עבור לתוכן

האם יש לכם אנטים על המחשב?

האם יש לכם כל מני תכנות נגד וירוסים רוגלות נוזקות וכאלה? 2,388 הצבעות

1. 1. האם יש לכם כל מני תכנות נגד וירוסים רוגלות נוזקות וכאלה?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

NOD32 , לא צריך יותר מזה ...

פורסם

nod32 , online armor firewall

קיימת תאוריה על קונספירציה של חברות המשווקות תוכנות אבטחה : חברות אלו מפתחות גם וירוסים ונזקות אחרים כדי לספק לעצמן פרנסה ...

פורסם

אני לא משתמש באף תוכנה, בתור משתמש מתקדם אני יודע די בקלות איזה קובץ הוא וירוס ואיזה לא, וגם אם במקרה נכנס וירוס אין לי בעייה להסיר אותו ידנית...

התוכנות האלו זוללות זיכרון וכוח עיבוד, אז נגיד שיש לכם מחשב חזק זה עדיין לא יעזור כי הם גם פונות המון לדיסק הקשיח מה שגורם לאיבוד ביצועים משמעותי...

אני מסתדר כבר כמה שנים יופי ללא התוכנות האלו, אבל אני כן חושב שהבנאדם המומצע צריך אותם, ואני אפילו ממליץ על התקנת תוכנות מסוג זה...

פורסם

אני לא משתמש באף תוכנה, בתור משתמש מתקדם אני יודע די בקלות איזה קובץ הוא וירוס ואיזה לא, וגם אם במקרה נכנס וירוס אין לי בעייה להסיר אותו ידנית...

התוכנות האלו זוללות זיכרון וכוח עיבוד, אז נגיד שיש לכם מחשב חזק זה עדיין לא יעזור כי הם גם פונות המון לדיסק הקשיח מה שגורם לאיבוד ביצועים משמעותי...

אני מסתדר כבר כמה שנים יופי ללא התוכנות האלו, אבל אני כן חושב שהבנאדם המומצע צריך אותם, ואני אפילו ממליץ על התקנת תוכנות מסוג זה...

כנ"ל. :xyxthumbs:
פורסם

NOD32 ופיירוול של הווינדוס. לדעתי בשנה הקרובה אני כבר אוותר על האנטי-וירוס, כי הוא לא "עבד" כבר בערך שנתיים :S

פורסם

Kaspersky 7 ופיירוול של וינדוס...

פורסם

פיירוול של XP SP2.

Avast Anti Virus.

לא נוגע באקספלורר (אופרה).

היגיון בריא ומעולם לא הייתה לי כל בעיה.

פורסם

Kaspersky Internet Security 7 :xyxthumbs:

פורסם

האנטי וירוס שלי הוא היגיון בריא :) (וגם קצת עזרה מהצד.. Nod32, S&D)

פורסם

KAV7 שסתם דולק, כי אני אף פעם אני לא מגיע למצב של וויתור על אנטי וירוס סתם משלם 85 ש"ח לשנה על זה.

פורסם

Mac user :biggthumpup:

מי צריך אנטי וירוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים