פורסם 2008 במרץ 1717 שנים שלום לכולםקראתי את המאמר בנושא מסכים בגודל 22 אינץוהבנתי שאזוס הוא הטוב ביותרמבדיקה שעשיתי בחנויות הוא יהיה רק שבוע הבאהבעיה היא שמכרתי אתמול את ה LG1900R שליונשארתי בלי מסךרציתי לדעת אם הדל E228WFPשווה קניה?אני לפעמים משחק משחקים ועובדכמו כל משתמש PC רגילהאם שווה לחכות לאזוס או שהדל מספק את הסחורה לא פחות טוב???
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים ל-Dell אין ציפוי משתקף בפאנל, לכן הוא עשוי דווקא להיות טוב יותר לשימושי טקסט. מצד שני האסוס מהיר יותר במשחקים ובעל יכולת להתאמת יחס תמונה במשחקים עם רזולוציה נמוכה מהטבעית.לא ציינת מה התקציב המקסימלי שאתה מוכן להקדיש לטובת מסך. אני דווקא חושב שלעומת ה-Dell 2007WFP (שאמנם יקר יותר בגלל פאנל איכותי, פיצ'רים של כניסות וארגונומיה עשויה לדוגמה), פער של 2" הוא לא מספיק משמעותי על מנת להתפשר באיכות תמונה לטובת הגודל. עבודה עם פאנל S-IPS תגרום לך ליהנות במשך שנים מאיכות תמונה טובה יותר ממסך 22" מבוסס TN, גם בעתיד זה לא ישנה לך איזה מתחרים חדשים יופיעו בשוק.
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים ל-Dell אין ציפוי משתקף בפאנל, לכן הוא עשוי דווקא להיות טוב יותר לשימושי טקסט. מצד שני האסוס מהיר יותר במשחקים ובעל יכולת להתאמת יחס תמונה במשחקים עם רזולוציה נמוכה מהטבעית.לא ציינת מה התקציב המקסימלי שאתה מוכן להקדיש לטובת מסך. אני דווקא חושב שלעומת ה-Dell 2007WFP (שאמנם יקר יותר בגלל פאנל איכותי, פיצ'רים של כניסות וארגונומיה עשויה לדוגמה), פער של 2" הוא לא מספיק משמעותי על מנת להתפשר באיכות תמונה לטובת הגודל. עבודה עם פאנל S-IPS תגרום לך ליהנות במשך שנים מאיכות תמונה טובה יותר ממסך 22" מבוסס TN, גם בעתיד זה לא ישנה לך איזה מתחרים חדשים יופיעו בשוק.מצטער על ההקפצה אבל אני חייב לשאול משהו-אתם בטוחים שההבדלים בין מסכי TN למסכי S-IPS כאלו משמעותיים? יעקב הציע לי גם זיכוי כספי אם אני רוצה, ואני כבר לא בטוח שכדאי לי לקחת מסך קטן יחסית בהרבה כסף כשאני יכול לקחת מסך גדול (22 אינצ') ב400-450 שקל פחות שבכלל לא בטוח שהאיכות שלו כזו נוראית...
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים אם הכוונה ל 2007WFP/2007FP אז בוודאי, אם הכוונה לדל 22 אז אין הבדל משמעותי בינו לבין האסוס או הBW226.
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים אף אחד לא יכול להגיד לך מה כדאי לך. אני מכיר המון אנשים שעבורם מסך גדול עדיף על מסך איכותי.
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים אתה צודק. מחר אני אלך לאיילון ואבדוק בדיוק מה ההבדל בין מסך איכותי למסך פשוט יותר.אני מקווה רק שיהיו להם גם את הדגמים היוקרתיים יותר שם.
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים מחבר אני חייב להגיב לנוכח הקריאה להבדלים בן הפאנליםלפני שהגעתי לתחום המחשבים הייתי כ 6 שנים בתחום של המסכים פלזמותLCD ומקרנים.היינו עושים אירועים גדולים על מסכים וציוד HIGH END מתוחכם מאוד...ואני יכול לומר מנסיון כי המסכים שראיתי בימי חוו שינוי ניכר מאודמהימים שפלזמה 42 עלתה לנו 40 אלף שקל ועד 6 שקל היום או LCD 42 FHD ב 13 אלףאבל היום הלכתי לראות באמת מה ההבדל בין שני הפאנלים כי סתם עניין אותי עם עין מקצועיתלראות את ההבדלים....ומה לומר התאכזבתי!!!אבל ממשאני לא אומר שאין הבדלים ורואים שה IPS יותר איכותי בעומק ובגווני הטקסטורות שהוא מציגאבל אני מצטער לומר גם אם דיעותינו חלוקות שההבדל קיים אך לא שווה את הכסף.
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים אבל אני מצטער לומר גם אם דיעותינו חלוקות שההבדל קיים אך לא שווה את הכסף.זו השאלה הגדולה.עריכה: הייתי באיילון היום, והאמת שרוב המסכים היו דיי מעפנים, חוץ מהמסך של אסוס.אני ממש מתלבט אם לקחת אותו או את ה2007FP.תעזרו לי להכריע ביניהם S:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.