עבור לתוכן

E-BAY - צריך עזרה.

Featured Replies

פורסם

לא מזמן נאבד לי הפלאפון וחשבתי לעצמי שמכיוון שאני משלם עליו (ואני בעצמי קצר בכסף) אולי כדי לקנות מארה"ב.

חנויות טובות אני לא מכיר אז הלכתי לE-BAY הבעיה היא שאני מחפש עם משלוח לארץ (למרות שבתכלס אני יכול לתחמן ולשלוח לחבר שלי בקולורדו שישלח לי משם את החבילה אבל זה כבר נראה לי מסובך מדי) ולפי מה שהבנתי אתם - כול אלה שעושים קניות בE-BAY - לוקחים מוצרים ששולחים לישראל, נכון?

הבעיה היא שלמצוא כאלה זה לא הכי פשוט ואני אישית לא מצליח למצוא.

מישהו מוכן לעזור ולהסביר לי מה לעשות במקרה הזה? חוץ מהאפשרות להשתמש בחבר.

ואם אני משתמש בחבר אז איך הוא ישלח לי? זאת אומרת בעזרת איזו חברה.

פורסם

הרבה חנויות לא מוסיפות את ישראל כיעד למשלוחים, אבל אם תשלח להם אימייל דרך האתר עצמו ותבקש, הרוב יסכימו.

ולא משנה מי ישלח, תוודא שזה יהיה משלוח UPS או משהו דומה ובשום אופן לא דרך EMS (חוץ ממע"מ, התחילו לגבות דמי עמלה גם :-\).

ועד כמה משתלם לקנות פלאפון בחו"ל? המחיר זול בהרבה, אבל אין אחריות בארץ לפי מה שאני יודע...

פורסם
  • מחבר

אה תודה,

כרגע בדקתי מהר משלוח של UPS מדנבר (80130 אם זה משנה למישהו) עד לבית שלי (36063 אם זה מעניין מישהו) ולמשהו זה נתן לי אפשרויות מהירות (3 ימים) אבל זה יצא נורא יקר (150$) שזה טיפה פחות מחצי מהמחיר שאני מתכנן לשלם על הפלאפון.

אחראיות לא ממש משנה לי (אני חושב) ובעד 1500 שקל אני חושב שאפשר לקנות שם אחלה פלאפון לעומת זאת פה אפשר יד שניה לקנות פלאפון בסדר (אולי אני מגזים טיפה).

ואולי בעצם לא שווה בכלל לקנות מחול , אני לא יודע אבל אני רוצה לבדוק את האפשרות.

אם מישהו יודע שיגיב בבקשה.

פורסם

יש אפשרות לקבל אחריות גם בארץ ברשתות הסלולר, אבל זה תלוי בדגם עצמו, ואם הם משווקים אותו

פורסם

לא יודע מה הקטע עם אחריות על הפלאפון... לא השתמשתי באחריות אפילו פעם אחת בנתיים

פורסם

יש המון חנויות ששולחות לWORLDWIDE - זה פשוט עבודת רגליים לחפש. עדיף ומומלץ להשתמש אך ורק בUSPS בעת משלוח לארץ, ולא להשתמש בשיטות יקרות יותר מFIRST CLASS שזה הכי זול, ועד PRIORITY INTERNATIONAL - שזה מחיר ביניים.

דווקא עדיף וכדאי מניסיוני לשלוח לתושבי ארה"ב ושזה ישלחו לארץ - משתי סיבות -

1) קל יותר למצוא מוצרים, והמשלוח הרבה יותר זול. בגלל שלא הרבה מוכרים ישלחו לחו"ל, אלה שכן יודעים שהם מחזיקים אותך בביצים, ולכן יעשו עליך קופה - 20-30$ יותר במשלוח. בדרך כלל משלוח בארה"ב פנימי הוא סטנדרטי ותחרותי יותר.

2) אם מדובר במוצר קטן ללא תמחור קל להשגה, כגון פרטי אספנות, החבר האמריקאי כשהוא עושה FORWARD לחבילה ארצה, יכול לכתוב שזאת מתנה בשווי של מתחת ל50$ ואז לא תחוייב במס. חלק מהמוכרים יהיו מוכנים לעשות זאת, הרוב לא ירצו לשקר עבורך.

למרות שעם תקנה אייפון, אף מוכס לא טיפש ויאמין שזה מתחת ל50$.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים