פורסם 2003 באפריל 2822 שנים שלום היום בערב המסך יצא מפקוס גיאילו הרל מטושטש אבל עדין אפשר לקרא אז גיליתי שאם אני סוגר ופותח את המסך הוא חוזר להיות רגיל עכשיו איפו הבעיה יכולה להיות בשפורפרת המסך או ברכיבים אלקטרונים כי בשפורפת נגמרה לי העכשיואהה הדגם של המסך זה sony e400 מישהוא היתה תופעה כזאת
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים מחבר אז בנוסף אם זה בעיה של השפורפרת כמה עולה היום להחליף את השפורפרת והאם שווה לקנות מסך חדשוגם האם הבעיה יכולה להגרם מחום?
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים מחבר זה מוזר כי המסך פחות משנה וחצי שזה כלום אבל האם זה יכול להגרם שאני מדליק ומכבה כל יום?
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים מחבר כן ניסית אבל הבעיה שאני רואה מטשטש נגיד כמו שבסרטים מרדימים מישהוא בחומר הרדה אז הכול מתושתש או שמישהוא לא מרכיב משקפים אז מטושטש זה הכוונה
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים זה מוזר כי המסך פחות משנה וחצי שזה כלום אבל האם זה יכול להגרם שאני מדליק ומכבה כל יום?אם אתה לא מכבה אותו כל שתי דקות לא ניראה לי שאתה גורם נזק.ואם המסך עושה לך בעיות! שלח אותו לתיקון! ותראה מה הטכנאי יגיד לך. כמה זמן יש לך אחריות אם עדיין יש לך אחריות נצל אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.