עבור לתוכן

מתלבט איזה עכבר לקנות זקוק ליעוץ?

Featured Replies

פורסם

התקציב הוא 300 ש''ח,

הדרישות שלי מהעכבר הם: הכי חשוב שיהיה נוח, שיהיה טוב למשחקים, שיהיה אמין ושלא יתקלקל אחרי יומיים,

עוד דבר חשוב שצריך לציין הוא שהעכבר יהיה נוח לעבודה יום יומית באינטרנט ובתוכנות מסויימות שחוץ ממני המשפחה שלי משתמשת.

ההתלבטות שלי היא בין כמה עכברים:

MX518

G5 החדש: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=912

DEATHADDER

RAZER COPPERHEAD

לפי התגובות בפורומים שונים אין הסכמה חד משמעית מה יותר טוב,ה-G5 לא מצדיק תמחיר לעומת ה-mx518 אבל ה-mx518 לא נוח לעומת ה-G5

אני יכול להגיד רק דבר כזה,חוץ ממני גם אחותי הקטנה משתמתש במחשב (יש לי ידיים לא גדולות),חשוב שהעכבר יהיה טוב לגיימרים אבל גם שיהיה נוח למשחפה שלי.

קשה לי להחליט חלק אומרים ככה וחלק אומרים ככה,אז מה עדיף??

השמח לתגובות מאנשים שיתנסו בעכברים המדוברים.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

כי סכמת את הכל במה שאמרת..."חלק אומרים ככה וחלק אומרים ככה"...

קפוץ לחנות מחשבים "תרגיש" את העכברים ותבחר....

כי לא חסר אנשים שיגידו X נוח או Y נוח יותר...

פורסם
  • מחבר

בחנויות העכברים נמצאים בתוך הכופסה לא??

זה לא רק מה יותר נוח,זה מה יותר טוב ומתאים לדרישות ומה ההבדלים כי לא הצלחתי להבין כל כך.

בקיצור אני מבולבל :screwy:

ואנשים פה לא בדיוק מיעצים :'(

פורסם

ישנם חנויות שיש עכברים בתצוגה..כמו כן האריזה של העכברים מאפשרת בדיקה של האחיזה..

ובתור משתמש של MX518 אני ממליץ עליו בחום..מה גם שאין לך צורך ביותר מזה...

פורסם

לפי התגובות בפורומים שונים אין הסכמה חד משמעית מה יותר טוב,ה-G5 לא מצדיק תמחיר לעומת ה-mx518 אבל ה-mx518 לא נוח לעומת ה-G5

אני יכול להגיד רק דבר כזה,חוץ ממני גם אחותי הקטנה משתמתש במחשב (יש לי ידיים לא גדולות),חשוב שהעכבר יהיה טוב לגיימרים אבל גם שיהיה נוח למשחפה שלי.

קשה לי להחליט חלק אומרים ככה וחלק אומרים ככה,אז מה עדיף??

השמח לתגובות מאנשים שיתנסו בעכברים המדוברים.

תודה :xyxthumbs:

G5 ו-MX518 הם בידיוק אותו עכבר מבחינה חיצונית ומי שאמר לך שה-G5 נוח יותר מה-MX518 הוא פשוט אידיוט שלא יודע על מה הוא מדבר. מבחינת אחיזה - אתה אוחז אותם בידיוק אותו דבר רק שהציפוי של ה-G5 שונה מזה של ה-MX518 ( מצופה בחומר מונע הזעה, סתם מיותר ).

השתמשתי בכל העכברים שציינת וה-DeathAdder הוא הטוב והמשתלם ביותר בהפרש גדול. אחריו ה-MX518 שהוא גם עכבר מעולה ועל ה-G5 וה-COPPERHEAD אין לך מה להסתכל בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים