פורסם 2003 במאי 622 שנים למה אני לא רואה פה שום מטאל ?... Anyway -MetallicaIron maidenmegadethpanteraאלו העיקריות !
פורסם 2003 במאי 622 שנים למה אני לא רואה פה שום מטאל ?... Anyway -MetallicaIron maidenmegadethpanteraאלו העיקריות !שני שירי המטאל האהובים ביותר עלי הם:Nirvana - In BloonGuns N' Roses - Welcome to the Jungle
פורסם 2003 במאי 622 שנים opethparadise lostqueensrychedream theaterpink floyedהיהודיםac/dcanthraxmetalica (הישנה)black sabbathbucketheadcoal chamberchildren of bodomdark tranqilityEvanescencefoo fightersin flamesInmeiron maidenlivemegadethmoonspellnightwishsonata arcticaQOTSARHCPrammstienrob zombiesum 41toolsteavi vaimarilyn mansonICP 8)
פורסם 2003 במאי 622 שנים שני שירי המטאל האהובים ביותר עלי הם:Nirvana - In BloonGuns N' Roses - Welcome to the Jungleשניהם לא מטאל, במיוחד לא הראשון (in blooM, אגב)- גראנג' היישר מסיאטלגאנז, לא הייתי קורא להם מטאל. אולי רוק כבד.
פורסם 2003 במאי 622 שנים שניהם לא מטאל, במיוחד לא הראשון (in blooM, אגב)- גראנג' היישר מסיאטלגאנז, לא הייתי קורא להם מטאל. אולי רוק כבד.בטח שהם מטאל! אול אפילו מטאל כבד!
פורסם 2003 במאי 622 שנים בטח שהם מטאל! אול אפילו מטאל כבד! חחחחח, :lol: קודם כל nirvana זה בכלל גראנג', שנית כל guns n roses זה מקסימום רוק כבד ולא יותר. וד"א אי אפשר להגיד מאטל כבד.... למה אני לא רואה פה שום מטאל ?... Anyway - Metallica Iron maiden megadeth pantera אלו העיקריות ! אחלה טעם גם זה מה שאני אוהב בדיוק ;D ;D
פורסם 2003 במאי 622 שנים חחחחח, :lol: קודם כל nirvana זה בכלל גראנג', שנית כל guns n roses זה מקסימום רוק כבד ולא יותר. וד"א אי אפשר להגיד מאטל כבד....אחלה טעם גם זה מה שאני אוהב בדיוק ;D ;D בטח שיש כזה דבר מטאל כבד... NIRVANA המציאה את הגראנג' אבל היא גם עושה רוק כבר, קצת מטאל וגם רוק אמריקאי (ואולי גם קלאסי אני חושב). ו-GUNS N' ROSES בטח שהם עושים גם מטאל (אבל הרבה יותר רוק ורוק כבר).
פורסם 2003 במאי 622 שנים heavy metal = "מטאל כבד" בשפת עילגים.שניהם לא הבי מטאל, לא יעזור לך כלום.נירוונה גראנג', ולא "רוק אמריקאי קלאסי". אני שונא את ההגדרות האלה, אבל אם כבר אומרים אותם, אז לפחות להגיד כמו שצריך.
פורסם 2003 במאי 622 שנים הא אוקיי פשוט זה נשמה לי קצת משונה " מאטל כבד" חחח..תראה למאטל יש את המאפיינים שלו, אבל ברגע שאתה שומע את guns ישר מבינים שזה לא מאטל....
פורסם 2003 במאי 622 שנים heavy metal = "מטאל כבד" בשפת עילגים.שניהם לא הבי מטאל, לא יעזור לך כלום.נירוונה גראנג', ולא "רוק אמריקאי קלאסי". אני שונא את ההגדרות האלה, אבל אם כבר אומרים אותם, אז לפחות להגיד כמו שצריך.אמרתי אולי מטאל כבד...אז אם לא מטאל כבד אז מטאל.ונירוונה הם גראנג', אבל לא רק.
פורסם 2003 במאי 622 שנים תראה אני לא אוהב להגיד "רוק" כי זה מושג רחב מידי אבל בסדר.מאטל ורוק כבד, נשמעים שונה לגמרי, אם תשמע נגיד שיר של IRON MAIDEN.... וכו' ושיר של GUNS, ישר תראה את ההבדל.יש להפריד הפרדה מוחלטת בין רוק כבד למאטל. מובן???
פורסם 2003 במאי 622 שנים תראה אני לא אוהב להגיד "רוק" כי זה מושג רחב מידי אבל בסדר.מאטל ורוק כבד, נשמעים שונה לגמרי, אם תשמע נגיד שיר של IRON MAIDEN.... וכו' ושיר של GUNS, ישר תראה את ההבדל.יש להפריד הפרדה מוחלטת בין רוק כבד למאטל. מובן???אני יודע...אבל אין את זה בין מטאל כבד למטאל.
פורסם 2003 במאי 622 שנים אני יודע...אבל אין את זה בין מטאל כבד למטאל.בזה אני לא בטוח......אבל GUNS זה לא מאטל זה סוג שונה של רוק אתה מבין זה לא נכנס לקטגורית מאטל....למרות שמאטל זה גם די רחב כי יש כל מיני סוגים כמו נגיד שיש את הלהקה הגרמנית הזאות שלא יודע איך קוראים לא שיש לה את השיר הזה דו אסט, וגם את זה שהיה ב xxx (triple x) אז זה נקרא ניו מאטל.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.