עבור לתוכן

שדרוג של 8800GTS 320MB אל מול 9600GT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם;

לאור המחירים המאוד מפתים של ה9600GT אני חושב על שדרוג, מכירת הכרטיס שלי בכ800 ש"ח, וקניית 9600 בבערך אותו המחיר, מה דעתכם? זה שווה? מה אתם הייתם עושים?

תודה לעונים.

פורסם

כרטיס 8800GTS 320MB חדש באריזה + תשלומים + אחריות עולה בסביבות 900 ש"ח, והוא גם לא כלכך משתלם בשביל 900 ש"ח, כי היום אפשר לקנות 512 8800GT בתוספת של 100 ש"ח בלבד , לכן אני מניח שתתקשה למכור את הכרטיס שלך במעל 550-600 ש"ח.

אם תצליח למצא את הפראייר שיקנה ממך את הכרטיס ב800, והמצפון שלך לא יפריע

אז זאת אפשרות לא רעה להחליף ל9600GT , רק מפני שהוא יותר חדש ויותר חסכוני, כי מבחינת ביצועים הם די שווים.

פורסם

אתה צריך קודם למצוא מישהו מספיק דביל שיקנה ממך את זה...

לדעתי זה לא יציג לך שיפור שמצדיק את הטרחה (לא כזה שתרגיש בכל אופן, למרות שאני לא יודע באיזו רזולוצייה מדובר), הייתי מחכה ל-9800 ומעלה

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני מניח שאני אנטוש את הרעיון....

פראייר? למה פראייר?? חדש עולה 950, אין שום סיבה בעולם שלא יקנו ממני, כי המחיר שאני מציע הגיוני לכרטיס זה, העובדה שיש כרטיס עדיף במחיר זול זה דבר אחר לחלוטין, אך בכל זאת....

פורסם

מעטים האנשים שיקנו משהו משומש במחיר של 90% ממוצר חדש.

אפילו אם הוא היה סגור בקופסא ומעולם לא היה בשימוש...

פורסם

בכל מקרה זה ממש לא שווה את הזמן והמאמץ, השיפור זניח ברוב המקרים.

פורסם

לא שווה את הכאב ראש...

וגם השיפור יהיה זניח....

תרד מהעיניין...

פורסם

אתה שוכח שאותו אדם שיכול לקנות את הכרטיס שלך ב800 יכול לקנות 9600 חדש באותו מחיר

מה שאומר שחבל לך על הזמן

פורסם
פראייר? למה פראייר?? חדש עולה 950, אין שום סיבה בעולם שלא יקנו ממני, כי המחיר שאני מציע הגיוני לכרטיס זה, העובדה שיש כרטיס עדיף במחיר זול זה דבר אחר לחלוטין, אך בכל זאת....

תסלח לי אבל אתה מפגר?! איזה מטומטם יעדיף לקנות את הזבל המשומש שלך ב800 שקל שבשביל עוד 1XX שקל הוא יכול לקנות את ה9600 ? תהיה קצת רציונלי בן אדם, תחשוב .. האם אתה היית מוכן לקנות משהו משומש במחיר כזה.. נאמר וכן אז אתה היחיד..

אני מתנצל על הטון , פשוט נמאס לי לראות שאנשים חושבים שהם יכולים למכור משהו משומש ביותר כסף ממה שקנו

בכל אופן בהצלחה :nixweiss:

פורסם

כן.. אם כבר ב-600-700...

פורסם
  • מחבר

תסלח לי אבל אתה מפגר?! איזה מטומטם יעדיף לקנות את הזבל המשומש שלך ב800 שקל שבשביל עוד 1XX שקל הוא יכול לקנות את ה9600 ? תהיה קצת רציונלי בן אדם, תחשוב .. האם אתה היית מוכן לקנות משהו משומש במחיר כזה.. נאמר וכן אז אתה היחיד..

אני מתנצל על הטון , פשוט נמאס לי לראות שאנשים חושבים שהם יכולים למכור משהו משומש ביותר כסף ממה שקנו

בכל אופן בהצלחה :nixweiss:

זו הייתה תגובה מעט קיצונית לדעתי, קח בחשבון שאתה מדבר עם אנשים שביררו טיפה לפניי ששאלו, אכן קיבלתי הצעה למכור את הכרטיס ב750ש"ח, הבעיה היא שרק הנסיעה לחיפה תעלה לי בסביבות 80 ש"ח, בגלל זה בכללי שאלתי אם בכלל זה שווה לי.

פורסם

אחי רוצה הצעה ממני אבל תצטרך הרבה סבלנות....

תגיד שהכרטיס מסך שלך התקלקל (אם הוא כמובן בתוקף אחריות) מניסיוני האישי הבדיקה של היבואן לא ממצאת כלום ואם יחזירו לך אותו תמשיך לטעון שהוא מקולקל עד שלבסוף יזכו אותך עליו כספית....

אני עשיתי אותו דבר עם ה8800GTS 640MB וקיבלתי זיכוי של 1500ש"ח וקניתי את ה8800GTS החדש ב1540 ש"ח:)(קיבלתי מחיר יבואן)

כל הסיפור הזה יכול לקחת לך מעל חודש וצריך הרבה סבלנות ועצבים.

פורסם

אחי רוצה הצעה ממני אבל תצטרך הרבה סבלנות....

תגיד שהכרטיס מסך שלך התקלקל (אם הוא כמובן בתוקף אחריות) מניסיוני האישי הבדיקה של היבואן לא ממצאת כלום ואם יחזירו לך אותו תמשיך לטעון שהוא מקולקל עד שלבסוף יזכו אותך עליו כספית....

אני עשיתי אותו דבר עם ה8800GTS 640MB וקיבלתי זיכוי של 1500ש"ח וקניתי את ה8800GTS החדש ב1540 ש"ח:)(קיבלתי מחיר יבואן)

כל הסיפור הזה יכול לקחת לך מעל חודש וצריך הרבה סבלנות ועצבים.

צריך גם קצת מצפון.

פורסם

אחי המצפון שלי נקי ואפילו מאושר כי קיבלתי צעצוע חדש.

חוץ מזה תחשוב שקניתי אותו כמעט ב2000 שקל הפסדתי איזה 500 שקל עליו.... אז אם כבר הם אלה שצריכים שיהיה להם מצפון

פורסם
  • מחבר

אוחח איזה שטויות, תגיד לי בן כמה אתה??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים