עבור לתוכן

קונה E8400 - ללא OC, יש צורך בקניית קירור ?

Featured Replies

פורסם

בין המפרט שאני קונה יהיה המארז CM690, ואני מוסיף לו עוד 2 מאווררים 120, ככה שחם לא בדיוק יהיה שמה.

השאלה היא האם קירור הסטוק מספיק או שרצוי להוסיף קירור נוסף חוץ מזה, כאשר לא מתוכנן OC?

ואם כן, איזה קירור? אני מבקש משהו לא רועש, ולא להשתגע במחיר בבקשה. הקירור ייקנה ב-SkyPc.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

מעבד מצוין וקריר

קירור סטוק מספיק אבל הוא רועש

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה להוציא 100-200 ש"ח על גוף קירור, גם אם מדובר בשיפור מועט של קירור אבל שיפור משמעותי ברעש.

מה לגבי Arctic Cooling Freezer 7 Pro? שווה להשקיע?

פורסם

freezer pro מתוך ניסיון הוא קירור שקט וטוב. אני משתמש בו למעבד E4300 והוא עושה את העבודה כמו שצריך. שווה השקעה...

אבל שוב אם הרעש לא ממש מפריע לך אז אתה יכול להישאר עם הקירור סטוק. לפי מיטב ידיעתי אינטל שיפרה את הקירורים שלה בסטוק ככה שגם רמת הרעש ירדה הודות לכך. לשיקולך... ובהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

הקרור המקורי של אינטל לא רועש, אתם נסחפים. לE8400 הקרור המקורי מספק מעל ומעבר ולא, הוא לא מרעיש (המעבד לא מתחמם, המאורר בעל הספק נמוך ולכן לא מגיע למהירות גבוהה). אם אתה ממש מרגיש שאתה חייב, הפריזר פרו יהיה בחירה טובה. יותר מזה זה מיותר לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה :)

אני אקנה את המחשב ללא קירור נוסף, ואם לאחר כמה זמן הרעש יפריע לי אני אקח את ה-Freezer 7 Pro.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים