פורסם 2008 במרץ 1717 שנים חבר שלח לי את הסרטון במסנג'ר, הצלחתי לראות 5 שניות לפי שכמעט והקאתי על המקלדת (עד להקטע של "הגלידה").לא יודע למה אני מפרסם את זה פה, קצת משעמם לי...אזהרה: לא לצפות בזמן שאתם אוכלים או אם יש לכם קיבה ממש ממש רגישה וגם לא ליד האמאhttp://www.vewgle.com/showthread.php?t=6457&page=1זה ממשיך לקשר לעמוד השני, תחזרו לעמוד הראשון.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים בן אדם אתה חולה נפש הצילווווווווווווווווו :2girls: :2girls: :2girls: חחחחחחחחחחח
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים עד כמה זה באמת מגעיל? אני שוקל לראות אבל הבהלת אותי. זה מגעיל במובן של ג'וקים קיא וכאלה, או מגעיל מבחינת התנהגות של אנשים או משהו בסגנון?
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים אלוהים אדירים עם הסרטון הזה...אני לא רואה את הסיבה לפרסם את הסרטון הזה...בכלל עדיף לערוך את ההודעה שלך ולנעול את התראד (דעתי האישית לפחות... זה ממש לא המקום לסרטים כאלה)
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים אלוהים אדירים עם הסרטון הזה... אני לא רואה את הסיבה לפרסם את הסרטון הזה... בכלל עדיף לערוך את ההודעה שלך ולנעול את התראד (דעתי האישית לפחות... זה ממש לא המקום לסרטים כאלה) אכן. חוץ מזה זה כל כך 2007
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.