עבור לתוכן

חיבור DVI ו-VGA במקביל

Featured Replies

פורסם

האם ניתן לחבר ממסך ה-LCD את שני סוגי החיבורים יחדיו למחשב (VGA , DVI) ואז לעבור מאחד לשני אם המסך מאפשר זאת.

אני פשוט רוצה לעשות כמה בדיקות לגבי האיכות.

ואם זה אפשרי , האם זה לא מזיק למסך?

תודה מראש

פורסם

אני אישית יודע שה L194WT יכול.. אני מאמין שכל מסך עם DVI ו VGA ואפשרות בחירה יכול.

פורסם

אם לכרטיס מסך שלך יש שתי יציאות

נניח אחת VGA ואחת DVI , תכוונן את הכרטיס מסך להציג את אותה התמונה בדיוק באותה הרזולוציה וכו ..

יש מצב שזה יעבוד למרות שאני לא חושב - הכרטיס מסך צריך לזהות שיש חיבור ו"להרגיש" את המסך שמחובר אליו , אחרת הוא מנטרל את היציאה ...

טל.

פורסם

שטויות.

צריך כרטיס מסך עם יציאות VGA ו DVI, זהו.

המסך כל פעם בורר יציאה אחרת.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס מסך עם שתי יציאות DVI שלאחת מהן אני יכול לשים מתאם ל-VGA ולחבר למסך, השאלה האם אני יוכל לשלוט עם איזה

חיבור אני רוצה לעבוד ? והאם זה לא מזיק למסך לשחק ככה עם היציאות

פורסם

יש לי כרטיס מסך עם שתי יציאות DVI שלאחת מהן אני יכול לשים מתאם ל-VGA ולחבר למסך, השאלה האם אני יוכל לשלוט עם איזה

חיבור אני רוצה לעבוד ? והאם זה לא מזיק למסך לשחק ככה עם היציאות

בד"כ אין בעיה לשלוט על איזה חיבור אתה רוצה להציג - בד"כ הכפתור שמאפשר את זה נקרא source, כי באמצעותו אתה בחור את מקור השידור, כלומר את הכניסה.

בד"כ כשתלחץ על הכפתור הזה הוא גם יחליף את התצוגה וגם יגיד לך על איזו כניסה אתה נמצא (במשך כמה שניות).

יש צגים שלא יאפשרו לך לבחור כניסה ששום דבר לא מחובר אליה, אבל אם שתי הכניסות מחוברות לא אמורה להיות שום בעיה.

מזיק למסך? ממש לא. אפילו חלק מהמסכים מיועדים לכך שיחוברו אליהם כמה מקורות במקביל כדי שתוכל לעבוד עם צג אחד וכמה מחשבים מחוברים אליו.

כמובן שאם תחבר ותפרק את חיבורים כל 10 דקות - זה לא טוב, וגם אל תשכח שהכפתורים של הצג לא נועדו לכך שילחצו עליהם עשרות אלפי פעמים...

אבל בגדול אם אתה מחבר שני מחשבים ועובר ביניהם מדי פעם, או מחבר רק בשביל לבדוק את האיכות ומשחק עם זה כמה ימים - לא אמורה להיות בעיה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

פורסם

<-----מסך במפרט

אני מחובר בצורה כזאת כשנה (בגלל ש DVI לא תמיד מגיב לפני העלת מערכת ההפעלה)

וממש אין שום בעיה ובטח שזה לא נזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים