פורסם 2003 במאי 622 שנים בזה אני לא בטוח......אבל GUNS זה לא מאטל זה סוג שונה של רוק אתה מבין זה לא נכנס לקטגורית מאטל....אולי אתה צודק...אבל אם כן, זה חייב להיות רוק כבד.
פורסם 2003 במאי 622 שנים אולי אתה צודק...אבל אם כן, זה חייב להיות רוק כבד.כן רוק כבד זה כן, ותקרא את ההמשך של ההודעה שלי בעמוד הקודם.......רוצה עוד דוגמא- תוריד את השיר Agnostic Front - Gotta Go שזה נשמע כמו מטאל אבל זה בכלל פאנק (punk)
פורסם 2003 במאי 622 שנים Metal=מטאל=רוק כבדגאנז מנגנים בין השאר Heavy Metal (אבל בעיקר Hard Rock) ומי שאומר שלא פשוט לא יודע מה זה.ולעשריה שלי:1) Smashing Pumpkins2) John Lennon3) אביב גפן4) Porcupine Tree5) Queen6) RadioHead7) Cradle of Filth8) Dandy Warhols9) The Cranberries10) איפה הילד ?
פורסם 2003 במאי 622 שנים אם אני כבר פה אז: Opeth with their newest Progressive album called Damnation and some of their older death songs. Iron Maiden. Metallica - Ride The Lightning, JFO, MOP and Black Album. Children Of Bodom.
פורסם 2003 במאי 722 שנים Metal=מטאל=רוק כבד גאנז מנגנים בין השאר Heavy Metal (אבל בעיקר Hard Rock) ומי שאומר שלא פשוט לא יודע מה זה. ולעשריה שלי: 1) Smashing Pumpkins 2) John Lennon 3) אביב גפן 4) Porcupine Tree 5) Queen 6) RadioHead 7) Cradle of Filth 8) Dandy Warhols 9) The Cranberries 10) איפה הילד ? אממ... לא. מטאל זה לא רוק כבד. ממש לא! עריכה - השיר Sweet Child O'Mine של גאנס הוא רוק כבד או קלאסי?
פורסם 2003 במאי 822 שנים לא מודדים סגנון של להקה לפי כל שיר אלא לפי הרוח הכללית.אגב, אם היית מקשיב מההתחלה למה שאני אומר ולא צועק שאני לא יודע על מה אני מדבר, היית חוסך לכולנו דף שלם לקריאה.
פורסם 2003 במאי 822 שנים לא מודדים סגנון של להקה לפי כל שיר אלא לפי הרוח הכללית.אגב, אם היית מקשיב מההתחלה למה שאני אומר ולא צועק שאני לא יודע על מה אני מדבר, היית חוסך לכולנו דף שלם לקריאה.למי התכוונת? לי?אם כן, מה זה קשור? ???
פורסם 2003 במאי 822 שנים iNfeCtED mUShROoM AliEn ProJEcT ShPonGLe AsTrix 1200Mic GmS SuB 6 coSMa ז"ל LogIC BOmB PSydrOP ¸ . - ~.---,.¸ .¸´ ;;;;;;;;;·. ,';; `.;;;;;;· '; ;;·´ __ ¨¨¨¨ ¸; .' ;´;;;;;`; ,';;'. ,´¸¸,,.'--···~~`··--..'¸;;;`, d()b `~~··--·,' ·.:',·--··~~´ .' .·::'. TrAnCe ! .·´ .·:::`:. ·~~··²³´´¨¨¨¨‾‾‾‾‾‾¨¨¨¨¨``³²··~~·
פורסם 2003 במאי 822 שנים הנה הרשימה שלי...קצת רוק:לינקין פארקRed Hot Chilli PeppersFoo FightersAudioslavescorpions (אבא שלי הדביק אותי)StaindAerosmithהרבה ראפ ומוזיקה שחורה בכללי:TupacTQWu TangRemedyEminemDr. DreNWAN.E.R.DR.KellyL L cool JNasיש עוד בקטגוריה הזאת, פשוט אני לא מצליח לחשוב על משהו עכשיו...ועוד קצת ראפ ישראליסאבלימינל והצלשי 360 (Shi או Supreme Hebrew Intelekt)מעיין הקטנהועוד משהו קטן המלצה - איליה ודינמיט בשיר שמישהו יעזורבקשר לשי 360: הוא הוציא דיסק לבד הוא שהתכוונת לשירים שהוא שר עם סאבלימינל?
פורסם 2003 במאי 822 שנים אין ספק שהלהקה האהובה עליי ביותר הם פינק פלויד (Atom Heart Mother, Animals, Wish You Were Here, The Wall)אני גם ממש אוהב את קינג קרימסון, בעיקר את האלבום הראשון שלהם (In The Court Of Crimson King) לדעתי מוזיקה צריכה להיות כבדה ודכאונית, להעביר את מחשבותיו והרגשותיו של המחבר וממש לרגש את המאזין, היא צריכה להיות מלאת משמעות, עומק ומסר. אחרת, היא לא שווה הרבה.
פורסם 2003 במאי 822 שנים אממ... לא. מטאל זה לא רוק כבד. ממש לא! אממ.. כן. תן לי דוגמא ללהקת מטאל וללהקת רוק כבד.
פורסם 2003 במאי 822 שנים הוא הוציא שירSHI - CHAPTERSדיסק, לא שיר...כנסו לכאן כדי להוריד את השירים I was There, Linguistiks, Resistance של ש"י (באופן חוקי, אלו שירים שמוצעים חינם על ידי האומן)http://artists.mp3s.com/artists/246/supreme_hebrew_intelekt.html
פורסם 2003 במאי 822 שנים האהובים עלי, כולם ישנים עד חצי ישנים החיפושיות ארוסמית' קרוסבי סטילס נאש & יאנג גניס גופ'לין הנדריקס אריק קלפטון קווין קצת BB KING הפלפלים האדומים החריפים (אוהב לתרגם את זה לעברית , נשמע טפשי :smoke: ) ועוד כמה להיטים מ SIMON&GARFUNKEL מאטליקה, פינק פלויד, אואזיס, גו קוקר, woodstok shit וכו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.