עבור לתוכן

חלופה למסך ויוסוניק vp930 - מוכן בצער להיפרד מ - 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לאור העובדה שהיבואן "אומניטק" מפסיק להביא המסך הנ"ל (עד שהצלחתי להוציא ממנו מחיר נוח...) - מה החלופה הראויה במחיר של 1500 ש"ח? המסך מיועד לבן תשחורת בן 14 שיוריד סרטים ויפעיל משחקים (לא גיימר בנשמה, אבל בן תשחורת...). לא יודע אם רלוונטי, אבל כרטיס מסך 3850 ומעבד E8400 של אינטל.

דרך אגב, היבואן מחזיק גם במוצרי DELL , אבל אני מחפש המלצה למסך ראוי שיידע לתת פייט טוב למסך שעם קנייתו כבר השלמתי (אבל כאמור, אזל). דרך אגב, מסכי VP930 שקיימים עדיין אצל ספקים, מחירם מאמיר עד ל - 1800 ש"ח. מעבר לתקציבי.

פורסם

לאור העובדה שהיבואן "אומניטק" מפסיק להביא המסך הנ"ל (עד שהצלחתי להוציא ממנו מחיר נוח...)

הכוונה שלך היא שאומניטק אמרו לך באופן חד-משמעי שלא נשאר להם יותר מלאי של VP930 ושהם גם לא יכולים להזמין אותו יותר מהיצרן?

פורסם

אילן, ערוך את הכותרת ככה שתכיל את התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

הכוונה שלך היא שאומניטק אמרו לך באופן חד-משמעי שלא נשאר להם יותר מלאי של VP930 ושהם גם לא יכולים להזמין אותו יותר מהיצרן?

אין במלאי ולא יהיה וגם אם יצליחו למצא זה ייארך מספר ימים. המסך נדרש עד סופהשבוע, שאז המחשב החדש מגיע. אם היה תלוי בי הייתי מוכן לחכות, אבל זה של הבן, והוא כבר איים להוציא אותי מהירושה אם לא אקנה לו המתנה המובטחת לבר מצווה (הוא כבר מעל 14...), אז תאר לך שאני מודיע לו - "הפתעה!! המחשב כאן!!" "עוד הפתעה - אין מסך"... ("בום"!!!!!!!!!).

פורסם

די חבל שה-VP930 הופך לעוד מסך איכותי שאינו בר-השגה. גם עד 1800 עדיין אין מסך ברמתו מבחינת שילוב של איכות תמונה מצויינת ומהירות תגובה מספיק טובה למשחקי FPS מהירים.

אם הבן שלך מתעניין במשחקי FPS מהירים, אין עד 1500 מסך איכותי שגם מהיר מספיק לכך. סמסונג 971P המשובח עולה ב-IQPC פחות מ-1700 אבל מראה מריחות במשחקים המהירים הללו (ברמה של Counter Strike

בתקציב המוגבל שלך עד 1500 יש מסכים מבוססי TN 19" סבירים:

Samsung 932B / 932BF

LG L1953S / L1953TR

או שתיקח 22" TN שהומלצו בביקורת למסכי 22" בנעוץ. הם נותנים חווית משחק עדיפה על פני ה-19" TN בגלל גודלם.

פורסם
  • מחבר

די חבל שה-VP930 הופך לעוד מסך איכותי שאינו בר-השגה. גם עד 1800 עדיין אין מסך ברמתו מבחינת שילוב של איכות תמונה מצויינת ומהירות תגובה מספיק טובה למשחקי FPS מהירים.

אם הבן שלך מתעניין במשחקי FPS מהירים, אין עד 1500 מסך איכותי שגם מהיר מספיק לכך. סמסונג 971P המשובח עולה ב-IQPC פחות מ-1700 אבל מראה מריחות במשחקים המהירים הללו (ברמה של Counter Strike

בתקציב המוגבל שלך עד 1500 יש מסכים מבוססי TN 19" סבירים:

Samsung 932B / 932BF

LG L1953S / L1953TR

או שתיקח 22" TN שהומלצו בביקורת למסכי 22" בנעוץ. הם נותנים חווית משחק עדיפה על פני ה-19" TN בגלל גודלם.

מה זה משחקי FPS מהירים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים