עבור לתוכן

זקוק לעכבר ולפד למשחקים, בעיקר FPS. תקציב לא מ&#1493

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני זקוק לעכבר למשחקים (בעיקר FPS). נחוצים דיוק מירבי, ונוחות שכן יש לי יד די גדולה - 20 סנטימטר מפרק כף היד ועד לקצה האמה.

כמו כן אשמח לדעת למה עכבר לייזר הוא חסרוני.

תודה.

עריכה:

זקוק גם לפד. תנועה הכי חלקה ומדוייקת שאפשר, רצוי שטח גדול. אני משחק בCS:S על sensitivity 8 ואני זז למרחקים די גדולים :P

ואני שונא להרים את העכבר, לכן יש להימנע מכך על ידי הגדלת שטח הפד.

תודה שוב.

פורסם

DeathAdder הוא העכבר הכי טוב שתוכל להשיג היום.

למה עכברי לייזר הם פחות טובים? לא יודע, אבל הם פשוט פחות טובים. אם החלק הטכני באמת מעניין אותך אז תקרא פה -

http://www.fragyou.net/?page_id=24

כעקרון הבעיות בעכברי לייזר הם בעיקר עצם העובדה שהם מדלגים על פיקסלים ומאוד מאוד בררניים במשטחים שעליהם הם יכולים לעבוד בצורה טובה יחסית, גם חיישן לייזר יקר יותר מחיישן אופטי וזה מתבטא בכך שעכברי לייזר יקרים יותר - וללא סיבה לאור כך שהחיישן שלהם טוב פחות בשורה התחתונה.

פורסם

יש לך את העכבר שהציעו בתגובה הקודמת, שנחשב לעכבר הכי טוב לגיימינג ויש גם את Razer Lachesis החדש שהוא עם 4000dpi, אבל תחכה לעוד תגובות לגביו למה אני לא בטוח.

לגבי פד אני ממליץ לך על Razer Mantis שהוא משטח מקצועי והוא ענקי 444*355 מ"מ.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה R9nald0 ו yairz3.

דת' אדר יותר נוח מאשר הG9? שוב, זה מאוד מאוד חשוב עקב כף היד הגדולה יחסית שיש לי. לפי מה שהבנתי G9 מאוד נוח.

אני אקרא את הכתוב על עכברי לייזר, תודה.

עריכה:

טוב.. הבנתי שהG9 חרא. מה לגבי הSIDEWINDER? נראה שהוא לא רע בכלל.

פורסם

הקופסא של DeathAdder מעוצבת כך שהעכבר בולט ממנה, ככה שאתה יכול להניח את כף ידך ולראות אם נוח או לא.

פורסם
  • מחבר

איזו חנות באיזור המרכז מחזיקה אותו?

פורסם

לא חושב שיכול להיות יותר נוח מה-DEATHADDER

לפחות מבחינת הצורה שבה אתה יכול לתמרן אותו במשחקים, העכבר בשליטה מוחלטת תמיד וזה משהו שאין בעכברים אחרים חוץ מה-Intelli 3.0/1.1a.

כמו שגם אמרתי הוא בעל חיישן לייזר ויקר מאוד ככה שאני לא חושב שהוא מומלץ גם אם הוא מאוד נוח.

Razer lachesis הוא הקנייה הכי גרועה שתוכל לבצע, ביחד עם Sidewinder.

לגבי פאד-

Steelpad QCK/QCK heavy

תלוי בגודל שאתה מעדיף.

פורסם

לסיידווינדר צורה של טרנזיסטור משנות ה 60 (במיוחד הודות לכתפורים הכסופים בצד שמאל)

הוא מרגיש סופר-לא טבעי ביד, עכבר נוראי שעשוי מפלסטיק מסריח ובגלל שמכניסים את המשקולות בצורה מפגרת גם המשקל שלו לא מפוזר כמו שצריך ברחבי העכבר, ככה שנוצר "מרכז כובד".

לא הייתי קונה את העכבר הזה גם כבדיחה.

על ה G9 אני יכול להעיד שהוא נוח מאוד, אבל כאן נגמר הנסיון שלי איתו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, הבחירה התיאורטית היא הDeathadder. עכשיו רק נותר לנסות אותו. מישהו מכיר חנויות באיזור המרכז?

ולגבי הפד.. מה עדיף? קשיח? גמיש?

איך הFUNC? הRazer וICE?

בפד לא מעניין אותי בשיט המראה. העיקר שהוא יהיה טוב לFPSים, גדול ובעל מגע נעים. אני לא רוצה גירודים, הזעה, שמנוניות או W/E.

סדר העדיפויות:

1.איכות של המשחק עליו + מגע

2.גודל

נ.ב - הAqua :P?

סורי על ריבוי השאלות פשוט לא מבין בזה כלום.

תודה לכולכם

פורסם

Steelpad QCK/QCK heavy הכי יתאימו כמו שאמרתי.

שניהם במחיר סביר מאוד יחסית לאיכות שלהם, כאשר ה-QCK HEAVY תופס שטח גדול יותר והוא גם עבה יותר מה-QCK הרגיל שהוא גדול גם הוא אם כי פחות והוא גם דק.

שניהם עשויים מבד ומבחינת נוחות אין משהו טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי לשלם יותר בשביל פד יותר טוב.

(בהנחה שבאמת יש שיפור עם עלייה במחיר)

פורסם
  • מחבר

הקפצה + מישהו יודע איזו חנות במרכז מוכרת את Deathadder?

פורסם

אני משתמש ב qck+ ,הוא באותו גודל מו שהHeavy (בדקתי) והוא מעולה,לא זז,ענק,נוח,נעים. בין הטובים שיצא לי לקנות.

אני משחק עם G5 ויש לי את אותו גודל כף יד כמוך. לי הוא אחלה למרות שלפי מה שהבנתי ה MX 518 הוא העכבר הכי טוב לאנשים עם כף יד גדולה.(ציפוי יותר טוב)

בנוסף הוא ישתלב באופן מעולה עם הפאד ויאפשר לך להזיז את היד עד סוף השולחן אם יש צורך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה.

כרגע אני מכוון על הQCK+, למרות שהייתי שמח לשמוע על השוואה בינו לבין הMANTIS SPEED ^^"

אני משחק עם ווינדווס סנסיטיביטי 7 וCSS סנסיטיביטי 8 - לפי מה שהבנתי זה די גבוה, ויש פדים שמתאימים לרגישות גבוהה ויש כאלה שלנמוכה. יתאים לי הQCK?

פורסם

ה-Mantis לא מומלץ אם אתה מתכוון להשתמש בו עם ה-DeathAdder, שילוב לא כל כך מוצלח. QCK לעומת זאת עובד איתו בצורה מושלמת. הייתי ממליץ לך על ה-QCK+ אבל רק שתדע שהפאד מאוד דק ואם יש לך בליטות בשולחן או דברים כאלה אז אתה עומד להרגיש אותם גם עם הפאד, וזה מה שה-QCK Heavy בא למנוע, הוא עבה יותר ו"מחפה" בעצם על חוסר איזון בשולחן שעליו אתה משחק.

רגישות לא בודקים לפי ווינדוס ולא לפי הרגישות שלך ב-CSS, רגישות אתה בודק לפי cm/360 - כמה סנטימטרים אתה צריך להזיז את העכבר על הפאד הנוכחי שלך בשביל לעשות סיבוב של 360 במשחק. רגישות גבוהה זה משהו בסביבות 10cm/360 ( ככל שהמספר נמוך יותר הרגישות שלך גבוהה יותר, כמובן ), אני אישית משחק על 30cm/360.

ואין דבר כזה פאד לרגישות גבוהה ונמוכה. יש פאד טוב ופאד רע, אם הוא לרגישות גבוהה או לרגישות נמוכה זה בד"כ פונקציה של גודל הפאד. פאד קטן יותר יתאים לרגישות גבוהה יותר ולהפך. אני לא חושב שיש מישהו עם רגישות גבוהה שיהיו לו בעיות לשחק על QCK, הוא פשוט לא ישתמש בכל הגודל של הפאד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים