עבור לתוכן

אז פה שואלים מי\מה המוסיקאים\להקות האהובים\ות עליכם?

Featured Replies

פורסם

אני חייב להודות שזה הפורום שאני מרגיש בו הכי "בבית"... כן, אני נהנה ומתעניין בחומרה ומחשבים ואוברקלורינג ושאר מיני מזונות, אבל מה שבאמת מרתק אותי זה תרבות (ספרות, מוסיקה וסרטים)...

ועכשיו שעברנו את ההקדמה ההומואית(מודה באשמה), למה שלא כל אחד יכתוב את 15 המוסיקאים\להקות\הרכבים\תזמורות האהובים עליו

אז בשבילי זה:

ברוס ספרינגסטין - פשוט אחד מכותבי השירים המוכשרים בהיסטוריה של הרוק, לצערי לא מוערך כראוי בארצנו

מיילס דייויס - נגן הג'אז האהוב עלי. חצוצרן מוכשר בחסד עליון, מרגש, עמוק, מתוחכם, חכם. גובל בשלמות

סטיבי ריי ווהן - גיטריסט ענק, אולי המוסיקאי בלוז הכי גדול אי פעם

העורבים הסופרים\סופרים עורבים (counting crows) - להקה מעולה. מוכרת בציבור עם הלהיט מר. ג'ונס, אבל יש לה עוד כל כך הרבה מוסיקה, וכולה כל כך שונה... מומלץ בחום

סיימון וגרפונקל - צמד משנות ה60 (כן, יש לי חיבה למוסיקה ישנה), שעשה מוסיקה פשוטה, עדינה ויפה כל כך.

פול סיימון - חצי מהצמד הנ"ל, פול סיימון הוא אחד מכותבי השירים הגדולים באמת של הרוק(על סוגיו), יחד עם ברוס ספרינגסטין ובוב דילן

בוב דילן - שוב, שיבה ל60S, ושוב, שיבה אל אחד מכותבי השירים הגאוניים ביותר שאי פעם היו, ואולי היוצר החשוב והמשמעותי ביותר בשנות ה60

מטאליקה - מה עוד יש להגיד? פשוט טוב

ווס מונטגומרי - גיטריסט ג'אז נהדר. פרט רק עם האגודל, דבר שהגביל אותו טכנית - אבל הוא בכל זאת ידע לעשות מה שבא לו מבחינה מוסיקלית

טופאק - פלואו מושלם, גם בביצוע וגם בכתיבה, ידע לכתוב מילים נהדרות (כשהוא רצה)

הראמונס, הפיסטולס, הקנדיס, מיינור THREAT ובאד רליג'ן - מה שגורם לPאנק שבי לפרוץ...

וזהו...

• תגובות 60
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז ככה זה אצלי :

משהו ענתיקה:

סאטריאני אוכל את הסטיבי הפיצפון שלך! הוא לימד את כל הגיטריסטים של שנות ה80 לנגן.

גארי מור - אין ספק, תותח אמיתי.

לד זפלין - ג'ימי פייג', ענק עד היום (חוץ מהחלטורות עם P DOODU ).

הביטלס - הכי גדולים.

QUEEN - הרמוניית קולות מושלמת, רפסודיות ובלדות יפות, שירים מדהימים, פרדי מרקורי עם קול ענק.

משהו עכשווי -

sugar ray - שירים כיפיים, לא משהו כבד.

linkin' park - קול ענק של צ'סטר או צ'יטה, איך קוראים לו?

audioslave - קריס קורנל מSOUNDGARDEN עושה קאמבק עם להקה חדשה שנשמעת עם טעם של פעם, משהו פגז.

queens of the stone age - להקה טובה, עם דיוויד גרול מה foo fighters חוזר לשורשיו כמתופף בNIRVANA ופשוט עושה עבודה טובה של הפקה ותיפוף באלבום החדש שלהם songs for the deaf.

tenacious d - להקה עם שירים מצחיקים כמו : tribute , fuck you gently ו kyle quit the band, שוב מופקים ע"י דויד גרול מהFF.

foo fighters - האלבום האחרון שלהם קצת איכזב אותי, אבל הלפני אחרון ממש פגז, שירים כמו MIA, GENERATOR וBREAKOUT ממש נכנסו לי ללב.

red hot chilli peppers - אלבומים נהדרים, אנתוני קיידיס ופלי פשוט גדולים כל פעם מחדש.

lenny kravitz - מוזיקאי מדהים, את האלבום שלו 5 הקליט לבד! אני אוהב אותו מאז mama said.

משהו ישראלי -

היהודים, ירמי קפלן, רמי פורטיס, ברי סחרוב, יזהר אשדות, ארקדי דוכין, מופע הארנבות של ד"ר קספר , מאיר בנאי ושלומי שבן.

אני - אני מנגן גיטרה חשמלית חשמלית, קלאסית ואקוסטית כבר למעלה מ6 שנים, ואני משתפר :) יש לי IBANEZ RG-450 PN

FENDER ACOUSTIC וגיטרה קלאסית ג'נרית עבודת יד.

פורסם

אני אישית אוהב את:

U2 - הלהקה האהובה ביותר עלי, אחת מלהקות הרוק הטובות בבכל הזמנים והלהקה מס' 1 בעולם (שעדיין פועלת ומוציאה עוד אלבומים) עם שירים מפעימי לב כמו

"Where the Streets Have no Name", "With or Without You" ועוד המון (יש לי 17 שירים מעולים שלהם)!!!!!!!!!!

Queen - שירים והמנוני רוק מדהימים, אחת הלהקות המצליחות בכל הזמנים עם שירים כמו "Bohemian Rhapsody" ועוד הרבה.

Red Hot Chilli Peppers - אחת הלהקות האהובה עלי, עם קלאסיקות מעולות כמו "Under the Bridge" ועוד הרבה.

Nirvana - שירים מושקעים, נהדרים, אהבתי במיוחד את "Smells Like Teen Spirit" (ואת הקליפ היפיפיה שלו) ואת שירי הרוק הקלסיים שלהם ("All Apologies", "Something in the Way") ועוד.

Guns N' Roses - אחלה של להקת רוק, שירים מצויינים שאני לא מפסיק לשמוע כמו "Sweet Child O'Mine" ועוד.

ABBA - כן, להקה מ-ע-ו-ל-ה משנות ה-70 עם שירים קלאסיים שמאוד אהבתי (במיוחד כשהייתי קטן) כמו "The Winner Takes it all",

"Dancing Queen" ועוד המון.

ויש עוד המון להקות שאהבתי, אין הרבה זמרים שהערצתי, אין לי הרבה שירים ישראליים (לדעתי רובם מאוד לא על רמה, קחו לדוגמא את "בלבלי אותו", מה שרק הסנוביות בכיתה שלי אוהבות), אבל אין לי זמן וכוח לכתוב פה עליהם.

אז הלהקות הנ"ל הם הלהקות האהובות עלי, שתמיד הערצתי ותמיד אהבתי. ;)

פורסם

כרגע עולה לי בראש רק Simon & Garfunkel,ואני גם די בטוח שמי שקורא את הפוסט הזה מרים גבה ושואל מי הם לעזאזל :)...

פורסם

כרגע עולה לי בראש רק Simon & Garfunkel,ואני גם די בטוח שמי שקורא את הפוסט הזה מרים גבה ושואל מי הם לעזאזל :)...

מי הם באמת לעזאזל?

כרגע עולה לי בראש "Every Breath You Take" של להקת The Police.

פורסם

יש הרבה אבל השלישיה המועדפת עלי זה

1) pink floyd

2) queen

3) scorpions

כשהשלישי משתנה בתדירות למרות שהעקרבים תמיד בסביבה. יש להם כמה שירים שהם פשוט קלאסה, כמו still loving you (מי שמכיר את הביצוע עם הפילרמונית של ברלין) ואת השיר המוכר שלהם winds of change (למרות שהוא כבר טחון).

פעם אהבתי לד זפלין וביטלס אבל נמאס מהם.

iron maiden אני גם אוהב.

שומע גם Lenny Kravitz.

ועוד רבים וטובים ;) .

פורסם

audioslave - קריס קורנל מSOUNDGARDEN עושה קאמבק עם להקה חדשה שנשמעת עם טעם של פעם, משהו פגז.

משהו ישראלי -

ברי סחרוב

2 תיקונים- כריס קורנל לא עם להקה חדשה אלא עם ההרכב של rage against the machine אחרי שהסולן זק דה לה רוחה עזב אותם.

ברי סחרוף.

פורסם

וואלה?! את זה לא רשום באתר שלהם, אבל נחמד לדעת...ידעתי שהגיטריסט נראה לי מוכר.

פורסם

קצת קשה לחשוב על משהו, למרות שיש הרבה

טוף, יש את הדלתות (The Doors), להקה מצויינת, אפשר לומר האהובה עלי משנות השישים, מוכרת בעיקר משירים כמו Light My Fire ו The End אבל יש עוד הרבה מאוד שירים יפים שלהם. חוץ מזה יש את Led Zeppelin , Bob Dylan, Simon and Garfunkel, Bob Marley שאת כולם אני אוהב.

אמנים נוספים שאני אוהב

פרנק סינטרה ששר כמה שירים יפים לדעתי

John Coltrane - נגן ג'אז, אני ממליץ על האלבום Blue Train שלו

ויש עוד מלא , רק קצת קשה להזכר בכולם.

פורסם

לא סובל את בריטני ספירס, כריסטינה אלגיריה, קיילי מינו, שאקירה וכל, סליחה על הביטוי, *נזונות הפופ האלו (וגם את פרנק סינטרה אני לא סובל)!

VH1 עשו לא לפני זמן רב תוכנית על 100 האלבומים הגדולים של כל הזמנים, אני לא זוכר את כולם, אבל אני פחות או יותר זוכר את חמשת הראשונים:

1. U2 - The Joshua Tree

2. Michel Jacson - Triller

3. Oasis - (What's the story?) Morning Story

4. איזה זמר שמן אחד משנות ה-80... לא ממש זוכר.

5. Nirvana - Nevermind

פורסם

האלבום של OASIS נקרא what's the story morning glory.

ולזמר השמן הזה בטח קוראים MEAT LOAF.

להקת הדלתות היא הייתה להקה בולטת בשנות ה 70 לא ה60, אז טעית באיזה 10 שנים.

פורסם

להקת הדלתות הייתה הוציאה להיטים גם בשנות ה-60...

אבל מה דעתכם על שאר האלבומים ברשימה?

פורסם

שמע, אני לא יודע אם עשר שנים או לא אבל האלבום הראשון שלהם יצא בשנת 67 וזה אם אני לא טועה היה בשנות השישים. חוץ מזה הסולן מת בשנת 71, כך שמבחינתי הם יותר להקה של שנות ה60 מאשר ה 70.

פורסם

DJים נכנסים?

אם כן, אז אני חולה על LASGO שהם הרכב של 2 DJים וזמרת. יש להם מוזיקה איכותית ביותר, במיוחד Somthing, Alone, Blue. מה גם שזה נשמע מצויין בATP3 שלי ;D

אני אוהב את הסיגנון של Eminem, השיר הכי טוב שלו לפי דעתי הוא STAN, במיוחד עם העבודה המצויינת שהזמרת המלווה שלו שם (ששחכתי את השם שלה) והוא עשה עבודה איכותית ב-Sing for the moment.

Shaggy - חולה על המוזיקה שלו, במיוחד השירים Angel & Wasn't me.

Alice DeeJay - זמרת אדירה, חולה על השירים שלה. במיוחד Back in my life ו- Better off alone.

פורסם

הנה הרשימה שלי...

קצת רוק:

לינקין פארק

Red Hot Chilli Peppers

Foo Fighters

Audioslave

scorpions (אבא שלי הדביק אותי)

Staind

Aerosmith

הרבה ראפ ומוזיקה שחורה בכללי:

Tupac

TQ

Wu Tang

Remedy

Eminem

Dr. Dre

NWA

N.E.R.D

R.Kelly

L L cool J

Nas

יש עוד בקטגוריה הזאת, פשוט אני לא מצליח לחשוב על משהו עכשיו...

ועוד קצת ראפ ישראלי

סאבלימינל והצל

שי 360 (Shi או Supreme Hebrew Intelekt)

מעיין הקטנה

ועוד משהו קטן המלצה - איליה ודינמיט בשיר שמישהו יעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים