עבור לתוכן

כללים נוקשים, נעילת פוסטים והשפעתם על משתתפי הפורום

Featured Replies

פורסם

יש כאן מנהלים, שלפי דעתי, לא עושים את העבודה שלהם כמו שהעבודה צריכה להתבצע.

למשל בפורום משחקים: רציתי לפתוח דיון ראשי על משחק חדש ולא כל כך פופלארי (ולכן לא היה לו פוסט) קראתי את החוקים לפתיחת דיון ראשי וויתרתי על הרעיון. פשוט חבל שצריך לעשות כל כך הרבה בשביל בסך בכל לפתוח דיון על משחק שמרוכז בפוסט אחד.

אבל מילא, לי אין זמן להשקיע כל כך בפוסט. העצוב הוא שיש אנשים שמוכנים להשקיע ומתרגמים את הביקורות, שמים תמונות, לינקים, סרטונים וכו' וכו'. אבל, אז בא המנהל וסוגר את הפוסט בגלל שהם לא התייחסו לאיזה סעיף בחוקים. או, בגלל שהם לא נצמדו לפורום 24 שעות וענו לשאלות שהיו לקוראי הפוסט. שוב, חבל. חבל שבהנהלה פשוט מדכאים את הרצון של חברי הפורום (תהיה דרגתם אשר תהיה) להוסיף ולהרחיב את מאגר המידע הזה.

אפילו אם נשים רגע בצד את ההיבט הביזנסי של העיניין (שעליו אפשר לפתוח דיון שלם) על תרומתו של כל דף חדש באתר לבעליו, גם מבחינת תרומה למשתמשים יש פה פגיעה.

מי יודע כמה עוד כמוני ויתרו על פתיחת פוסטים רציניים מחשש ש"לא יעמדו בכללים" ויסגרו להם. בנוסף, אני לא חושב שיש מקום לנזיפות קשות על חבר פורום בתוך דפי הפורום. תעשו את זה בפרטי כי אני מניח שיסכימו איתי שזה קצת מעכיר את האווירה של האחרים.

אני מניח שרוב המנהלים פה הם אנשים צעירים אבל הגיע הזמן להראות קצת בגרות.

פורסם

יש כמה דברים שאני מסכים איתך בנוגע למשחקים ולדיון ראשי אם מישהו לא התייחס לסעיף אז להגיד לו לערוך את זה ולא ישר לנעול

אבל תחשוב אם המנהלים לא היו משקיעים והיו נכנסים פעם בשבוע לפורום תחשוב איזה רמה הייתה לפורום כל אחד היה מקלל סתם פותח תארדים של ספאם וכאלה

בכול זאת בזכות המנהלים הפורום הזה נחשב לבין הפורומים הכי טובים בארץ למחשבים (אם לא הכי טוב)

אולי המנהלים לפעמים סתם נועלים אבל בכללי אם עושים עבודה טובה תחשוב הם משקיעים מזמנם החופשי

וגם אם נועלים לך נושא תשלח לאותו מנהל הודעה פרטית תסביר לו למה פתחת את התארד והוא יפתח לך שוב

בקשר לזה שכותבים שקיבלת אזהרה בתארד ולא בפרטי זה בשביל שמשתמשים אחרים בפורום ידעו איזה טעות המשתמש עשה ולא יחזור עלייה

בכללי אני חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה

פורסם

אורן שלום,

שמח לקבל את הפידבק שלך, אולם זו לא הדרך לבצע זאת. כפי שתוכל לראות כאן, יש רק דרך אחת מקובלת ליצירת קשר עם הנהלת האתר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301372.0. אתה מוזמן לשלוח את מה שכתבת פה באימייל ונדאג לבדוק את זה.

תודה,

איתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים