עבור לתוכן

בקשה: הקצו חדר תפילה למוסלמים ב"סורוקה"

Featured Replies

פורסם
:s07:
פורסם

עדיף פשוט להקים מסגד בצמוד לבית החולים, לשנות את שמו למרכז הרפואי על שם יאסר עראפת והכל יהיה טוב ויפה :kopfpatsch:

פורסם

תגידו אתם עושים צחוק? בכל בית חולים גדול בחו"ל יש כנסיה בית כנסת ומסגד, לכל בן אדם יש זכות להתפלל במנהגים שלו.

זה טפשי שזה לא קיים כרגע..

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי!!!

דובי זובי זה טיפשי שנולדת

פורסם

תגידו אתם עושים צחוק? בכל בית חולים גדול בחו"ל יש כנסיה בית כנסת ומסגד, לכל בן אדם יש זכות להתפלל במנהגים שלו.

יופי, באמת נפלא. בתי החולים בארץ ובמיוחד סורוקה כורעים תחת העומס והנטל הכלכלי ובקושי מטפלים בחולים (שד"א, במקרה של סורוקה, רובם בדואים וערבים שונים ששוכנים בסביבה ומציליחים לפצוע את עצמם בכל מיני דרכים. אני לא צוחק, אני מפנה אותך לסטטיסטיקות של בית החולים).

אם זה מפריע לשוכני ביה"ח המוסלמים שאין שם מסגד, שיבנו אחד מכספם או שיפתחו עמותה וייגייסו תרומות. להתעלק על כספי בית החולים? לא תודה.

פורסם

קודם שיטפלו בצפיפות, אח"כ שיסחטו כספים למטרות כאלו.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי!!!

דובי זובי זה טיפשי שנולדת

אתה אמיתי?

הוא הציג עובדה שאי אפשר להתווכח איתה כי היא פשוט נכונה ואת הדעה שלו בעניין.

אז אם הדעה שלי שונה משלך אז חבל שנולדתי?

(ולכל אלה שיקפצו עלי, כן, אני יודע שהוא טרול, אבל יש דברים שאני לא מסוגל לסבול).

פורסם

נניח שעוד שבוע תהיה בעיתון כתבה ובה יהיה כתוב שבאיזור בו יש אוכלוסיה יהודית בחו"ל, בית החולים המקומי לא הסכים לפתוח בית-כנסת מכספו. מה הייתם חושבים אז? הייתם בעד או נגד להקים בית-כנסת בבית החולים?

(אני משער שהייתם משנים את דעתכם)

בכל מקרה, לפי דעתי זה לגיטימי לחלוטין להקים בית תפילה איסלמי במקום בו יש אוכלוסיה איסלמית.

פורסם

למה החלטתם שזה מכספי בית החולים בכלל? כל מה שהם מבקשים זה שיקצו להם איזור

פורסם

גם אז, על חשבון איזור/איזור פוטנציאלי למטופלים. זה לא בי"ח פרטי עם luxuries כאלו.

לTaZeR, מה שהצגת באמת 'ריכך' את דעתי, אבל אני עדיין חושב שזה לא מוצדק.

פורסם

נו, מספיק לרכוב על סוס השיוויון הוא מת מזמן. זה ברור לחלוטין שזאת לא בקשה תמימה ושמאחוריה מסתתרת כוונה להתריס בפני הציבור היהודי במדינה (כפי שעושים בהר הבית). ולא אני לא מצפה שכל בית חולים בחו"ל יקים בית כנסת ואם לא אז הוא אנטישמי.

חוץ מזה אם תקראו את הכתבה עד הסוף מתברר פרט שמייתר לחלוטין את הצורך במסגדון בבית החולים:

נציין כי באוניברסיטת בן גוריון, במרחק של כשתי דקות הליכה מבית החולים, קיים חדר תפילה מפואר שעומד לרשות הציבור הרחב.

מהיכרותי את מבני בתי החולים לעיתים צועדים יותר מעשר דקות בין מחלקות ולכן מקום תפילה במרחק כזה בהחלט נחשב בתוך תחומי בית החולים.

פורסם

^^^^^

את הפרט הזה לא הכרתי.

אין ספק שיש כאן כוונה להוציא את העיניים, כמו עם המקרה של התושב בקצרין (נדמה לי שזה בקצרין, לא בטוח שאני זוכר נכון).

פורסם

יש בית כנסת בסרוקה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים