פורסם 2008 במרץ 1617 שנים שלום,לאחר שנהנתי מהsansa e250 שלי הגיע הזמן לנגן חדש עד 800 ש"ח.דברים שחשובים לי:1)איכות סאונד טובה + 2)וידיאו וסרטונים (מסך גדול ..2.4 נראה לי הכי גדול שאפשר למצוא)3)4 GB לפחות.4)זמן סוללה ארוך לפחות כמו הסנסה.חשבתי על שתי אופציות:מיזו m6iriver e100 .יש עוד אפשרויות? הצעות?תודה רבה!נ.ב זו גם הזדמנות לשאול-האם יש מדריך בעברית להתקנת רוקבוקס לסנסה?
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מחבר כן גם אותו ראיתי והוא נשמע מעולה.איך התצוגה בו? (לסרטים וכו..)הוא תומך עברית? (כתוביות לסרטים)האם הוא תומך במשחקים? (לא משהו קריטי ..פשוט נחמד אם יש בו משחקים קטנים..)ותכלס איך הוא? שמעתי שמתלהבים ממנו הרבה פה בפורום ובמקומות אחרים.תודה!
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים עד כמה שאני יודע האיכות צפיה שלו טובה.לגבי העברית-לא ניתן להצמיד כתוביות.. אם אתה רוצה לראות סרט עם תירגום אתה צריך להוריד עם תירגום מובנה.אגב,נראה לי שיש לו גם תפריטים בעברית..יש משחקים.
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים עד כמה שאני יודע האיכות צפיה שלו טובה.לגבי העברית-לא ניתן להצמיד כתוביות.. אם אתה רוצה לראות סרט עם תירגום אתה צריך להוריד עם תירגום מובנה.אגב,נראה לי שיש לו גם תפריטים בעברית..יש משחקים.בD2 בכל מקרה צריך להמיר אז מה הבעיה פשוט להוסיף כתוביות שהתוכנה תדביק אותן בהמרה ? אפשר לעשות את זה מנסיון
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים אני יודע שאנשים יקטלו אותי פה, אבל מה בדבר האייפוד נאנו (החדש)? הוא באיזור ה800...יש לי את הדור הראשון ואני מרוצה
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים בD2 בכל מקרה צריך להמיר אז מה הבעיה פשוט להוסיף כתוביות שהתוכנה תדביק אותן בהמרה ? אפשר לעשות את זה מנסיוןאתה צודק 100 אחוז..טעות שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.