פורסם 2008 במרץ 1617 שנים שלום ובוקר טוב!יש לי מחשב חזק ואני משחק הרבה ושומע מוזיקההמחשב שלי מחובר למערכת סטריאו של JVC בת 7 שנים שרק הAUXעובד,הדיסקים וקסטות כבר לא.מחוברים למערכת שני רמקולים גדולים ושומעים הכל סוף הדרך אפילו שאין לה סבוופרלפני שבוע קיבלתי מתנה רמקולים 2.1 של BOSE עם סבוופר שכתוב 1800Wמה עדיף:המערכת JVC ללא סבוופר או של BOSE עם סבוופר?האם מרגישים את ההבדל כאשר יש סבוופר לכאשר אין?תודה רבהליאור
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים אין כאן כ"כ שאלה של "עדיף". סאב וופר פשוט מעניק לך באסים יותר חזקים. יש רמקולים שאין צורך לחבר להם סאב כי ממילא הבאס שלהם מספיק חזק ומורגש, יש גם אנשים שלא מעוניינים בבאסים יותר מידי דומיננטים.גם תלוי איזה מוזיקה אתה שומע, אם זה היפ-הופ או סרטי אקשן עתירי פיצוצים אז הסאב יעזור מאוד כדי להעניק לך את ה"בעיטות בבטן" שהרבה אנשים אוהבים, אבל בסגנונות אחרים של מוזיקה זה רק ישמע צורם.
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים אם קיבלת את זה במתנה אתה מוזמן לחבר את הרמקולים החדשים ולבדוק מה עדיף לך.זה משהו מאד סוביקטיבי.אני אישית ממש לא אוהב באס שמשתלט על הכל.
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים מחבר תודה רבהכפי שאמרתם ליעשיתי השוואה בין שניהם המערכת JVC יותר טובה ליתודה שובליאור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.