פורסם 2008 במרץ 1817 שנים אוקי אז סבבה ... אז רגע אתה הצלחת או שעדיין לא? אני לא מוצא פה עוד בעיות רלוונטיות לחפש...
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים אולי תנסה לבדוק מוליכות של חיבור ה-COM פשוט תדחוף משהו מתכתי לתוך החורים שאליהם הלחמת (אני לקחתי רגל של לד וקיפלתי אותה לשניים), ואת הצד השני של הכבל חבר למעגל (אני עשיתי עם רב מודדף שמתי על 200K ובדקתי מוליכות) אם אתה כבר ממש מיואש, נסה לבנות את הכל מחדש, עם רכיבים חדשים ולא כאלה שהוצאת ממעגלים נגיד, כי אולי יש לך נגד לא טוב או איזה קבל נודף ואתה לא יודע...
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים מחבר כל המתח זורם כמו פישטונה אחרי ליטר וחצי לימונדה ;Dנראה לי אני באמת אזמין חלקים חדשים ואבנה מחדש
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר עדכון: (אני מקווה שלמנהלי הפורום אין בעיה עם כך נכון?)בכל מקרה דוד שלי לקח תמעגל והחליף את הכבל ל3 צהובים כאלו ובדק וראה שהמעגל אכן עובד (כאשר שולחים לו פולס של אינפרא הוא מוציא פולסים חשמליים)אבל שאני מחבר אותו למחשב התוכנה לא עובדת איתו :\מה אפשר לעשות? :-\אולי יש דרייורים ללוח אם בשביל COM1?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים וואי אחי איזה מצחיק אתה אם אתה אומר שזה בכלל בעיה בדרייברים - חשבתי זה בחומרה חפש את הדגם של הלוח אם שלך בגוגל, כנס לדף שלו ביצרן, ותוריד את הדרייברים. אל תדאג אתה תעשה את זה כמו גדול.
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים ה Windows אמור לספק את הדריברים כמו שצריך, לא צריך להוריד כלום.מה שכן, תבדוק שהיציאה לא שרופה או משהו (חבר ג'וסטיק ישן).
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר אף פעם לא השתמשתי בה...אני אבדוק גם על מחשב אחר.בכל מקרה... יש רעיונות אחרים?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים אה, הבנתי..אז כמו שאמרתי, תנסה לחבר לשם איזה גו'יסטיק ישן ואז להגדיר אותו,או שתנסה את ה IR במחשב אחר..
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר כמו טמבל מסתבר שהפכתי את החוטים של ה1 ו7 בחיבור COM1 עכשיו עובד כמו גדול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.