פורסם 2008 במרץ 1717 שנים בתוכנה של מיקרוסופט, במקרה הזה OUTLOOK, אני רוצה לראות הסבר ועזרה על דברים מסויימים ואני מקבל את הדף של ההסבר אבל עם מסך לבן .. מדוע ? ?צירפתי תמונה .. אם יש למישהו עזרה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים אתה יכול להיכנס לעזרה ה"רגילה" F1?יכול להיות שקובץ העזרה נדפק או משהו בסגנון..מכיוון שאלו קבצי CHM יכול להיות גם משהו שקשור לספריות של הדפדפן...
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מחבר הי multicore .. לקבצי עזרה ולעזרה הרגילה אני יכול לגשת.. כמו בדוגמא- אני נגיד באוטלוק, ובדקתי משהו שם לגבי FONTS, אז רשמתי ב"עזרה" FONTS והופיע לי כמה תשובות לגבי החיפוש שלי וכשלחצתי על אחת התשובות כדי לראות מה הפעולות שאני אמור לעשות אז מופיע לי מסך ריק כמו בציור ...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מחבר את האמת.. עשיתי את זה כבר בהתחלה בתור פתרון ראשון.. אבל זה לא עזר לי לצערי. תראה אם יש לך איזה רעיון אחר אני אשמח מאוד גבר
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מחבר האופיס מקורי מקורי !ציטוט multicore- "תראה אם עזרה בתוכנות אחרות (לא של אופיס) עובדת."תוכל לתת לי דוגמא לעזרה בתוכנות אחרות..? משהו שיש בכל מחשב כדי שהבדיקה שלי תיהיה טובה .
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים תנסה לפנות לתמיכה של מייקרוסופט.09-7625400ימים א-ה 08:00-18:00עזרה של internet explorer או סתם צייר אמורה לעבוד באותה צורה.
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים מחבר אוקי גבר.. תודה לבינתיים .. ואולי תענה לי על שאלה אחרת לגמרי אבל חשובה לי.. איך אני יכול להכנס כאן באתר למין ארכיון כזה של כל התגובות ההודעות שהעלתי לאתר .. אם יש דבר כזה ואם אתה מבין למה אני מתכוון..
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים לא קשור לדיון אבל בסדר תכבס לפרופיל למעלה ובפרופיל שיש לך למטה רשימת הודעות שפירסמת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.