עבור לתוכן

ניסיון LAPPING שאני עושה ל HS ישן :

Featured Replies

פורסם

קיצר לקחתי 4 דפי שיוף ,120 320 500 1500 .

התוצאות האמת די מאכזבות נכון לעכשיו ,רואים שיש השתקפות של עיפרון עם מקרבים אותו ל HS אבל לא משהו מיוחד .

יש המלצות כולשהם לשיפור ???

בהתחלה עשיתי את הפעולות למטה למעלה ולצדדים ,אחרי זה לקראת הסוף עבדתי רק על כיוון אחד למעלה למטה כי זה מביא השתקפות טובה יותר ,אולי עשיתי משהו לא בסדר ?ניקיתי את ה HS כל כמה זמן .

עריכה :שמתי אחרי השיוף עם נייר ה 1500 ,משחה כזו שעושה הברקה לשטח פנים יצא ממש לא רע ,ממש רואים הכל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

איך אני יכול לשפר את ההברקה ,האמת אני מאמין שעם עוד השקעה אני יכול להגיע ממש שה HS יהיה דמוי מראה טוב נראה כבר

יאללה

פורסם

משחת פוליש וראש פוליש על דרמל עושים אחלה עבודה.

אם עדיין יש לך שריטות עמוקות תשייף עוד עם 1500 ואז לך על הפוליש.

פורסם
  • מחבר

לא אין שריטות עמוקות האמת נריא סהכ די טוב ,השאלה היא עד כמה שאני יעשה את זה יותר כך גם העברת החום תיהיה יותר יעילה נכון ?

פורסם
  • מחבר

מצאתי ערכה לא רעה בכלל

http://www.easypckits.com/

קיצר בוצע ה LAPPING ל TUNIQ TOWER ,השיוף שאיתו הוא מגיע מהמפעל הוא פשוט על הפנים לדעתי ממש רואים את השריטות העמוקות שיש .

לאחר השיוף והפוליש יצא ממש חלק ואיכותי ,אין מה להשוות בכלל .

פורסם

יש תמונות? :)

פורסם
  • מחבר

האמת שאין תמונות ...בו נגיד ככה התחתית יצא ממש איכותית ,הרבה יותר טוב ממה שזה היה מקודם ,רק צריך למרוח משחה חדשה עוד פעם ,כי לא הספיק .

פורסם

יש לזה השפעה כזאת קריטית ?

לדעתי יותר חמור אם בגלל השיוף השטח התחתון יקבל שקע או בטן ואז יהיו אזורים שמרוחקים מהמשטח של המעבד עצמו

גוף קירור רגיל לא מלוטש מקרר בסדר כי למרות כל השריטות רוב השטח שלו קרוב מאוד לפני המעבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים