פורסם 2008 במרץ 1517 שנים נגן מעולהיש לי אותו המון זמן ואני מרוצה מאוד מהביצועים והאיכותמשמש אותי כנגן וידאו גם ואני יכול להגיד שראיתי בו מספיק סדרות וסרטים ואני מרוצה מאוד מהכלשווה קניהאבל אם אתה צריך רק מוזיקה זה מקרה אחר
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים נגן פצצה , יש לי אותו כבר 9 חודשים , הקניה הכי טובה שעשיתי בחיים .הוא עושה הכל - ובצורה מעולה .
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים אכן נגן מצויין, תמורה מצויינת למחיר! נגן אודיו מצויין, כאשר איכויות השמע שלו מעולות, רק מומלץ להחליף את האוזניות שבאות איתו. בתור נגן וידאו נייד הוא מומלץ, אף על גודל המסך 2.4' איכות התמונה מצויינת וכיף לראות סרטים איתו כאשר נמצאים בדרכים. מסך מגע נחמד, וניתן למצוא לו לא מעט משחקים ברשת. אפשרות לעדכונים - מי שלא צריך עברית יכול גם להתקין את הגרסאות הקוריאניות הכוללות גם מילון אנגלי-אנגלי-קוריאני
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים מה התקציב?איזה סוג אתה מחפש?(INEAR, קשת, כפתור, מאחורי האוזן, עורפיות)אם אתה מחפש INEAR בתקציב של עד 300 ש"ח לדוגמא יש לך את JBL REFERENCE 220 שעולות 240 והן מצויינות למחיר!אם בפחות או יותר, פשוט תגיד ו נייעץ לך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.