עבור לתוכן

בעיית ב-Zen Vision M - לא מצליח להעביר שום מוזיקה!

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים,

יש לי בעיה. קניתי לפני כשנה Zen Vision M (נגן מדהים!), שמתי בו המון המון מוזיקה והכל היה בסדר. לאחרונה קניתי מחשב חדש, ולצערי איתו אני לא מסוגל להעביר שום קובץ לנגן! אני לא מבין את הבעיה הזאת - אני מעביר דרך המדיה פלייר, הוא רושם לי שהמוזיקה הועברה והכל בסדר, אבל הקבצים לא מופיעים כשאני מדפדף בנגן! מוזר ביותר.

תראו העניין הוא שבמחשב הקודם העברתי דרך התוכנה שבאה עם הנגן - ועכשיו אני נאלץ להעביר דרך המדיה פלייר בגלל שזרקתי את הדיסקים שבאו באריזה (ואני לא מוצא באינטרנט את הדרייבר המתאים).

בכל מקרה, אני לא מצליח להעביר. מה עושים??

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה... זה באמת דחוף לי, מאגר המוזיקה שלי פשוט לא מתעדכן, ומדובר באחד התחביבים הגדולים שלי.

למישהו יש אולי פיתרון? אולי את דיסק ההתקנה ותכולתו? אולי להתקין מהדיסק יפתור את הבעייה, אולי אני צריך באמת להעביר דרך הקרייטיב...

פורסם

1. תבדוק שכל הקבצים הם עם tags לשמות של האומן/שיר/אלבום. כי אין להם טאג אז הם לא יופיעו.

עריכה:

2. תעשה ריסט קשיח לנגן. ע"י לחיצה על הריסט וpower ביחד. ואז שחרר את הpower ולאחר שניה את הריסט. ככה הוא יעדכן את כל ספריית הקבצים שלך.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה איש...

את הדבר הראשון כבר ניסיתי, את השני לא כל כך הבנתי - אתה מדבר על הפוואר ועל הריסט של המחשב, נכון?

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הדרייבר שהבאת לי (בפעם השנייה), והוא לא מזהה את הנגן שלי. הוא אומר שהנגן לא מחובר, והוא גם לא נותן לי לדפדף במוזיקה.

פורסם

במכשיר כמובן.

דחוף איזה סיכה לחור של הריסט ותחזיק את המתג של ההפעלה לצד שמאל (בראש המכשיר), לאחר 3 שניות שחרר את המתג הזה ולאחר 3 שניות את הריסט.

פורסם

אני הייתי רץ למחשב הקודם ובודק אם שם זה עובד, בתור התחלה לוודא שהבעיה היא לא חס וחלילה בו

פורסם

נסה קודם כל לעדכן את הקשוחה של המכשיר. הסבר מקיף באתר של קריאטיב

אחרי זה אם זה לא עובד. הנה הסבר מדויק למה שניסיתי להסביר לך קודם:

* Run Clean Up on the player if some songs are not showing up on the player

1. Detach the player from the PC and power the unit off.

2. Slide the Power switch towards the power icon Reset Button and hold the switch.

3. Push the end of a pin-like object (for example, a straightened paper clip) into the reset hole, press gently and remove.

4. Release the Power button when the Recovery Mode appears.

5. Select Clean Up and select Yes to clean up the player.

6. After the player has finished cleaning up, select Reboot.

פורסם
  • מחבר

חבר'ס הבעייה נפתרה!!

לא תאמינו הפיתרון היה מאוד פשוט - לעשות עידכון לתוכנה של קרייאטיב (עדכון קושחה, כמו שהקודם קרא לזה)... זה הכל!

עכשיו אני שומע את הפסקול המהפנט של רקוויאם לחלום...

תודה רבה על העזרה! :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים