עבור לתוכן

מחפש מתווך לקניית מחשב באיזור ירושלים, כלומר טכנאי שאפשר לדבר איתו

Featured Replies

פורסם

אני מחפש טלפון של איזה שהוא טכנאי מחשבים אמין באיזור ירושלים שאני אוכל לדבר איתו בטלפון, שנרכיב מפרט ביחד, שהוא יהיה אחראי על השוואת מחירים ואחראויות ובעיקרון יסדר לי מחשב איכותי ואמין. נמאס לי לחזור למיליון פורומים שכל אחד ממליץ שם על משהו אחר, אני מעדיף אדם אחד אמין שאני יכול לדבר איתו ולסמוך עליו. אני מירושלים, אז טבעית אני מעדיף מישהו ירושלמי, יש לכם המלצות?

תודה מראש

פורסם

הפורום נועד על מנת לשמוע דעות מנוגדות שמאפשרות לך להרכיב את המפרט הטוב ביותר תוך הסכמה של כמה שיותר אנשים.

אם אתה מעוניין במפרט לצרכים מסויימים ערוך את הכותרת כך שתכיל את תקציב המפרט+שימושים.

אם אתה עדיין מעוניין בבקשה המקורית שלך אין מקום לדיון הזה.

פורסם

זה לא קצת אירוני שאתה לא מעוניין בהמלצות של אנשים למפרט אבל כן מעוניין בהמלצות של אנשים ל"טכנאי אמין"?

פורסם

אף אדם בודד לא יכול להתאים לך מפרט שהוא 100% לצרכים שלך - כל אחד יכול להתאים לתקציב מסויים איזון רכיבים אחר לפי מה שהוא חושב שנכון לעשות, גם אם הייעודים והתקציב זהים לחלוטין.

הבנאדם היחיד שיכול לדעת מהן ההעדפות שלו הוא אתה - כל אחד אחר ימשוך אותך לסדר העדיפויות שלו באופן טבעי. בגלל זה אנשים בפורומים מרכיבים מפרטים שונים לאותן מטרות ולאותו תקציב. לרוב אותם אנשים מבינים על מה הם מדברים (ואם לא, יתקנו אותם), וכך תקבל מגוון דעות, מתוכן תוכל ללמוד את החומר לתקציב והמטרות הרלוונטיות לך, ולהרכיב את המפרט האידאלי לך.

אם אתה הולך לטכנאי, אתה בעצם הולך לבעל אינטרס - ומי לדעתך יהיה יותר מוסט, פילנטרופים בפורומים ללא מטרת רווח שרק רוצים לעזור או "טכנאי מוסמך" שבמקרה מכיר "חנות מאוד אמינה" שגם "יעשו לך מחיר"?

בכל מקרה, אתה מוזמן לעיין במפרטים המומלצים שלנו, על אף שבחלקם הם לא מעודכנים, ואתה גם מוזמן לפתוח נושא בפורום מפרטים.

אם אתה עדיין דבק ברעיון המקורי שלך "לחפש טכנאי", שיבושם לך. אני אשאיר את הדיון שלך בפורום כללי על מנת שעוד אנשים יוכלו להגיד לך בדיוק מה הם חושבים על "טכנאים".

פורסם

באופן כללי מסכים למדיי עם הדוקטור. וככלל, אכן מאד לא מומלץ לקבל המלצות על טכנאי-מחשבים מאנשים אקראיים, או מחנויות מחשבים.

אלא שלא ראוי לפסול ארגז שלם בשל כמה תפוחים רקובים : ישנם גם מספר (קטן במיוחד, לצערי) של טכנאי-מחשבים פרטיים אמינים בארץ. הדרך הטובה ביותר לאתר אותם, היא לאסוף ולהצליב המלצות מאנשים מהימנים ונעדרי-הטיה. כך או כך, תמיד ניתן (ורצוי) לקבל חו"ד נוספת - ובפרט בתחום שאינך בקיא בו, לשם כך בדיוק עשוי לשמש תת-פורום "מפרטים".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים