פורסם 2008 במרץ 1717 שנים אי אפשר "לצאת" מתחום מסוים, יש תקופות בהן אתה אוהב יותר משהו אחד ואוהב פחות (או אפילו שונא) משהו אחר. הג'אנר היחיד שאפשר לצאת ממנו זה פופ, שהמילה "ג'אנר" נותנת לו כבוד שלא ראוי לו. בסוף כולם חוזרים 8) גם אני 'פליט' של מטאל, אבל אני עדיין שומע בקטנה כזה כעיקרון כיום אני יותר בקטע של בלוז-ג'אז וכן גיטריסטים בסגנון Fאנק, מטאל, וכן גלוז וג'אז. אה ואני לא יכול = through fire and flame של דרגוןפורס מטריף אותי תמיד!! [ליתר דיוק הגיטרות :smile1: ] כבר אמרתי שאני מאוהב בגיטרות?
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים A Perfect Circle +3 על TOOL Porcupine Tree Younger Brother Shpongle J.Viewz Xenomorph Salakavala Texas Faggott Vibrasphere Ticon U-Recken Ozric Tentacles Air Boards Of Canada Ott Explosions In The Sky Ulrich Schnauss Shulman Portishead הייתי כותב עוד, אבל מספיק
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים +1 על A Perfect Circle זה כמעט אותו הדבר אותו סולן והמוזיקה ממש דומה, פשוט ליריקה גאונית! 8)
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים כאחד שמסוגל ואוהב לשמוע הכל ואני באמת אוהב הכל מטאל קצת יותר חוזר על עצמו מכל שאר הסגנונות.(חחח כל סגנון בעצם) אני נהנה לשמוע את הז'אנר והייתי שומע פעם לפני 4-5 שנים כשהתחלתי לנגן על תופים, אבל חאלס כמה אפשר.... בכל מקרה, ג'אז ורוק קיצ'י כזה סטייל Dave Matthews Band אני ממליץ. dream theater נראה לי יש לך כבר ב20GB על המחשב אז לא נראה לי אני מחדש פה משהו, אבל אני פאנבוי אז אני גם אמליץ . וגם אלקטרו-האוס ומזרחית . קרטר ביופורד פור דה ווין!!!
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מחבר תודה לכולכם על ההמלצות . אני בדרך להשיג כמעט את השירים והאלבומים שהזכרתם פה, חוץ ממזרחית וראפ שזה לא כל כך הקטע שלי :-X.
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מטאל זה משהו שאני אישית לא מבין איך אפשר לצאת ממנו/למצות אותו.. תנסה כל סגנון שיש בתוכו, וזה כולל: death, black, progressive, power, heavy, folk/viking, doom, symphonic, gothic, avantgarde, thrash, deathcore, metalcore, sludge, stoner.... לא חסר. אם אתה רוצה המלצות ללהקות ספציפיות פנה אליי בפרטי ואני אתן לך רשימה לא קטנה
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים למה לא לצאת קצת ולהרחיב את האופקים שלו עם איזה סגנון אחר?מאחר ובמטאל יש המון מלודיות הרמוניות אז יתאים לו איזה רוק בלוז מינורי יפה כזה.או באון רשמי R&B ,זו דעתי בכל אופן.אבל מזרחית וראפ? אין לי שום בעייה עם זה כן? אבל אני אישית לא מתחבר ומי שאוהב רוק או מטאל לא ממש מתחבר וג'אנרים האלה.
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים באמת ה"מטאל" עונה לשם רחב מאוד ו 20 גיגה זה לא כזה הרבה - בטח למטאל!לא חסרה מוזיקה טובה - גם מתחומים אחרים.זה מה שכייף במוזיקה!בכל מקרה ברור שכולכם מגיעים לפסטיבל המטאל באוגוסט נכון? OPETH יופיעו!!!
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מחבר Dead Can Danceיש לי את האלבום Memento כבר שנתיים, נחמד להקשיב מדי פעם אבל לא יותר מדי...
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים באמת ה"מטאל" עונה לשם רחב מאוד ו 20 גיגה זה לא כזה הרבה - בטח למטאל!לא חסרה מוזיקה טובה - גם מתחומים אחרים.זה מה שכייף במוזיקה!בכל מקרה ברור שכולכם מגיעים לפסטיבל המטאל באוגוסט נכון? OPETH יופיעו!!!OH FUCKING YEAH!ועוד כמה להקות מהארץ ומחו"ל...QQQ, אמ..STONER METAL? מה?
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים להיות נעול רק על ז'אנר אחד(נפלא ככל שיהיה),זה צרות מוחין.גם אני מתחבר לכל הסגנונות(למעט ג'אז,לא יודע,פשוט לא קולט אותו),וכיוון שהמליצו לך על רוב הדברים(כולל סקירה מקיפה של כל התת-ז'אנרים של מטאל ורוק),אני אמליץ לך על מוזיקה שקטה יותר,אירית לדוגמא.תנסה בתור התחלה את Loreena mc'neet,Kate Rusby,קצת RIVERDANCE,ירוק עד,ואם אתה דובר רוסית(גם אם לא בעצם)Melnitsa (או Мельница).כמו כן DANCE.אני חולה על GROOVE COVERAGE.גם LASGO נחמדים.מה עם משהו ישראלי?עמיר לב נחמד.גם אהוד בנאי(לפני שבוע גיליתי את "ילדי הלילה",מומלץ לראות עם הקליפ בYOUTUBE ).אגב,מכיר את CHARON?(מטאל).מומלץ בחום.נ.ב אני יודע שאני אאודיופיל,אבל עדיין...20GB זה כלום.
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים יש לי את האלבום Memento כבר שנתיים, נחמד להקשיב מדי פעם אבל לא יותר מדי... היתי ממליץ לך יותר על Aion וA Passage In Time שהוא אוסף . פשוט כל כך טוב ...
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים באמת מה עם קצת מוזיקה ישראלית?הדורבנים, בית הבובות (למרות שגלגל"צ הוציאו כבר מהתחת), מוש בן ארי.שוטי הנבואה - חובה!באמת שלא חסר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.