פורסם 2008 במרץ 1517 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3518745,00.htmlהכוונה שלי מעבר למה שמסופק עם חלונות.קראתי את הכתבה הזו וחשבתי "מה אם אחרים?" אני נקי מאז 2001
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים nod32 , online armor firewallקיימת תאוריה על קונספירציה של חברות המשווקות תוכנות אבטחה : חברות אלו מפתחות גם וירוסים ונזקות אחרים כדי לספק לעצמן פרנסה ...
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים אני לא משתמש באף תוכנה, בתור משתמש מתקדם אני יודע די בקלות איזה קובץ הוא וירוס ואיזה לא, וגם אם במקרה נכנס וירוס אין לי בעייה להסיר אותו ידנית...התוכנות האלו זוללות זיכרון וכוח עיבוד, אז נגיד שיש לכם מחשב חזק זה עדיין לא יעזור כי הם גם פונות המון לדיסק הקשיח מה שגורם לאיבוד ביצועים משמעותי...אני מסתדר כבר כמה שנים יופי ללא התוכנות האלו, אבל אני כן חושב שהבנאדם המומצע צריך אותם, ואני אפילו ממליץ על התקנת תוכנות מסוג זה...
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים אני לא משתמש באף תוכנה, בתור משתמש מתקדם אני יודע די בקלות איזה קובץ הוא וירוס ואיזה לא, וגם אם במקרה נכנס וירוס אין לי בעייה להסיר אותו ידנית... התוכנות האלו זוללות זיכרון וכוח עיבוד, אז נגיד שיש לכם מחשב חזק זה עדיין לא יעזור כי הם גם פונות המון לדיסק הקשיח מה שגורם לאיבוד ביצועים משמעותי... אני מסתדר כבר כמה שנים יופי ללא התוכנות האלו, אבל אני כן חושב שהבנאדם המומצע צריך אותם, ואני אפילו ממליץ על התקנת תוכנות מסוג זה... כנ"ל.
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים NOD32 ופיירוול של הווינדוס. לדעתי בשנה הקרובה אני כבר אוותר על האנטי-וירוס, כי הוא לא "עבד" כבר בערך שנתיים
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים פיירוול של XP SP2.Avast Anti Virus.לא נוגע באקספלורר (אופרה).היגיון בריא ומעולם לא הייתה לי כל בעיה.
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים KAV7 שסתם דולק, כי אני אף פעם אני לא מגיע למצב של וויתור על אנטי וירוס סתם משלם 85 ש"ח לשנה על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.