עבור לתוכן

זקוק לעכבר ולפד למשחקים, בעיקר FPS. תקציב לא מ&#1493

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כמות המעלות שבה אני מסתובב תלויה במהירות בה אני מזיז את העכבר.. אם אני אזיז אותו מהר אני אעשה הרבה יותר מ360 ואז הזמן שלוקח לי לעשות 360 מתקצר, ואם אני מזיז לאט אז זה יזוז לאט :\ לא מבין את הפואנטה. איך אני יודע באיזו מהירות להזיז?

ואיך מודדים את זה :\?

תודה!

אה חבר שלי אמר לי שהQCK לא נוח לו בכלל והוא עבר לפאנק. איך הם?

פורסם

כמות המעלות שבה אני מסתובב תלויה במהירות בה אני מזיז את העכבר.. אם אני אזיז אותו מהר אני אעשה הרבה יותר מ360 ואז הזמן שלוקח לי לעשות 360 מתקצר, ואם אני מזיז לאט אז זה יזוז לאט :\ לא מבין את הפואנטה. איך אני יודע באיזו מהירות להזיז?

תודה!

הכוונה היא כמה ס"מ אתה עושה מקצה של הפאד לקצה השני

הפאנק הגדול טוב

פורסם

תודה!

לא חושב שהבנת את הכוונה שלי..

אתה צריך להתמקד על נקודה מסויימת בזמן משחק ופשוט להזיז את העכבר בצורה אופקית ככל שניתן על הפאד עד שתגיע בחזרה לאותה נקודה אחרי שהשלמת סיבוב 360 ואז תעצור את העכבר ותבדוק על הסרגל כמה סנטימטרים העכבר זז. עדיף להתחיל כמובן מקצה הפאד עד לקצהו השני כי ככה קל יותר למדוד. המהירות שבה אתה תזיז את העכבר לא תשנה כלום כי המרחק על הפאד יהיה אותו מרחק, אלא אם כן כמובן יש לך Acceleration פעיל, ובמצב כזה אי אפשר למדוד.

FUNC היא חברה בעלת שם ויצרנית פאדים מעולה, לצערי אני לא יודע הרבה על הפאדים החדשים שלהם מעבר למה ששמעתי וקראתי ( ושמעתי רק דברים טובים.. ). אם תוכל להשיג בארץ אז זה גם פאד מומלץ מאוד אבל אם אני לא טועה מדובר בפאד קשיח ואישית אני מעדיף פאדים מבד כי אני חושב שהם נוחים יותר אבל זאת כבר שאלה של העדפה אישית. הם גם כמובן יותר יקרים מה-QCK.

פורסם

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=444_445&products_id=4883

זה מה שיש לי,ומה שממש מרשים בו זה התכנון הגאוני [לשם שינוי] של התחתית שלו,הוא פשוט לא זז,לא משנה כמה תנסה,זה בלתי אפשרי להזיז אותו עם העכבר,גריפ חולני.

בלי קשר לזה,הוא עצום,והא נוח.

רק דברים טובים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם אנשים.

ממה עשויים הפדים הקשיחים?

ומדדתי בצורה לא כל כך מדוייקת את הרגישות בCSS.. מה שבטוח זה שלא עברתי את ה10CM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים