עבור לתוכן

מי היבואן הרשמי של Corsair ושל SKILL

Featured Replies

פורסם

מי היבואן הרשמי של Corsair ושל SKILL

פורסם

איך זה קשור לפורום הזה?

תערוך חיפוש בגוגל אתה תמצא בטוח!

אל תתעצל

פורסם

את תוצרת Corsair מייבאות ביבוא ישיר חב' TDSD מ-אזור, וחב' CD-Log מ-נתניה.

את תוצרת G.Skill מייבאות ביבוא ישיר חב' GlobalTech, וחב' נעה-מחשבים, שתיהן מ-חיפה.

פורסם

אני מקווה שאתה לא מתכוון ללכת עם מוצר שקנית בחו"ל או בחנות אחרת אל אחד המקומות הנ"ל, אחריות לא בדיוק תקבל. S:

פורסם

PIKA צודק - אחריות מקבלים רק על מוצר שנקנה בארץ. תיקון HW_JOE - גם CD-LOG יבואן רישמי של קורסאיר (בין היתר).

פורסם

זיכרונות מהדורות האחרונים הן DDR1 DDR2 אמינים מאוד. לא נתקלתי אפילו בזיכרון אחד פגום

פורסם

PIKA צודק - אחריות מקבלים רק על מוצר שנקנה בארץ. תיקון HW_JOE - גם CD-LOG יבואן רישמי של קורסאיר (בין היתר).

תגידו, למה זה ככה והאם הדבר הזה מעוגן בחוק? אף פעם לא הבנתי את זה. בתור נציג רישמי של החברה בארץ, היבואן לא אמור לתת לי אחריות על מוצרי החברה שלא קניתי ממנו (וכמובן שלא מיבואן אפור)? אם אני קונה פס3 בארה"ב מסוני, למה אני לא מקבל אחריות מנציגת סוני הרישמית והחוקית בישראל?

זאת עוד קומבינה ישראלית, או שככה נהוג בכל העולם?

פורסם

תיקון hw_joe - גם CD-LOG יבואן רישמי של קורסאיר (בין היתר).

חב' CD-Log מוכרת גם ספקי-כוח מתוצרת חב' Enermax, אך האם זה הופך אותה ליבואנית הרשמית של תוצרת Enermax ? ממש לא.

פורסם

אה, באמת?

מעניין שהם רשומים אצל קורסאייר בדיוק כמו TDSD

http://www.corsair.com/wheretobuy/results.aspx?result=true&region_id=12688&country_id=12709&retailer_type_ids=12759

ג'ו, תבדוק מה שאתה אומר לפני שאתה אומר, ותחסוך לעצמך פדיחות :\

עריכה-

http://www.thermaltake.com/wheretobuy/MidEast/Israel/israel_index.htm

ZOMFG! היא גם מפיץ מורשה של ת'רמלטייק! כמה "מפתיע!" O:

פורסם

ייתכן שחב' CD-Log אכן קונה מוצרי תוצרות מסויימות ישירות מהיצרניות, אך בין זאת לבין הפיכתה ליבואן הרשמי קיים שוני מהותי.

לו היית בודק את העניין קצת יותר לעומק, היית מגלה כי היות חברה כלשהי רשומה באתר היצרן לא הופך אותה ליבואן הרשמי.

פורסם

אין "היבואן הרשמי"

יש "יבואן רשמי".

ברגע שחברה רשומה כ Distributor ברשימה של החברה, היא מוכרת כיבואן רשמי, נקודה.

נעה מחשבים לדוגמה היא גם יבואן רשמי, אבל בקטגוריה אחרת- Retailer.

Distributor- מוכרים לחנויות.

ריטיילרים- היישר לאנשים.

סידי לוג היא יבואן רשמי של קורסאייר בדיוק כמו ש TDSD יבואן רשמי של קורסאייר.

יכולים להיות מליון ורבע יבואנים רשמיים- הדבר שאתה כנראה מדבר עליו הוא נציגות, ואז אנחנו נכנסים לתחום וסיפור שונה לגמרי.

אני לא צריך לבדוק את העניין קצת יותר לעומק, אני כבר מכיר אותו לעומק. עומק שכנראה לא ידוע לך אפילו.

פורסם

ההגדרה המדויקת לא יבואן אלה מפיץ. ולרוב מפיצים הרשומים יש להם את המחירים הכי זולים למוצרים הנ"ל.

CD LOG היא מפיצה ראשית של מעבדי AMD, לגבי זיכרונות קרווסאיר לא יודע לא מתלהב מהם

פורסם

בארצנו הקטנטונת שאין בה נציגויות של אף אחד (כמעט), לא קיים מפיץ שהוא לא יבואן.

זה נכון ששתי ההגדרות האלו שונות, אבל זה רק במדינות כתקנן, לא אצלנו.

פורסם

ייתכן כי "נציגות רשמית" הוא מונח המקובל יותר מאשר "היבואן הרשמי" בהקשר זה.

כך או כך, אינני רואה להבדל נוסח זה משמעות רבה כשלעצמו, משום שבפועל ליבואן מסויים עשויים להיות מרבית מאפייני ה-"נציגות הרשמית" - כגון הסכם-שליחות עם היצרן (לאספקת שירות בשליחות היצרן), ומעבדת שירות למוצרי היצרן (לאספקת שירות לכל דורש), גם ללא תואר רשמי כלשהו.

פורסם

גוו, אפשר לדעת איך אני אוסף כוכבים שחורים, ומוסיף תואר מפוקפק כמו מדולטור ראשי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים