עבור לתוכן

האם האימיול שלי נגוע

Featured Replies

פורסם

שלום חברה, יש לי אימיול 0.48a, שאני מפעיל אותו, חומת האש שלי ( COMODO ) שואלת אותי אם אני רוצה לתת גישה לרשת לאימיול או שלא... היא שואלת פעמיים, פעם אחת לגביי ה TCP ופעם שנייה לגביי ה UDP ל TCP אישרתי גישה אבל לגביי ה UDP היה משהו מוזר, חומת האש התריאה מתן גישה לפורטים של UDP אבל הם היו פורטים שונים ממה שמוגדר היה לי באימיול.

מישהו מוכן לאמר לי מה קורה פה והאם האימיול שלי נגוע ומתוכנן כך שאפתח את הפורטים שה"פורץ" הגדיר וכך הוא יפרוץ לי למחשב וכו... ???

תודה ירון

פורסם

פורט ה-UDP שהגדרת באימיול, הוא פורט עבור הפרוטוקול.

מפה והלאה אני קצת מנחש מכיוון שאני לא מכיר את צורת העבודה של הפרוטוקול.

הפורטים האחרים שאתה פותח נועדו לפתיחת ערוצי תקשורת מול הקליינטים האחרים שמהם אתה מוריד/מעלה.

מה שבטוח, אין לך מה לדאוג, זה מצב תקין.

פורסם
  • מחבר

תודה. את האמת גם אני חושב כך אבל אני עדיין לא בטוח... יש לעוד מישהו משהו לאמר על זה ?

פורסם

אני אתקן את עצמי, ההעברה של הקבצים עוברת בפורטים האלו בוודאות.

אני פשוט לא סגור על אם גם כל ה-HANDSHAKE ושאר ההתקשורת של הפרוטוקול עוברת בהם.

לכן התשובה הוודאית היא שזה בטוח.

פורסם
  • מחבר

סבבה, אם הקבצים עוברים משם אז למה הוא לא מבקש גישה לפורטים שמוגדרים לו ? כי הרי גם כאשר פתחתי ידנית את הפורטים בפיירוול אז עדיין בפעם הראשונה התוכנה ניסתה לקבל גישה לרשת עם TCP וקיבלה אישור ממני כי אלה היו הפורטים שמוגדרים באימיול אבל זה לא המצב עם הפורטים של UDP.

פורסם

לא ממש הבנתי.

יש באימיול פורט UDP ופורט TCP שאתה יכול להגדיר.

נתת גישה ב-FW לפורטים האלו?

פורסם
  • מחבר

בפיירוול שלי צריך לפתוח פורטים ידנית לאימיול אז כן פתחתי את הפורטים הדרושים. אבל בכל זאת בפעם הראשונה שמפעילים את האמיול הפיירוול מתריע על גישה לרשת מצד האימיול. כפי שאמרתי ( או שלא ) את ה TCP אישרתי לתמיד ככה שיותר לא אשמע מהפיירוול שלי לגבי זה אבל לגביי ה UDP אני עדיין לא בטוח...

הוא היה צריך להתריע לי שאימיול מנסה לקבל גישה עם הפורטים שהגדרתי לו בתוכנה ( באימיול ) כמו שהוא התריע לגביי הפורטים של ה TCP

פורסם

מדובר בפורט המרוחק, לא בפורט אצלך

פורסם
  • מחבר

בקיצור אז אין לי בעיה ואפשר לאשר את זה, תודה לכולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים