פורסם 2003 במאי 922 שנים דיסק, לא שיר...כנסו לכאן כדי להוריד את השירים I was There, Linguistiks, Resistance של ש"י (באופן חוקי, אלו שירים שמוצעים חינם על ידי האומן)http://artists.mp3s.com/artists/246/supreme_hebrew_intelekt.htmlצודק. טעות במחשבה אצלי.תשמעו גם את Sambusak
פורסם 2003 במאי 1022 שנים -Infected Mushroom, Shidapu, Shiva Shidapu וכל היתר.-Skazi-Yahel-Cosma-GMS-S.U.N Projectאלו העיקריים.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים אממ.. כן.תן לי דוגמא ללהקת מטאל וללהקת רוק כבד.יש המון סוגים של מטאל. אני מניח שכשאתם אומרים "רוק כבד" הכוונה היא ל-Black/Death/Doom Metal. תקשיבו ל-Satyricon ותבינו למה הכוונה. מנגד יש לדוגמא את Power Metal, שהרבה יותר קל וגם מאוד יפה (Rhapsody/Stratovarius). ויש גם את ה-Symphonic/Fantasy Metal, שאפשר לשייך אליו גם את Rhapsody, אבל לדעתי הנציג ההולם יהיה Nightwish/Therion. זה אגב סוג המטאל המועדף עליי, אם כי אני אוהב גם פאוור. תקשיבו לכמה מהלהקות ותביאו דעתכם כאן.
פורסם 2003 במאי 1122 שנים אממ.. כן. תן לי דוגמא ללהקת מטאל וללהקת רוק כבד. אממ... לא. :lol: מטאל - METALLICA רוק כבד - NIRVANA (טוב, לא רק רוק כבד אבל בעיקר )
פורסם 2003 במאי 1222 שנים מוניה סקס-אף אחד לא הזכיר אותה קודם לא יודע למהgunsscorpionsסאונדטראק של טוני 2בריאן אדמססלין דיוןביטלסcreednickelbackp.o.denyabon jovilinkinlotr1 and lotr2 soundtrackstingןעוד הרבה שאין לי כוח לכתוב
פורסם 2003 במאי 1222 שנים מאטליקה לא עשו כמעט מאטל... ונירוונה היו רוק כבד-עדין נרוונה ניגנו סגנון שנקרא "גראנג'" באותה תקופה יצאו כמה להקות טובות מסיאטל שניגנו באותו הזרם כמו: PEARL JAM סאונד גארדן וכדומה
פורסם 2003 במאי 1222 שנים תסתכלו בחתימה...וחוץ מזה אני גם אוהב:system of a downsum 41papa roachועוד...
פורסם 2003 במאי 1222 שנים שיו! כמה פעמים צריך לומר לכם! נירוונה עשו גראנג' (טוב, הם גם המציאו את הגראנג'), אבל לא רק גראנג', אלא גם רוק כבד. להפך: זאת להקת רוק כבד, שעשתה בעיקר רוק כבר ופחות גראנג' אבל גם. הבנתם???
פורסם 2003 במאי 1222 שנים שיו! כמה פעמים צריך לומר לכם! נירוונה עשו גראנג' (טוב, הם גם המציאו את הגראנג'), אבל לא רק גראנג', אלא גם רוק כבד. להפך: זאת להקת רוק כבד, שעשתה בעיקר רוק כבר ופחות גראנג' אבל גם. הבנתם??? לא. אתה מוכן להסביר שוב פעם?
פורסם 2003 במאי 1322 שנים לא.אתה מוכן להסביר שוב פעם?בקיצור, נירוונה היא להקת רוק כבד וגראנג' (היא גם המציאה את הגראנג'), שעושה בעיקר רוק כבד ופחות גראנג'.
פורסם 2003 במאי 1322 שנים למרות הסכנה שזה ישמע מפגר...צריך להוסיף גם את הסאונד טראק של המשחק סול ריוור 1...אוסף הנעימות הכי יפות ששעמתי בחיים שלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.