עבור לתוכן

קניית מסך LCD 22 דל או אזוס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

קראתי את המאמר בנושא מסכים בגודל 22 אינץ

והבנתי שאזוס הוא הטוב ביותר

מבדיקה שעשיתי בחנויות הוא יהיה רק שבוע הבא

הבעיה היא שמכרתי אתמול את ה LG1900R שלי

ונשארתי בלי מסך

רציתי לדעת אם הדל E228WFP

שווה קניה?אני לפעמים משחק משחקים ועובד

כמו כל משתמש PC רגיל

האם שווה לחכות לאזוס או שהדל מספק את הסחורה לא פחות טוב???

פורסם

ל-Dell אין ציפוי משתקף בפאנל, לכן הוא עשוי דווקא להיות טוב יותר לשימושי טקסט. מצד שני האסוס מהיר יותר במשחקים ובעל יכולת להתאמת יחס תמונה במשחקים עם רזולוציה נמוכה מהטבעית.

לא ציינת מה התקציב המקסימלי שאתה מוכן להקדיש לטובת מסך. אני דווקא חושב שלעומת ה-Dell 2007WFP (שאמנם יקר יותר בגלל פאנל איכותי, פיצ'רים של כניסות וארגונומיה עשויה לדוגמה), פער של 2" הוא לא מספיק משמעותי על מנת להתפשר באיכות תמונה לטובת הגודל. עבודה עם פאנל S-IPS תגרום לך ליהנות במשך שנים מאיכות תמונה טובה יותר ממסך 22" מבוסס TN, גם בעתיד זה לא ישנה לך איזה מתחרים חדשים יופיעו בשוק.

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי הוא בסיסות 1700 1800 שח לא יותר

פורסם

או שתוסיף ל2007WFP בשביל איכות או שתקנה את האסוס לדעתי.

פורסם
  • מחבר

טוב אני אלך על האזוס

תודה רבה!!!

פורסם

ל-Dell אין ציפוי משתקף בפאנל, לכן הוא עשוי דווקא להיות טוב יותר לשימושי טקסט. מצד שני האסוס מהיר יותר במשחקים ובעל יכולת להתאמת יחס תמונה במשחקים עם רזולוציה נמוכה מהטבעית.

לא ציינת מה התקציב המקסימלי שאתה מוכן להקדיש לטובת מסך. אני דווקא חושב שלעומת ה-Dell 2007WFP (שאמנם יקר יותר בגלל פאנל איכותי, פיצ'רים של כניסות וארגונומיה עשויה לדוגמה), פער של 2" הוא לא מספיק משמעותי על מנת להתפשר באיכות תמונה לטובת הגודל. עבודה עם פאנל S-IPS תגרום לך ליהנות במשך שנים מאיכות תמונה טובה יותר ממסך 22" מבוסס TN, גם בעתיד זה לא ישנה לך איזה מתחרים חדשים יופיעו בשוק.

מצטער על ההקפצה אבל אני חייב לשאול משהו-

אתם בטוחים שההבדלים בין מסכי TN למסכי S-IPS כאלו משמעותיים? יעקב הציע לי גם זיכוי כספי אם אני רוצה, ואני כבר לא בטוח שכדאי לי לקחת מסך קטן יחסית בהרבה כסף כשאני יכול לקחת מסך גדול (22 אינצ') ב400-450 שקל פחות שבכלל לא בטוח שהאיכות שלו כזו נוראית...

פורסם

רק הזויות צפיה משמעותיות...

יש לי דל 22" ואני מרוצה עד הגג

פורסם

גם עושר הצבעים שונה משמעותית. ב TN הצבעים או צועקים כולם או דהויים כולם.

פורסם

אז בכל זאת כדאי לי לקחת את הדל ולא את הBW226 לדוגמה?

פורסם

אם הכוונה ל 2007WFP/2007FP אז בוודאי, אם הכוונה לדל 22 אז אין הבדל משמעותי בינו לבין האסוס או הBW226.

פורסם

אף אחד לא יכול להגיד לך מה כדאי לך. אני מכיר המון אנשים שעבורם מסך גדול עדיף על מסך איכותי.

פורסם

אתה צודק. מחר אני אלך לאיילון ואבדוק בדיוק מה ההבדל בין מסך איכותי למסך פשוט יותר.

אני מקווה רק שיהיו להם גם את הדגמים היוקרתיים יותר שם.

פורסם
  • מחבר

אני חייב להגיב לנוכח הקריאה להבדלים בן הפאנלים

לפני שהגעתי לתחום המחשבים הייתי כ 6 שנים בתחום של המסכים פלזמות

LCD ומקרנים.היינו עושים אירועים גדולים על מסכים וציוד HIGH END

מתוחכם מאוד...ואני יכול לומר מנסיון כי המסכים שראיתי בימי חוו שינוי ניכר מאוד

מהימים שפלזמה 42 עלתה לנו 40 אלף שקל ועד 6 שקל היום או LCD 42 FHD ב 13 אלף

אבל היום הלכתי לראות באמת מה ההבדל בין שני הפאנלים כי סתם עניין אותי עם עין מקצועית

לראות את ההבדלים....ומה לומר התאכזבתי!!!אבל ממש

אני לא אומר שאין הבדלים ורואים שה IPS יותר איכותי בעומק ובגווני הטקסטורות שהוא מציג

אבל אני מצטער לומר גם אם דיעותינו חלוקות שההבדל קיים אך לא שווה את הכסף.

פורסם

אבל אני מצטער לומר גם אם דיעותינו חלוקות שההבדל קיים אך לא שווה את הכסף.

זו השאלה הגדולה.

עריכה: הייתי באיילון היום, והאמת שרוב המסכים היו דיי מעפנים, חוץ מהמסך של אסוס.

אני ממש מתלבט אם לקחת אותו או את ה2007FP.

תעזרו לי להכריע ביניהם S:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים