עבור לתוכן

המלצה למצלמה 800-1000 שקל

Featured Replies

פורסם

ערב טוב ושלום לכולם,

מבקש המלצה למצלמה דיגיטלית כנראה דמויית SLR (לא הבנתי עד הסוף את ההבדלים בין המצלמות)בין 800 ל-1000 שקל(מעדיף שישאר בכיוון ה-800 אלה אם כן יש הבדלי איכות ניכרים), משקל וגודל לא חשוב, שיהיה לה מראה סביר,

איכות צילום גבוהה ככול שאפשר, המצלמה בעיקר תהיה לצילומי נוף ופה ושם טבע ואנשים אז אני מניח שצריכה להיות לה גם עדשה רחבה לא?.

תודה רבה לכול העוזרים, אהה ועוד דבר איך ניתן לעשות חשיפה ארוכה במצלמה דיגיטלית ובכללי?

פורסם

1. אני לא חושב שיש דמוי SLR חדשה בתקציב שלך, אולי משומשת שזה יכול להיות לא רע בכלל.

2. תעשה חיפוש בפורום.

3. חכה לאורן.

פורסם

בתקציב הזה, כבר עדיף לך ללכת על מצלמה קומפטית.

המצלמות שהצגת כאן בערך באותה רמה. רק גדולות יותר. (הפרש קטן)

אם אתה יותר רציני בתחום הצילום ומוכן להוסיף,

אני יכול להמליץ לך על ה Fuji S9600 בחנות,

ו S6500 (שלא נמכרת) - אם אתה מוכן לקנות יד שניה.

באזור ה 1,800.

בקצת פחות (1,500 ש"ח) אתה יכול לקחת את ה Canon PowerShot S5 IS

לי באופן אישי יש אותה, ואני מאד ממליץ עליה.

הבאה בתור היא האולימפוס UZ-555 באזור ה 1,200 ש"ח, שגם היא מצלמה מומלצת וטובה.

כמו כן, יש לך גם מצלמה בין ה Canon ל Fuji את פנסוניס FZ18, מצלמה מעולה. (אם כי מכוערת למדי)

מחיר באזור ה 1650 - 1800

ובמידה ולא תוכל ללכת לטווח מחירים זה, בקש עזרה מאדם שמבין במצלמות קופקטיות.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול קצת יותר להסביר לי למה לא ללכת על ה-S700 או על ה-S5800?

פורסם

פשוט מאד, יש מצלמות קומפקטיות (קטנות יותר) שמסוגלות להגיע לביצועים טובים יותר.

בצורה הזאת, אתה גם מרוויח איכות יותר טובה (הכי נמוך בדמוי SLR < בנוני ומעלה בקומפטיות)

בצורה הזאת, אתה גם יכול להכניס את המצלמה לכיס של הג'ינס וגם לקבל איכות טובה יותר, באותו מחיר.

(בהנחה שאתה לא צריך זום אופטי גדול - כמובן)

ובמקרה ואתה כן צריך, הדבר היחיד שאפשר "להתפשר" עליו היא ה FUJI S5600 (באזור ה800 ש"ח)

לא מאד מומלצת מבחינת איכות, אך בסדר גמור מבחינת עלות\תועלת.

פורסם
  • מחבר

אז אתה יכול אולי להמליץ לי על קומפקטית, או לחכות למישהו אחר כמו שאמרת מקודם?

פורסם

מבקש המלצה למצלמה דיגיטלית כנראה דמויית SLR (לא הבנתי עד הסוף את ההבדלים בין המצלמות)בין 800 ל-1000 שקל(מעדיף שישאר בכיוון ה-800 אלה אם כן יש הבדלי איכות ניכרים)

אין דמויות SLR בסכום הזה ששווה לדעתי לקנות. תוכל אולי למצוא פוג'י S6500 יד שניה בחלק העליון של התקציב שלך, וזאת כבר מצלמה ראויה (אפילו יותר מראויה).

איכות צילום גבוהה ככול שאפשר, המצלמה בעיקר תהיה לצילומי נוף ופה ושם טבע ואנשים אז אני מניח שצריכה להיות לה גם עדשה רחבה לא?.

לצילומי נוף עדשה רחבה מאוד שימושית, אבל בתקציב שלך אין כמעט מצלמות עם עדשות רחבות. מה שיש זה ניקון P50 (מצלמה עם ביקורות בינוניות מאוד) וכמה דגמים של ריקו (מצלמות נהדרות לדעתי, אבל עם לא מעט חסרונות - במיוחד למי שלא יודע איך לעקוף אותן).

אהה ועוד דבר איך ניתן לעשות חשיפה ארוכה במצלמה דיגיטלית ובכללי?

צריך שני דברים:

1. מצלמה עם אפשרות להגדרה ידנית של חשיפות ארוכות (ורצוי גם טיימר 2 שניות)

2. משטח יציב להניח עליו את המצלמה - רצוי חצובה, אבל אפשר להסתדר בהרבה מקרים גם עם חצובת שולחן.

פורסם
  • מחבר

אז אתה תוכל להמליץ לי על מצלמה בסכום הזה שתהיה סבירה לפחות?

ותוכל גם להמליץ לי על מצלמה ראויה בסכום המינמלי אבל חדשה?

הסתכלתי גם על זאת http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz8/

מה אתם אומרים עלייה האם היא מתאימה לצרכים שלי(חשיפה ארוכה, עדשה רחבה, איכות גובהה)

פורסם

הכל נכון. רק שהיא חורגת לך מהתקציב ב200+. אבל, ביחס למה שמקבלים - המחיר מצויין.

פורסם
  • מחבר

אוקי, סבבה תודה רבה לכולם! רק עוד דבר אחד האם יש מצלמה אחרת במחיר 1200+- חדשה שתענה לי על הצרכים?(למקרה שלא יהיה את ה-TZ8)

פורסם

אולימפוס SP-550UZ, שעולה 1200, ויותר טובה מהפנסוניק (FZ8) לדעתי.

פורסם

יש את האולימפוס והפוקוס שלה לא משהו, חוץ מזה היא שווה כל שקל.

אתם מדברים על FZ8 לא על TZ8, ה TZ האחרונה שיצאה היא 5 או 6 והיא לא הגיע לארץ xD.

פורסם

אתה צודק. תיקנתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים