עבור לתוכן

הולכים עם אוזניות ברחוב? - תקנסו ב-100 שקל

Featured Replies

פורסם

הדבר הכי חמור בנושא הזה הוא דווקא לא החוק עצמו. הבעיה היא שיש יותר מידי דברים הרבה יותר חמורים במדינה. קודם כול שיפתרו את בעיית האלימות, רצח, גניבות, אונס, פדופילייה, תאונות דרכים קטלניות, בנייה בלתי חוקית, אלימות נגד קשישים ועוד.

זה טיעון ממש טיפשי, זה שיש בעיות יותר חמורות לא אומר שלא צריך לפתור גם בעיות פחות חמורות (אלא אם יש ממש מצב חירום, מה שאין).

שים לב שרשמת גם תאונות דרכים וזה בדיוק מה שהחוק מנסה למנוע.

כמובן שאני לא בעד החוק, מי שאכפת לו מחייו ישים לב כשהוא חוצה את הכביש, ואני גם ככה הייתי מכבה את המוזיקה.

למזלי אני גר בקיבוץ קטן שבו החוק לא יאכף..

• תגובות 54
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין מצב חירום? על מה אתה מדבר, המדינה שלנו בדרך שהיא הולכת כרגע נהפכת ככול שעובר הזמן למדינת עולם שלישי בכול מה שקשור לפשיעה. צריך להקדיש את כול המשאבים האפשרים כדי לעצור את ההתדרדרות, לא לחכות שהמצב כבר יהיה בלתי הפיך.

דבר שני: מתחילת שנת 2008 נהרגו בכבישים כ- 100 בני אדם(תוך 3 חודשים בלבד)ובנוסף אלפי פצועים.כול אלה נגרמו מתאונות קטלניות אשר על הרבה מהן אתה יכול לישמוע בחדשות בטלויזיה . תאמר לי מתי בפעם האחרונה שמעתה על בן אדם שניפגע כתוצאה משימוש באוזניות כאשר הלך ברגל? אני באופן אישי לא שמעתי.

פורסם

אתה יודע כמה מקרים של התפרצויות וכמעט התפרצויות לכביש של אנשים יש כל יום, שמתוכן 100% בעלות פוטנציאל קטלני? וכמה מתוכם היו של אנשים עם אוזניות? עזוב אותך ממה שראיתי כנוסע, יש לי רישיון חודשיים סה"כ, אני נוהג בממוצע 5 פעמים בשבוע, ובכל פעם היה מקרה אחד לפחות של התפרצות לכביש (זה כולל מבחינתי גם את אלה שבוחרים לרוץ על הכביש למרות שיש מדרכה רחבה וריקה לידם, חלקם הגול עם אוזניות), ואני לא מגזים. פוטנציאלית הרגתי 40 אנשים, ואני לא מדבר על מה שחוויתי כנוסע.

להוריד אוזניה אחת למשך ה-5-10 שניות שחוצים את הכביש, ואולי הצלת את החיים שלך.

פורסם

אתה יודע כמה מקרים של התפרצויות וכמעט התפרצויות לכביש של אנשים יש כל יום, שמתוכן 100% בעלות פוטנציאל קטלני? וכמה מתוכם היו של אנשים עם אוזניות? עזוב אותך ממה שראיתי כנוסע, יש לי רישיון חודשיים סה"כ, אני נוהג בממוצע 5 פעמים בשבוע, ובכל פעם היה מקרה אחד לפחות של התפרצות לכביש (זה כולל מבחינתי גם את אלה שבוחרים לרוץ על הכביש למרות שיש מדרכה רחבה וריקה לידם, חלקם הגול עם אוזניות), ואני לא מגזים. פוטנציאלית הרגתי 40 אנשים, ואני לא מדבר על מה שחוויתי כנוסע.

להוריד אוזניה אחת למשך ה-5-10 שניות שחוצים את הכביש, ואולי הצלת את החיים שלך.

אם יש לך רישיון רק חודשיים, אך אתה נוסע בממוצע 5 פעמים בשבוע? אתה לא צריך מלווה עדיין?

אבא שלך נוסע איתך כל יום ויום? לא סיוט בשבילו? :lol: :lol: :lol:

פורסם

אם יש לך רישיון רק חודשיים, אך אתה נוסע בממוצע 5 פעמים בשבוע? אתה לא צריך מלווה עדיין?

אבא שלך נוסע איתך כל יום ויום? לא סיוט בשבילו? :lol: :lol: :lol:

WHAT IS YOUR POINT? מספיק שאני הולך לקניון פעם פעמיים, עוד פעם פעמיים לבצפר בשבוע וכו', בקלות זה מגיע ל-5.. (וד"א, נהיגה לומדים עם הניסיון, יש לו אינטרס שאני אנהג מקסימום פעמים).

פורסם

WHAT IS YOUR POINT? מספיק שאני הולך לקניון פעם פעמיים, עוד פעם פעמיים לבצפר בשבוע וכו', בקלות זה מגיע ל-5.. (וד"א, נהיגה לומדים עם הניסיון, יש לו אינטרס שאני אנהג מקסימום פעמים).

אתה שוב פעם מתעלם מהשאלה, איפה המלווה שלך?

אבא שלך נוסע איתך לקניון פעם פעמיים בשבוע + פעמיים לבית הספר, או שאתה נוסע בלי מלווה וזהו? :nono: :nono:

ומסכים איתך על כך שלומדים עם הניסיון, הרישיון בן ה5 שנים פלוס שלי מעיד על זה.

פורסם

מן הסתם הוא בא איתי

מקסימום הוא חוזר הבייתה ואני חוזר באוטובוס או שאני מקפיץ אותו עוד פעם :P

פורסם

אתה איש רע, ככה מתעלל בו, חחח ;D סתם סתם

יאללה בוא נחזור לנושא, נראה אם אנשים יחזרו להתעצבן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים