עבור לתוכן

היכן ניתן להשיג Logitech G15 גרסא ישנה?

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר להשיג? התקשרתי לרוב החנויות שאני מכיר וכבר צפיתי את התשובה.. "אין במלאי והיבואן מביא רק את החדשה."

מה שמשאיר לי ללכת לאופיס דיפו וכו' ולקוות שנשאר להם מהמלאי הישן, למרות שלא כ"כ בא לי לשלם 600 שקל על מקלדת אני יעשה את זה אם זה הכרחי :smile1:

פורסם

אני שילמתי 500 והתעקשתי שאם אחרי ההזמנה יהיה מדובר על הגירסא הישנה העיסקה תבוטל ... אני לא יודע איפה משיגים את הישנה אבל ראיתי בזאפ שיש חנויות שיש אולי תנסה שם ...

פורסם

אילו יתרונות יש לישנה על פני החדשה :o?

פורסם

היא יותר קטנה , פשוט במקום שיהיו שלושה טורים של מקשי ה g הם צימצמו אותם לשורה אחת אפשר לבחור אחת משלושת השורות ע"י מקשי ה m שנמצאים למעלה .

זה הכל אין שינוי משמעותי אחר ביחס למקלדת הקודמת , אני בחרתי אותה רק בגלל עניין הגודל וגם לטעמי היא יותר יפה .

בקשר למחיר , עדיף ללכת לחנויות המחשבים השכונתיות בד"כ אין להם את המוצר וחלקם לא ידעו על מה מדובר , אבל אחרי בירור שעשו עם הספק שלהם קיבלתי טווח מחיר , יש כאלה רצו 600 ש"ח כמובן שבסוף הלכתי על הכי זול (500 ש"ח) .

פורסם
  • מחבר

אילו יתרונות יש לישנה על פני החדשה :o?

יותר מקשים ו.. זהו. אני פשוט אוהב את העיצוב של הגרסא הישנה הרבה יותר.

פורסם

אני מחזיק בחדר שלי את שתי הדגמים, ואתן עליהם סיקור קצר

הG15 החדשה נוחה יותר להקלדה, מכיוון שהיא דקה יותר מהישנה (לטעמי, שכן, אני מאוד אוהב מקלדות שטוחות כגון S510)

מסך הLCD בחדשה, קטן יותר מהישנה, אך הBACKLIGHT שלו תואם את צבעי המקשים (בניגוד ללבן בישנה)

מקשי המולטימדיה בחלקה העליון של המקלדת החדשה, נוקשים, ונוחים פחות ללחיצה מאשר השינה, כמו כן, אני מעדיף את החוגה לעוצמת הווליום מאשר שני לחצים)

ל2 המקלדות 2 דרגות עוצמת הארה, ו2 חיבורי USB די שימושיים, בגב המקלדת

2 המקלדות יפות מאוד , כל אחת בדרכה.. קשה לי לבחור מי היא יפה יותר ;)

כמו שכבר אמרו - יש שינוי במספר מקשי הG (למרות שאני לא מצליח למצוא שימוש לכולם... אפילו בחדשה)

אם יש לכם שאלות נוספות על פרטים נוספים - אשמח לענות (מבחינת דרייברים ושאר דברים)

פורסם
  • מחבר

יש סיכוי שאתה מוכן למכור את הישנה? :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים