פורסם 2008 במרץ 1717 שנים ערב טוב. אז שאלתי היא ''קצת'' מגוכחת,אבל היא ממש מעניינת אותי. אם אני מחדיר פלדת אל חלד ליד,היא יכולה לגרום לי לצרות כלשהם? (אל תדאגו חברי הפורום,אני הולך להישאר עמכם זמן רב ) [לצערם של רבים מחברי הפורום]
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים פלדת אל-חלד שמזדקרת לה מהיד זו לא צרה בשבילך? בנוגע לצרות אחרות, לא יודע. תנסה ותראה למה זה יגרום.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מחבר Daglas!!!!!!! - שיהיו לך חיים ארוכים.אני מתעניין על התערים של wolverine.כמובן שאני (וכל ילד) יודע שהם לא באמת מוחדרים בגופו,ואפילו אני יודע איך עשו - http://krisabel.ctv.ca/blog/_archives/2006/10/26/2450325.htmlאבל מה שמעצבן אותי הוא שאני לא יודע איך הם לעזאזל עושים שהם יוצאים ונכנסים.(זה בסדר חברי הפורום,אני עדיין בגדר השפיות ;D)MuTaTiOn.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מחבר אתה מסטול? אתה באמת חושב שיש לו מתכת בתור שלד וכל הסיפור הזה?כמובן שאני (וכל ילד) יודע שהם לא באמת מוחדרים בגופו,ואפילו אני יודע איך עשו - http://krisabel.ctv.ca/blog/_archives/2006/10/26/2450325.htmlהיה קשה לקרא את הפוסט האחרון?
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים אבל מה שמעצבן אותי הוא שאני לא יודע איך הם לעזאזל עושים שהם יוצאים ונכנסים. (זה בסדר חברי הפורום,אני עדיין בגדר השפיות ;D) MuTaTiOn. אתה רציני? זה נעשה במחשב, זה נקרא "אפקטים מיוחדים"
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מחבר אני יודע שזה אפקטים,אבל אם תנסו לשים לב,זה לא הגיוני שיהיה אפשר להעלים אותם בכל דרך.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים אני יודע שזה אפקטים,אבל אם תנסו לשים לב,זה לא הגיוני שיהיה אפשר להעלים אותם בכל דרך.... ברור שזה לא הגיוני, בדיוק בשביל זה קיימים אפקטים מיוחדים, כדי לגרום לדברים לא מציאותיים להיראות מציאותיים, כאילו דא.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים אתה מסטול? אתה באמת חושב שיש לו מתכת בתור שלד וכל הסיפור הזה?איך אתה מעז?!זה לא מתכת בתור שלד, וזו לא סתם מתכת, זה אדמנטיום. והוא לא במקום שלד, הוא עליו.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים אני יודע שזה אפקטים,אבל אם תנסו לשים לב,זה לא הגיוני שיהיה אפשר להעלים אותם בכל דרך.וזה הגיוני שיש גורילה בגובה שלוש קומות שמתאהבת בבלונדינית מזדקנת מניו יורק?אני לא מאמין שבאמת פתחת את הפוסט הזה. אתה באמת מאמין שיש מתכת בתוך הגוף של יו ג'קמן?
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים למה להטעות? לא סתם קוראים לזה ויברניוםוחבל להמשיך עם ההודעות האלה זה סתם ספאם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.