פורסם 2008 במרץ 1617 שנים מכל ה-20GB שיש לי במחשב, רק שיר אחד לא נוטה לכיוון המטאל :-\. חשבתי לרענן את האוסף ולהוסיף עוד כמה סגנונות. אני מחפש שירים בכיוון של Rob Zombie- dragula נותן אנדרנלין מסויים... למישהו יש המלצות? לשיר אתם יכולים להקשיב דרך "radio blog" (חיפוש בגוגל).
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים Hellbilly Deluxe בהחלט אלבום לא רע אני מציע לך פשוט לטייל יותר בז'אנרים אחרים במוסיקה בהדרגה יצא לך לשמוע דברים של the ministry, front line assembly, skindread? בכל אחת מהלקות האלו יש איזשהו קרוס אובר בין מטאל לסגנון מוזיקלי אחר.
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים Walter Trout Joe Satriani Steve Vai Joe Stump TOOL The Hellecasters = אישית מצאתי אותם רק בפנדורה. Tom Principato Tony Macalpine = חובה לשמוע את The Sage ויש עוד המון גיטריסטים ענקיים אחרים [כעיקרון אני מנסה להוביל אותך לתחום של לחנים ומנגינות ללא סולנים וכו' ]
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים קצת טראנסים הרבה מוזיקה שחורה2paconly god can judge mehell 4 hustlerThug mantiondont go to sleepWhen we ride on our enemyzEMINEM8 MILESORRY MAMMA50 centכל האלבום של גט ריץ או דיי טרינגסולגר בויCRANK ITצאמיליונרHIP HOP POLICERIDINT DERTYהאשרYEAHSnoop doggpaper upP DIDDYVICTORYטראנסיםסקאזילא בטוח איך כותבים בדיוק כל מה שכתבתיאבל תכתוב ביוטיוב, אתה כבר תסתדר
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים SoulSavers Boards of Canada - The Campfire Headphase Boom Bip - CrymobJuno Reactor - LabyrinthEnigma Pearl Jam Jeff Beck+1 על Tool
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים קצת טראנסים הרבה מוזיקה שחורה2paconly god can judge mehell 4 hustlerThug mantiondont go to sleepWhen we ride on our enemyzEMINEM8 MILESORRY MAMMA50 centכל האלבום של גט ריץ או דיי טרינגסולגר בויCRANK ITצאמיליונרHIP HOP POLICERIDINT DERTYהאשרYEAHSnoop doggpaper upP DIDDYVICTORYטראנסיםסקאזילא בטוח איך כותבים בדיוק כל מה שכתבתיאבל תכתוב ביוטיוב, אתה כבר תסתדרLook, it's mister em te vee.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים ואחרי שאתה "יוצא" מהמטאל... http://hydepark.hevre.co.il/forum.asp?forum_id=4577 המקום בשבילך
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים אי אפשר "לצאת" מתחום מסוים, יש תקופות בהן אתה אוהב יותר משהו אחד ואוהב פחות (או אפילו שונא) משהו אחר. הג'אנר היחיד שאפשר לצאת ממנו זה פופ, שהמילה "ג'אנר" נותנת לו כבוד שלא ראוי לו.בסוף כולם חוזרים 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.