פורסם 2003 באפריל 2822 שנים למה מייצרים משחקים ברמה גבוהה כל כך אם אין כלום בשוקשיכול לנצל את מלא יכולתם כי זה הראי שטות את עומל על מנוע גרפי משוכללאבל אפשר לנצל רק חצי ממנו...
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים למה מייצרים משחקים ברמה גבוהה כל כך אם אין כלום בשוקשיכול לנצל את מלא יכולתם כי זה הראי שטות את עומל על מנוע גרפי משוכללאבל אפשר לנצל רק חצי ממנו...זה נותן יוקרה חברה... יש גם פרסים שהחברות מקבלות על מנועים גרפיים משופרים... זה הכל גימיקים.
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים זה נותן יוקרה חברה... יש גם פרסים שהחברות מקבלות על מנועים גרפיים משופרים... זה הכל גימיקים.יוקרה לא ממש... כסף כן !!!ככול שהמנוע טוב יותר - יותר חברות קונות אותו...
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים מעמד ביניים? כן ברור שהוא לא הכי חזק בשוק אבל אם הוא מעמד ביניים איזה מעמד כל משפחתG-FORCE TI?מעמד הפועלים ;D(שיעור היסטוריה שעה שביעית :-\)
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים גם סידרת הGEFORCE TI היא מעמד הביניים - היא היתה מעמד ראשון - עבר דור - 6 חודשים - עכשיו היא מעמד ביניים (בורגנות).המעמד הגבוה כרגע הוא R9700 או 9800, GEFORCE FX וחבריו...
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים חלאס עם ההיסטוריה , יש לי מבחן משווה בזה ביום חמישי , אל תזכירו לי . אני לא רוצה ללמוד , למען השם.במחשבה שנייה , נו טוב , אני חייב . ארורים שכמותכם.
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים הAA נראה כאילו משהו שהמציאו אותו רק בשביל לשפר משחקים ישנים יחסית ולהיות מרוצה שאתה רואה אותם יותר טוב. איזה כרטיס מסך ומערכת שהיא לא שרת (וכל קוני ה1 ג'יגה RDR... : ) מעניין אותי עם איזה כרטיס אפשר להפעיל AA4+ בUNREAL2 כשכל הפרטים על מקסימום ולהנות מהמשחק
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים ני השתמשתי בזה במשחק NFS6 וNBA וההבדל ממש ממש ניכר לעין! אתה רואה את גוף המכונית חלק ללא שינונים... גם בNBA קווי המגרש למשל חלקים לגמרי ולא ראיתי כמעט שום שינוי בFPS (ברור שהיה אבל לא ניכר לעין)
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים שהיה לי TI4200לא השתמשתי בחיים ב AA FFוהמכונית גם חלקה לגמרי...אני לא אחד שלא מבין באיכות להפך יש לי עין חדה...פשוט לא רואים הבדל...
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים יש משחקים שחלק זה משנה מאוד וניראה לעין, ויש כאלה שפחות....אישית כמו שאמרו למעלה, המשחקים שאני הכי רואה שינוי זה ניד פוד ספיד 6, ואן בי איי 2003, אבל גם בג'נרלס וSOFII ופוסטל החדש אניי רואה שיפור ניכר.
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים אצלי זה קבוע על AA-2 AF-8 ועובד מהר מאוד בכל המשחקים על 1024 כפול 768 איכות התמונה חבל"ז.יצא לי במקרה להתקין את פוסטל 2 גם על המחשב השני שלי עם MX440 הג'יפורס נראה דהוי ומת וה 9500 חי ובועט אבל זה לא חוכמה בגלל שגם המחשבים שונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.