עבור לתוכן

רסיבר + רמקולים ב3500 שקל

Featured Replies

פורסם

יש לי חשק עז לשמוע מוזיקה כמו בנאדם (או משהו קרוב לזה). אני מעוניין בהמלצות לרסיבר סביר ורמקולים סבירים. המטרה העיקרית היא לשמיעת מוזיקה, אולי מתישהו זה ישמש למערכת קולנוע ביתית או משהו. אבל בעיקר למוזיקה. אני מניח שהתקציב הוא בערך 3500 שקל (נו, מה לעשות, אני סטודנט).

אעריך את עזרתכם.

פורסם

אפשר במחיר כזה לארגן מערכת לא רעה בכלל, כמובן לא מדובר על משהו בקנה מידה אודיופילי. אבל אם תחלק את התקציב חצי חצי בערך, אתה יכול למשל לקנות:

רמקולים מדפיים MONITOR 30 של פולקאודיו 1800מחיר בזאפ, או B&W DM303 ב 1400שח

ולחבר אותם למגבר סטריאו MARANTZ PM4001 מחיר 1300 בזאפ (די מציאה, בדר"כ עולה בסביבות 2000), או ONKYO A4211 ב1400 שח, שגם כולל טיונר.

אחלה מערכת במחיר שלך (שים לב שהמגבר סטריאו ולא חמישה ערוצים, כי כתבת שאתה שוקל לשדרג אולי בעתיד למערכת קולנוע ביתית)

פורסם

^^

אופציה ראויה ומעניינת, אבל כמו כל אופציה מומלץ מאד לשמוע ולהתרשם אישית מהציוד שאתה מתכוון לקנות.

כמו כן מומלץ לבדוק גם יד שניה, למשל הפולק האודיו הנ"ל ביד שניה עולה 850 ש"ח!

ועד פרט חשוב מאד, מומלץ לקנות מקור איכותי, זהו חלק מאד קריטי במערכת, כרטיס קול איכותי או CDP סביר!

פורסם

היי סטודנט יקר

אני רכשתי השבוע מערכת של JBL 5.1 (רק את ה 5) במחיר של 2500 ש"ח

מצויינת לסלון ושומעים לא רע - גם כמערכת לקולנוע ביתי וגם ל STEREO

JBL BALBOA SET

http://newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=917&CategoryID=150&Page=1

מגבר : חפש משהו בתקצים - יש YAMAHA וכן SHERWOOD מהגור הקודם - הספק נמוך יחסית במחירים סבירים

חפש ה ZAP או בחנויות

שמיעה נעימה

פורסם

המערכת הנל של JBL לא נראית לי מתאימה למי שהמטרה העיקרית שלו היא שמיעת מוזיקה.

במחיר הזה אפשר לקנות זוג רמקולים הרבה יותר איכותי (שום דבר בחיים הרי לא בא בחינם, אי אפשר לצפות לקנות 5 רמקולים באותה איכות כמו זוג רמקולים), ולגבי מגבר כדאי להוציא יותר מאלף שקל, וגם ללכת על מגבר סטריאו איכותי יחסית ולא מגבר 5 ערוצים.

אלא אם כן כמובן סראונד זה משהו ממש הכרחי, אבל אם לא אז זה מיותר.

פורסם

אתה מחפש רסיבר או מגבר?

בכל מקרה עדיף דו ערוצי.

אם אתה לא צריך שלט, תחפש רסיבר וינטג' שבסכום זעום אתה משיג סאונד יוצא מהכלל שאוכל רסיברים חדשים...

לגבי הרמקולים הייתי ממליץ לך לחפש יד שניה, אולי אפילו יד שניה שעדיין באחריות.. התמורה הרבה יותר גבוהה ביחס לעלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים