עבור לתוכן

MDR-V700, בעיה באוזניה הימנית*. חירחורים בווליום ט&#

Featured Replies

פורסם

היי,

אתמול באמצע שמיעה באוזניות שמתי לב שהאוזניה הימנית R, מחרחרת לי בבאס גבוה! אבל ממש חירחור נשמע כאילו יש חוט קרוע בפנים...

ברגע שאני מהדק את האוזניה אל האוזן לא שומעים כמעט את החרחורים, אבל ברגע שאני עוזב את האוזניה על הראש כרגיל שוב חוזרים החרחורים...

יש לכם מושג מה הבעיה יכולה להיות?

האם זה חוט רופף? אפשר לתקן?

תודה!

פורסם

או פלסטיקה שמתחילה להיות רופפת, או שיש לך שערות תקועות באלמנט, או שהכבל מתחיל להתנתק.

ממה שאתה מתאר (לחץ פותר את זה) כנראה שזה אחד מהשניים הראשונים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה!

שיערות תקועות באלמנט? (אני עם קרחת כבר 4 שנים אז לא יודע :P )

פתחתי את האוזניה, ובפנים אני רואה עיגול כזה מפלסטיק שהוא חסום לגמרי ולא ראיתי שניתן לפתוח אותו, ובאמצע שלו יש מגנט בגודל שקל בערך.

הקטע שכשאני לוחץ על העיגול עדיין יש רשרושים, ככה שאני מבין שהעניין כנראה מבתוך העיגול הזה...

אבל עדין שסגרתי את המכסה של האוזניה, ושוב הצמדתי את האוזניה הפסיק הרעש......

איך לעזאזל פותחים דבר שכזה..נראה מתוסבך,

יש לך מושג אם מישהו בדרום עוסק בדברים כאלו? אני פשוט דימונאי אין לי כזה בעיר כנראה (אין לי גם מזל זה הזוג השני שעושה לי בעיות...! )

עריכה:

דרך אגב החוטים מחוברים ללא בעיה למגנט באמצע.... (החוטים קטנים בטירוף! דקיקים כמו שיערה!)

פורסם
  • מחבר

טוף אני רואה שאין תשובה..

בכל מקרה, פתחתי את האוזניה, ובמגנט באמצע נראה שאין שם כמעט כלום, גם לא ניתן לפתוח את זה... (או שכן ניתן? מה השיטה?) זה נראה מודבק.

פלסטיקה לא ראיתי שום דבר, אך ראיתי שהחוט הזהוב (אחד משניים, אחד כסוף אחד זהוב) קצת מתרופף..ואז הוא התנתק במגע ממש קל,

בכל מקרה גם אחרי שהצמדתי אותו עם כל האמצע לברזל שאליו הוא מודבק עדיין היו רשרושים....לדעתי או שזה מהחוט או שזה מהמגנט עצמו?

דרך אגב, אם זה מאיזור המגנט...אפשר לזרוק את האוזניות לפח...לא?

פורסם

בדקת טוב טוב שאין שערות תקועות באיזור הזה? זה עושה רשרושים.

אם זה החלק שמחובר למגנט מקדימה אין לך הרבה מה לעשות, אי אפשר לפרק את הרכיב הזה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה שיש שם שיערות...גם זה לא נראה לי ניתן לחדירה בכלל (מבחינת שערות) האוזניות לא יותר מחצי שנה עובדות גם ככה לא נראה לי שתקועות שם שערות.

המקום לא נפתח אף פעם...אני חושב שאחים שלי הקטנים הפילו לי את האוזניות כשלא הייתי בחדר...

אבא שלי ילחים בחזרה את החוטים ונראה מה קורה עם זה...

דרך אגב החלק עם המגנט כשהוא לא מחובר עם החוטים אין בו שום רעש של משהו שנשבר, נענעתי אותו ולא שמעתי כלום,

טוב אם לא יצליח להסתדר כשנחזיר את החוטים למקום.... אז נקנה חדש :'(

תודה על העזרה אנטולי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים