיל לדוגמא ת"מחשב שלי" הוא עולה אחרי הרבה זמן ועולות איתו כל מיני פירסומות

לדוגמא: http://ads.flashtrack.net/banners/images/campaigns/170.php

ככה גם עם האינטרנט אקספלורר

ניסיתי לרוקן, חשבתי אולי עומס, צרבתי הרבה דברים שום דבר לא עזר

ברקע פועלים גם zone alarm, ICQ

סגרתי ומחקתי אותם שום דבר לא עזר

מישהו בבקשה יוכל לעזור לי

בתודה

Duke Of Luck :ylsuper:

נ.ב

האם יש למישהו מושג מזה הקובץ blimsv.dll?

פורסם

128MB RAM זה מעט בשביל XP.

הווינדוס עצמו והתהליכים שלו, לוקחים משהו כמו 100MB. זה אומר שנשאר לך רק 28MB בערך בשביל דברים אחרים.

28MB בערך בשביל דברים אחרים = כלום! ממש ממש מעט.

לכן הווינדוס משתמש במחשב שלך המון ב-Virtual Memory (מדמה זיכרון פנימי על ההארד-דיסק) מה שמאט לך כ"כ את פעולת המחשב.

לכן אתה יכול לעשות אחד משני הדברים:

א. להוסיף זיכרון פנימי.

ב. לחזור למערכות הפעלה ישנות יותר שלוקחות פחות זיכרון פנימי, וכך יישאר לך יותר זיכרון לתוכנות ודברים אחרים.

פורסם
  • מחבר

טעות שלי!!!!

מצטער

יש לי 256 רם

פורסם

ניראה לי שאני יודע מה הבעיה.

התקנת Kazaa או Imesh שהם לא בגירסאת Lite?

אם כן אז הם התקינו לך תוכנות שזוללות לך את כל הזיכרון. תוכנות ששולחות מידע עליך ומה אתה עושה. וגם תוכנות שכל זמן מסוים מקפיצות לך פירסומות.

בשביל לבדוק אם באמת יש לך פירסומות בדרך הכי מהירה זה תלחץ start-Program-Startup אם אתה רואה שמה Gmt. אז אתה מפוצץ בפירסומות.

ובקשר ללינק של הפירסומות לא היית צריך לתת את הלינק.

אם אתה רוצה שלח לי הודעה פרטית ונדבר איך להעיף אותם מהמחשב שלך לצמיתות!

פורסם

אה, דרך אגב.. שכחתי להזכיר את זה בפוסט הקודם: שנה כותרת.

פורסם

שמעת על הפאץ' האחרון בwindows ?

דרך הwindows update הוא מוריד פאץ' שאמור לחסום גישה להאקרים אבל בעצם הוא מאיט בהמון את המחשב - זה איזשהו עדכון של sp2....אני צריך לבדוק בעצמי

אם יש לך anti virus כלשהו ויש לך SP1 +עדכונים דרך windows update תמחוק את האנטי וירוס או שתעשה system recovery לפני העדכונים....

מקווה שעזרתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים