פורסם 2003 באפריל 2822 שנים איך אני עושה OC ללוח אם של ABIT-NF7עם מעבד AMD ATLON XP 2100זיכרון קצת חלש אבל GEIL 256 400 COLING ALOMINUMאז איך אני עושה OC לא גבוע אבל בסדר ??????ישמח מאוד אם תעזרו לי
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים מחבר לא יודע איך הודקים את הליבה איך אפשר לבדוק??ולא היבנתי מה זה FSB-FRONT SIDE BUSאין לי קירור ממש טוב יש לי וולקנו 9 בגלל זה אני רוצה לעלות את אה BUS לה 160 170
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים FSB=FRONT SIDE BUSבראשי תיבות ולכן הרבה פעמים שמשמשים במושג BUS בOC הכוונה היא FSB אז במובן של OC באס וFSB זה אותו דבר. אני משאר שהמעבד שלך הוא TBERD-B בכל מקרה תוריד את התוכנה MBM5 תבדוק את הטמפרטורה ההתחלתיתי ותעשה באנצ'מארקים של 3DMARK2K1 ו 3DMARK2K3 וSANDARA SISOFT ותבדוק יציבות בעזרת תוכנת PRIME95 ואז תעלה במעט בביוס את ה FSB ואז עוד פעם תחזור על אותו תהליך של בדיקות 3DMARK ויציבות וSANDARA ותבדוק אם היה שיפור ותבדוק טמפרטורות ותדאג לזה שזה לא יעבור 60 מעלות במאמץ בזמן הרצת PRIME95 ביום רגיל מבחינת טמפרטורות. ככה תעשה עד שתגיעא למצב שזה לא יציב או שהטמפרטורות גבוהות מדי.
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים מחבר אוקי תודה רבה רבה אל העזרה מחר אני אמור לקבל את הלוח אם ואני יתחיל ואני יביא תמונות מסך לפני ואחרי
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים מחבר מזה אומר שאני ניתקע למה אני יתקע עם באס והמכפלה ?למה זה גורם שאני ניתקע
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים מחבר shibby היה לי מחשב דומה לשלך אותו כרטיס מסך ולוח דומה רק ששלי טיפה יותר חדש
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים לא נראה לי שתזדקק להעלאת מתחים אבל באמת אם תראה שזה לא יציב תעלה בקצת את המתח ותראה אם זה עוזר תזכור לעשות את הבאנצ'מארקים לפני ואחרי כל O/C! ותזכור גם לא לעבור ביום רגיל את ה60 מעלות ב FULL LOAD מקסימום 65-70 גג
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים מחבר לא אני לא מיתכון לעבור את אה 60 מעלותכמה זמן אני צריך לבדוק עם PRIME 95את המעבד בה FULL LOADכמה זמן ועוד שאלה אחרי אובר קלוק זה אמור להיות רשום גם בה מאפנים על המחשב שלי שרשום שם את המעבד אמור להיות שינוי של המעבד ???בה MHZ ??????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.