פורסם 2008 במרץ 1717 שנים http://news.walla.co.il/?w=//1250869לדעתי יהיה יותר פשוט לא לטפל בהם בבית החולים
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים עדיף פשוט להקים מסגד בצמוד לבית החולים, לשנות את שמו למרכז הרפואי על שם יאסר עראפת והכל יהיה טוב ויפה
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים תגידו אתם עושים צחוק? בכל בית חולים גדול בחו"ל יש כנסיה בית כנסת ומסגד, לכל בן אדם יש זכות להתפלל במנהגים שלו.זה טפשי שזה לא קיים כרגע..
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים תגידו אתם עושים צחוק? בכל בית חולים גדול בחו"ל יש כנסיה בית כנסת ומסגד, לכל בן אדם יש זכות להתפלל במנהגים שלו.זה טפשי שזה לא קיים כרגע..יופי, באמת נפלא. בתי החולים בארץ ובמיוחד סורוקה כורעים תחת העומס והנטל הכלכלי ובקושי מטפלים בחולים (שד"א, במקרה של סורוקה, רובם בדואים וערבים שונים ששוכנים בסביבה ומציליחים לפצוע את עצמם בכל מיני דרכים. אני לא צוחק, אני מפנה אותך לסטטיסטיקות של בית החולים).אם זה מפריע לשוכני ביה"ח המוסלמים שאין שם מסגד, שיבנו אחד מכספם או שיפתחו עמותה וייגייסו תרומות. להתעלק על כספי בית החולים? לא תודה.
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים תגידו אתם עושים צחוק? בכל בית חולים גדול בחו"ל יש כנסיה בית כנסת ומסגד, לכל בן אדם יש זכות להתפלל במנהגים שלו.זה טפשי שזה לא קיים כרגע..קודם שיטפלו בצפיפות, אח"כ שיסחטו כספים למטרות כאלו.
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחהרגת אותי!!!דובי זובי זה טיפשי שנולדתאתה אמיתי?הוא הציג עובדה שאי אפשר להתווכח איתה כי היא פשוט נכונה ואת הדעה שלו בעניין.אז אם הדעה שלי שונה משלך אז חבל שנולדתי?(ולכל אלה שיקפצו עלי, כן, אני יודע שהוא טרול, אבל יש דברים שאני לא מסוגל לסבול).
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים נניח שעוד שבוע תהיה בעיתון כתבה ובה יהיה כתוב שבאיזור בו יש אוכלוסיה יהודית בחו"ל, בית החולים המקומי לא הסכים לפתוח בית-כנסת מכספו. מה הייתם חושבים אז? הייתם בעד או נגד להקים בית-כנסת בבית החולים?(אני משער שהייתם משנים את דעתכם)בכל מקרה, לפי דעתי זה לגיטימי לחלוטין להקים בית תפילה איסלמי במקום בו יש אוכלוסיה איסלמית.
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים גם אז, על חשבון איזור/איזור פוטנציאלי למטופלים. זה לא בי"ח פרטי עם luxuries כאלו.לTaZeR, מה שהצגת באמת 'ריכך' את דעתי, אבל אני עדיין חושב שזה לא מוצדק.
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים נו, מספיק לרכוב על סוס השיוויון הוא מת מזמן. זה ברור לחלוטין שזאת לא בקשה תמימה ושמאחוריה מסתתרת כוונה להתריס בפני הציבור היהודי במדינה (כפי שעושים בהר הבית). ולא אני לא מצפה שכל בית חולים בחו"ל יקים בית כנסת ואם לא אז הוא אנטישמי.חוץ מזה אם תקראו את הכתבה עד הסוף מתברר פרט שמייתר לחלוטין את הצורך במסגדון בבית החולים:נציין כי באוניברסיטת בן גוריון, במרחק של כשתי דקות הליכה מבית החולים, קיים חדר תפילה מפואר שעומד לרשות הציבור הרחב.מהיכרותי את מבני בתי החולים לעיתים צועדים יותר מעשר דקות בין מחלקות ולכן מקום תפילה במרחק כזה בהחלט נחשב בתוך תחומי בית החולים.
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים ^^^^^את הפרט הזה לא הכרתי.אין ספק שיש כאן כוונה להוציא את העיניים, כמו עם המקרה של התושב בקצרין (נדמה לי שזה בקצרין, לא בטוח שאני זוכר נכון).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.