עבור לתוכן

טמטום ממדרגה ראשונה של המשטרה

Featured Replies

פורסם

אתמול שמעתי בחדשות שלכבוד" יום האדמה"שאמור להיות בסוף החודש הזה,המשטרה מגישה שי לציבור הערבי והוא:אי טיפול בבניה הבלתי חוקית והמאסיבית במגזר הערבי.נדהמתי לשמוע זאת מכיוון שהמשטרה אמורה לטפל בחריגות בנייה ללא הבדל באיזה מגזר מדובר.וגם בעקבות הטיפול "העדין והמתחשב "כאשר מדובר במגזר היהודי על כל תוספת של חדר ומרפסת.שם המשטרה- והפרקליטות אינה מהססת לנהוג ביד קשה וברוטלית על כל חריגת בנייה הכי קטנה.אך כאשר מדובר במגזר הערבי פתאום המשטרה מקבלת רגליים קרות ומהססת לטפל בבעיה חמורה זו.כך אנו מאבדים שטחים מדינה נרחבים וגדולים בעיקר בגליל ובנגב ע"י פושעי הקרקעות הערבים ואין אף אחד שפוצה פה ומצפצף.לכן אין פלא שחוצפתם ונועזותם של הערבים עוברת כל גבול ובצדק .מפני שהערבים יודעים כבר זמן רב שהחוק תקף רק לגבי היהודים ולא לגביהם.וששוטר וחייל יהודי הוא רק" אריה"ללא כל שיניים ושאין להם ממה לפחד או לחשוש מפנינו.לכן אני שואל את כל אלה שרוממות החוק בפיהם והחרדים למדינת חוק היכן אתם נמצאים-כאשר מדובר במגזר הערבי?מדוע אתם שותקים ומבליגים כאשר מדובר בפורעים הערבים?אך כאשר מדובר במגזר היהודי אתם הופכים עולמות על כל חריגה קטנה?היכן ליבכם היכן מצפונכם?כולי תקווה שמצב אבסורדי זה ישתנה במהרה ונחזור לפעול לפי הציונות הישנה והטובה הדוגלת בהתיישבות-ובבטחון בכל חלקי ארץ ישראל.ויפה שעה אחת קודם.

פורסם

משה, אתה חייב ללמוד לכתוב כמו שצריך, הדרך שבה אתה כותב את הדברים מאוד מקשה על הקריאה, זה פשוט קיר של טקסט,

זה מייאש את הקורא לפני שהוא אפילו מתחיל לקרוא ... תלחץ מדי פעם על enter בסוף משפט ארוך ותשים רווחים אחרי נקודות ופסיקים,

זה לא מסובך ומקל מאוד על הקוראים.

פורסם

^^^

אף אחד לא יתייחס ברצינות למה שכתבת עד שלא תכתוב את זה כמו שצריך.

פורסם

אל תדאגו, הוא גם לא יטרח לקרוא את הת'רד הזה ולהגיב בו יותר (ראיתם אותו עושה פעם משהו כזה?)

פורסם

אני דווקא אטרח להגיב. מילים כדורבנות! אבל בחייאת - קצת פיסוק.

פורסם

אל תדאגו, הוא גם לא יטרח לקרוא את הת'רד הזה ולהגיב בו יותר (ראיתם אותו עושה פעם משהו כזה?)

הוא? זה לא בוט? :-X

פורסם

אני דווקא אטרח להגיב. מילים כדורבנות! אבל בחייאת - קצת פיסוק.

:)

פורסם

ניסיתי (באמת שניסיתי) להבין מה שכתבת אבל כל מה שאני מוציא מהגוש טקסט הזה זה רק שאתה נוגד את עצמך יותר מידי פעמים

פורסם

+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים