עבור לתוכן

מבצע בבאג - מוצר שני של LOGITECH 50% הנחה.

Featured Replies

פורסם

אל תשכח שההנחה מחייבת אותך לקנות 2 מוצרים

מה שרוב האנשים לא מתכננים לעשות. ולכן המאמץ שאתה מנסה לעשות בכך שאתה ועוד מישהו מהפורום תקנו מוצר זהה ואז אולי תרוויח כ80 ש"ח כל ההפקה הזאת פשוט לא שווה את ההנחה המעפנה הזאת . ורק מראה לך כמה שהמבצע נראה מפוצץ 50 אחוז הנחה .. באותיות הקטנות ובמבחן המחיר הוא נכשל בגדול.

• תגובות 31
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שנינו מעוניינים במוצר הזה, 80 ש"ח זה 25% הנחה, לא הייתי קורא לזה "הנחה מעאפנה". אם היה מדובר על מוצר של 1000 ש"ח היית צודק, אבל לעזאזל, מדובר על מוצר של 450 שקל.

אולי בשבילך הנחה זה לקבל מוצרים בחינם, אבל כישראלי במדינת ישראל, על הנחה כזו אני אומר תודה ושותק :screwy:

פורסם

לא יודע אם זה בכלל שווה, כי באג ממש יקרים. בזמנו כשקניתי את העכבר שלי G5 של לוג'יטק הוא עלה אצלהם 500שח, ובחנויות אחרות השגתי אותו ב250.

אז נראה לי שאם אתה מעוניין ב50% הנחה פשוט תקנה בחנות אחרת, אחל'ה מבצע...

פורסם

אל תשכח שההנחה מחייבת אותך לקנות 2 מוצרים

מה שרוב האנשים לא מתכננים לעשות. ולכן המאמץ שאתה מנסה לעשות בכך שאתה ועוד מישהו מהפורום תקנו מוצר זהה ואז אולי תרוויח כ80 ש"ח כל ההפקה הזאת פשוט לא שווה את ההנחה המעפנה הזאת . ורק מראה לך כמה שהמבצע נראה מפוצץ 50 אחוז הנחה .. באותיות הקטנות ובמבחן המחיר הוא נכשל בגדול.

הנחה מעפנה? אני לא יודע באיזה בועה במרכז אתה חי, אבל מדובר במבצע מאד משתלם שהולך חזק. לקוחות לוקחים מוצרים של Logitech שהם לא באמת צריכים רק בגלל 50% הנחה.

פורסם

באג יקרים בטירוף

פורסם

לא יודע איך 80 ש"ח זה הנחה של 25 אחוז

אני לא כל כך טוב בחשבון אולי אתה תסביר לי.

ההנחה הזאת יכלה לשחק תפקיד אם לא היה את עניין המוצר הנוסף אלה הנחה על המוצר הראשון

ברגע שהיא מכריחה אותך לקחת מוצר נוסף שרוב הסיכויים שאתה לא צריך או שאתה מנסה לתקמבן עם עוד מישהו שוב ההפקה הזאת לא שווה את המאמץ

פורסם
  • מחבר

בואו נסכם כמה דברים

באג יקרים בטירוף, למרות ששירות הלקוחות שלהם מעולה, אז אם יש בעיה במוצר תמיד אפשר לפנות אליהם.

הדבר ההכי חשוב זה שהם רשת, שנמצאת בכל מקום, כלומר, אני סטודנט שמשכיר דירה בדרום, וההורים גרים במרכז, אז אם אני צריך לטפל בתקלה כלשהי, יש במרחק של כמה דקות נסיעה מהבית שלי שם, או מהדירה כאן, סניף של באג, מה צריך יותר מזה?

"ההפקה" הזאת של למצוא בן אדם נוסף לקנייה זה לא משהו קשה במיוחד, כי מחצית מהאנשים שכותבים בפורום הספציפי הזה, מעוניינים לרכוש ציוד היקפי בעקרון של MICROSOFT או LOGITECH.

המטרה של המבצע שלהם, היא שתקנה מוצר ורק על השני תקבל הנחה, כלומר שהם יצאו עם רווח וגם אתה, לכן אחרי חישוב קל, יוצא רווח של כמה שקלים, או עשרות שקלים, ומי שבאמת מתפרע יכול לצאת גם מאות שקלים לדוגמא המקלדות הנחמדות של 1000 שקל פלוס, קחו 2 כאלה (פלוס מינוס באותו מחיר) ואז ייצא לכם 1500 שקל, כלומר 500 שקל רווח, תחלקו את זה בשני אנשים, תקבלו 250 שקל לכל בן אדם, כלומר חסכו משהו כמו 100 שקל באופן תאורטי מחנויות אחרות...

מה שכן מעצבן אצלם, שעדיין לא יצא לי ליצור עמם קשר, זה הטענה שאי אפשר לקחת 2 מוצרים מאותו הסוג, אין שום איסור כזה בהפצת המבצע שלהם, לכן הם מבצעים פרסום שיווקי המבוסס על הטעיית לקוח, ואפשר לתבוע אותם על זה, מה שבטוח שהם לא ירצו להגיע לזה.

פורסם

שתדעו לכם שהם לא כל כך יקרים, הם פשוט מזמינים מיבואנים רשמיים ומה לעשות שהם יקרים. לדוגמ' קחו את העכבר שלי G5, בבאג עולה אם אני לא טועה סביב 500 אבל, זה עם אחריות אמיתית של יבואן למשך 3 שנים. את שלי קניתי בכ200 עם אחריות לשנה ומי יודע אם אני באמת אוכל לנצל אותה במקרה הצורך :nixweiss:

פורסם

הם יקרים מהסיבה הפשוטה > שכירות בקניונים זה דבר יקר .. וברוב הקניונים אין להם מתחרים

פורסם

הרשת יקרה מכמה סיבות:

א. הרשת עובדים רק עם הייבואנים הרשמיים. זאת אומרת כשאתה קונה מוצר ברשת אתה תקבל אחריות אמיתית.

ב. לרשת יש 42 סניפים בפריסה ארצית ובשנה הנוכחית יפתחו עוד. האחריות תקפה בכל סניף של הרשת. בנוסף, אתה יכול לרכוש מוצר בסניף אחד ולקבל אותו בסניף אחר.

ג. יש לרשת מוניטין של רשת יוקרה.

פורסם

זהו ? התגובות הקנויות מראש הגיעו גם לפה ?

באג=יוקרה ?

באיזה מציאות מקבילה בדיוק ?

באג זאת חנות יקרה (לא יוקרה, יקרה !) עם מוכרנים שבדרך כלל לא מבינים כלום ומוכרים שטויות שאנשים לא צריכים לאנשים שאין להם כסף לשטויות האלה.

כמו כל רשת גדולה אחרת, אם כבר מדברים על זה.

צרכן חכם ייתיעץ קודם עם הרבה אנשים בשביל להגיע למדגם מייצג, יחקור טיפה את התחום וייבחר ביחס עלות\תועלת טוב יחסית לצרכים שלו.

ב90% מהמקרים אין מה להתקרב לאף רשת חנויות גדולה וספציפית לבאג אני נכנס מדי פעם רק בשביל לשזוף את עיני בתצוגה ולהתעדכן במחירי שוק יקרים בשביל שאני אוכל לספר אח"כ שקניתי מוצר שנמכר בבאג במחיר כפול :silly:

חזרה לנושא ולפותח הת'רד: יש מוצר ספציפי שבא לך עליו ? תברר מה המחיר שלו בבאג, תברר מה המחיר שלו במקום הכי זול שתמצא, תחשב כמה חיסכון ייצא לך מלקנות בבאג (אם בכלל) ואז תדע אם שווה לך לחפש עכשיו מישו שייקנה איתך או שאולי עדיף להשיג את זה במקום אחר.

ממה שקראתי בת'רד הזה לא נשמע שהמבצע הזה שווה משו בכלל.

פורסם

מבצע בבאג - מוצר שני של LOGITECH 50% הנחה, מוצר ראשון 150%.

פורסם

ועכישו למישהו יש משהו מועיל להוסיף?

רוב ההודעות בת'רד הזה גובלות בטמטום, ואני לא יכול שלא להתייחס להודעה הבוגרת, החכמה, השנונה והמדהימה שמעל לפוסט זה ממש.

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

מה סך הכל ביקשתי

קיצר, פיקה מחר אני אתקשר לאחד הסניפים שלהם ואני אשאל אותם ונראה אם יגיבו אותו הדבר, ואם כן, אז נדאג ללכת לסניף שלהם ולעשות בלאגן :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים