עבור לתוכן

פלאפון ללא מצלמה בכלליות , וW950 בפרט.

Featured Replies

פורסם

לפני כמה חודשים חיפשתי פלאפון מתקדם ללא מצלמה ומה שהומלץ לי זה w950 ו E60.

די התאהבתי בסוני ואפילו יש מספר חנויות שמוכרות אותו בישראל במחיר סביר של 2000 שח.

והתכונות שלו די מתאימות לצרכים שלי, מערכת הפעלה סימביאנית, נגן טוב ורמקול חזק.

אבל ב2 חנויות שהתקשרתי אליהם אמרו לי שאין לא שום תמיכה בעברית.

ואני די צריך תמיכה, התפריטים והממשק אפילו עדיף לי באנגלית כי לזה אני רגיל, אבל אני רוצה לקבל ולכתוב SMS בעברית וכמו כן לראות דפים בעברית.

אז מישהו יש לו את המכשיר הזה וניסה/הצליח להוסיף עברית? או שידוע על איזה דרך להוסיף לו?

הE60 נדמה לי שהוא פחות מתקדם כמו כן המחיר שלו יותר יקר (2400) וזה עוד לא כולל כרטיס זיכרון.

אם אין דרך להוסיף עברית אז איזה עוד מכשירים יש בלי מצלמה חוץ מהשניים האלו כי למען האמת הם כבר קרוב לשנתיים בשוק, אז חייב היה לצאת משהו נחמד...

אני רק לא מעוניין במחשבי כף יד שמשמשים כפלאפון. מעדיף פלאפון בצורה של פלאפון :)

אין לי בעיה גם לנסות להביא מחול, ברוך השם יש מספיק מכרים וחברים שנוסעים לחול כל כמה זמן שיכולים להביא לי מכשיר.

פורסם

E51 הגירסא ללא המצלמה

פורסם
  • מחבר

הE51 נראה ונשמע מדהים. אבל מאוד קשה להשיג אותו.

עשיתי איזה סקר שוק בכל החנויות שמוכרות את הE51 הרגיל ואף אחד לא מתכוון לייבא אותו :'(

וגם קשה למצוא אותו בחול כי הוא רק הושק החודש. נקווה שיהיה יותר טוב בתחילת אפריל שיהיה לי אולי אפשרות להביא אותו מרוסיה.

וכמובן שיהיה איזה דרך שאני אצליח להוסיף לו עברית :)

מישהו מכיר עוד מכשירים טובים?

פורסם

העברית היא אותה עברית של E51.

ואם אתה תאכל להביא אותו מרוסיה זה כבר יתרון :)

פורסם
  • מחבר

טוב זה ברור, אבל האם יש סכנה להשבתת המכשיר כאשר אני יעשה את זה לבד, הרי הוא לא יגיע עם תמיכה בעברית. או שאולי כן, אי לי מושג בימינו.

ובטוח יכולים להביא לי משם מה שאני רוצה, השאלה אם הוא כבר הגיע לחנויות שם ... כי אם כן אז זה חצי מחיר מהארץ :)

פורסם
  • מחבר

מישהו כבר מצא חנות להזמין את הפלא הזה(אני ממש התאהבתי בו :silly: ) כבר?

אין אותו לא בnewegg ולא בamazon. (לא את הגרסה ללא המצלמה).

מתחיל לעבוד במקום החדש כבר ביום שני, אז הגיע הזמן למסור את הפלאפון שלי למוזיאון ישראל וחזור לימי נוקיה העליזים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים