עבור לתוכן

leadtek gfx 5200 or radeon 8500LE

Featured Replies

פורסם

מתי ההגעה המשוערת של 5200U?

• תגובות 37
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי עדיף לך ללכת על ה- GEFORCE

אם אתה רוצה כרטיס מסך שישתווה לו מחברת ATI זה יהיה ה RADEOPN 9200

בשביל לסדר את האוזן לתקן כמה שגיאות שנאמרו פה קודם

אז ל GEFORCE יש 128 ביט רוחב באס לזיכרון- בדוק !

ותמיכה ב- DX9 נותנת המון.

תמיכה ב-DX9 תיתן המון ליתר דיוק אבל רק בעוד כשנה לפחות

פורסם

קודם כל גם אני מצטרף לשאלה מתי ההדעה של ה5200Ultra לארץ כי בנתיים יש יבוא גדול של 5200 רגילים ו"מעפנים"

ובקשר למ שהזכיר פה את ה"סירוס", דוגמא קטנה, תמונה של 5200 ו 5200Ultra מחברת Chaintech:

ככה נראה 5200 רגיל:

a-FX20.jpg

וככה נראה 5200Ultra:

a-FX7030_L.jpg

הייתי אומר שיש פה הבדל דיי גדול במבנה לוח הכרטיס... סוגי הזכרונות, איכויות הקבלים וכמובן המתח החיצוני שכרטיס האולטרא צורך..

פורסם

מעניין אבל שהמאוורר קטן יותר...

פורסם

דווקא נראה לי שהסינק יותר גדול בU.

פורסם
  • מחבר

כמה אמור לעלות ה5200 U כשהוא יגיע לישראל ?

פורסם

לכלנותנו ההארות לתמונות שפרסמתי, שימו לב שהתמונות הם לא באותו המרחק אחת מהשניה ולא פרופורציוניות (מה לעושת זה מה שיש באתר של Chaintech), מה שאומר שאין מה להשוות גדלים, שימו לב למשל לבסיס הכרטיס אליו הוא נכנס לסלוט הAGP - הגדלים שונים ולכן אין מקום להשווה.

פורסם

:lol: אתה מראה את הכרטיס פיזית כדי להשוות ביצועים...

הגירסה הרגילה מסורסת, ואת זה ראיתי בהשוואות ובמפרט שלו... האולטרה, ברוב המקרים, שומרת רווח קטן וקבוע מה Ti4200, שזה יפה מאד...

אם ה 5200 היה עולה 450~, הוא היה שווה קניה, אבל עם טאג מחיר של 600 הוא לא משתלם - כאשר במחיר כזה אפשר לקנות רדאון 9100/9000 חמוד.

אם ה 5200U יבוא בטאג מחיר של 900~ לפי דעתי הוא יהיה מצויין!

פורסם

כעיקרון 900 שקל זה מחיר די הוגן עבור ה-5200 U אבל אם הוא יבוא בתמחור של 700-750 ש"ח אז לראדאונים 9000/8500/9100/9200 אין סיכוי להתמודד מולו.

פורסם

אני לא מבין מה המטרה של הכרטיסים האלה

הרי הם גם ככהלא עולים על ביצועיהם של TI. אני לא ממש מבין למה לא להשקיע ב TI או להוריד את המחירים שלהם.

פורסם

אני לא מבין מה המטרה של הכרטיסים האלה

הרי הם גם ככהלא עולים על ביצועיהם של TI. אני לא ממש מבין למה לא להשקיע ב TI או להוריד את המחירים שלהם.

להוריד מחירים ? לא נראה לי בגלל שהמחיר של הצ'יפ יקר יחסית. חוץ מזה , זה פשוט לא שווה להם.

כמו כן , NVIDIA רוצים כרטיסים שיתמודדו עם 9000 פרו ו-8500/9100 ואין להם כרטיסים כאלה ולכן הם הוציאו את ה-5200.

פורסם

מה התמיכה ב DX 9 בכלל מביאה בכרטיס הזה?

הוא גם ככה לא יהיה מספיק חזק בשביל להריץ משחקים שיתמכו בזה..... ::)

לדעתי יותר כדאי 9100/8500 בפחות מ 500 שקלים.

פורסם

תאמין לי...היא מביאה ועוד איך מביאה משהו...

פורסם

מהאתר של לידטק

Graphics Core: 256-bit

Memory Bandwidth: 3.2 GB/sec.

Fill Rate: 1.0 billion texels/sec

Vertices per Second: 63 million/sec.

זה נקרא סירוס. אני בכלל לא בטוח שכל ה FX5200 לא אולטרה באים עם בקר זיכרונות של 64 ביט, אבל אם זה נכון אז אין לכרטיס הזה מה להציע. לא רק שיש לו רוחב פס עלוב, הוא גם לא מכיל בקר זיכרון שמבצע דחיסת צבע, ככה שרוחב הפס שיש לו לא מנוצל טוב (זה למעשה ההבדל בינו לבין ה 5600).

זה נשמע לי כרטיס שבקושי מסוגל להתחרות עם GF4 MX. נכון שהוא תומך ב DX9 אבל הוא בחיים לא יסחוב את זה.

ב 600 ש"ח קחו רידאון 9100 איכותי בשקט נפשי גמור.

פורסם

דווקא זה כרטיס שעולה לע ה MX אבל לא בכל המבחנים... כך שזה עוד כרטיס לשוק המאוד מאוד נמוך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים