עבור לתוכן

המחשב שקניתי ב SKYPC סכום של עד 4900 (אבקש חוות דעת מה כדאי לי לשנות בתחום 200¤)

Featured Replies

פורסם

אני קניתי את המחשב ב 4700 וכרגע יש לי עוד 200 שקל ורציתי לדעת מה כדאי לי לשנות במפרט, אגב יש אפשרות לשנות את המפרט.... באחת התגובות שלי למטה רשמתי איזה שינויים אני יכול לעשות במסגרת של 200 שקל תוספת....

אגב אשמח לקבל איך המפרט בכללי גם, תודה רבה לכם .

הנה המפרט שהזמנתי:

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box

¤1064

כמות:1

לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L

¤483

כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB

¤223

זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK

¤285

כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB PCIe

¤1240

כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE

¤353

צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD

¤168

מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II

¤362

ספק כח Enermax Liberty 400W

¤367

קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ BLUE LED FAN

¤238

הרכבת מערכת מחשב מעל ל-3000 ש"ח כולל בדיקות מאמץ ועומס

¤5

עכשיו כמה שאלות שהייתי רוצה לדעת:

*כרגע אין להם במלאי את הכרטיס מסך קליבר וביקשתי לחכות, האם שווה לחכות או שעדיף לקחת כרטיס אחר?

*לגבי הצורב אני בחרתי באקראי את הצורב הזה כי אין לי מושג בצורבים ושכחתי לשאול אותו בחנות איך הצורב לעומת המתחרים שלו, אשמח לדעת איך הוא והאם יש יותר טובים ממנו באותו מחיר?

*בעיקרון בהתחלה הלכתי על ספק כוח ומארז של RAIDMAX O2 אבל הוא המליץ לי לשנות ל SAGITTA2 אמר לי שהסירקולציה יותר טובה במארז וגם ה ליברטי יותר טוב עם 2 ריילים במקום 1 ב HEC וגם יספיק לי , השאלה אם זה באמת נכון כי אני מתכנן OC טוב והשאלה שלי האם עדיף לשנות ל CORSAIR VX450 או שעדיף להישאר עם הליברטי...

*את המארז הוא שינה לי ל SAGITTA 2 בגלל שהוא אמר שיהיה בעיה ב RAIDMAX O2 להכניס את הקירור למעבד ה TUNIQ.

*איך המארז בכללי? הוא טוב....?

*בעיקרון אני מתכנן OC טוב ורציתי לדעת איך הזכרונות האם יש טעם להוסיף עוד קצת ולקחת משהו יותר רציני או שזה שולי ? תוספת של עוד 80 שקל לא יותר...

פורסם
  • מחבר

up

פורסם

up

אני מתחיל להיות חסר סבלנות לגבי הקפצות ואני משתדל לא לחלק אזהרות אז אל תגרום לי לתת לך אזהרה על הקפצה.

קרא את החוקים.

מה גם שאם אתה מבקש חוות דעת לגבי מפרט שנקנה הדיון מיותר.

אם ניתן לעשות שינויים במפרט ערוך את הכותרת כך שתכיל תקציב אחרת הדיון ינעל.

פורסם

*כרגע אין להם במלאי את הכרטיס מסך קליבר וביקשתי לחכות, האם שווה לחכות או שעדיף לקחת כרטיס אחר?לפי דעתי עדיף לחכות כי כרטיס זה איכותי יותר ויותר זול מהמתחרים..

*לגבי הצורב אני בחרתי באקראי את הצורב הזה כי אין לי מושג בצורבים ושכחתי לשאול אותו בחנות איך הצורב לעומת המתחרים שלו, אשמח לדעת איך הוא והאם יש יותר טובים ממנו באותו מחיר?הצורב הוא איכותי מאוד יש לי אותו ואין איתו שום בעיה מיוחדת לעומתו יש גם את הצורבים של lg שמאוד טובים

*בעיקרון בהתחלה הלכתי על ספק כוח ומארז של RAIDMAX O2 אבל הוא המליץ לי לשנות ל SAGITTA2 אמר לי שהסירקולציה יותר טובה במארז וגם ה ליברטי יותר טוב עם 2 ריילים במקום 1 ב HEC וגם יספיק לי , השאלה אם זה באמת נכון כי אני מתכנן OC טוב והשאלה שלי האם עדיף לשנות ל CORSAIR VX450 או שעדיף להישאר עם הליברטי...לגבי הספק אני כן בדעה של לעבור ל vx450 ולכן לפי דעתי זה כדאי בכל זאת אנו חושבים מעט על העתיד

*את המארז הוא שינה לי ל SAGITTA 2 בגלל שהוא אמר שיהיה בעיה ב RAIDMAX O2 להכניס את הקירור למעבד ה TUNIQ.

*איך המארז בכללי? הוא טוב....?המארז טוב אך יש בתקציב של עוד 50 ש"ח את הnzxt hush שעדיף עליו בכמה רמות ולפי דעתי כדאי לך לעבור למארז זה בכל שאלה אחרת שנוגעת למארזים תשאל בפורום מארזים וספקים

*בעיקרון אני מתכנן OC טוב ורציתי לדעת איך הזכרונות האם יש טעם להוסיף עוד קצת ולקחת משהו יותר רציני או שזה שולי ? תוספת של עוד 80 שקל לא יותר...הזכרונות מאה אחוז אין טעם לבזבז עוד 80 שקלים עליהם אך אני לא מבין למה לקחת טוניק טאור כדאי לך להשקיע את ה80 שקלים הללו לעבור למעבד q6600 או בעתיד הלא רחוק לQ9300 שיתנו לך הרבה יותר במשך השנים

פורסם

עכשיו כמה שאלות שהייתי רוצה לדעת:

*כרגע אין להם במלאי את הכרטיס מסך קליבר וביקשתי לחכות, האם שווה לחכות או שעדיף לקחת כרטיס אחר? לדעתי אם יש להם GT זול יותר במלאי תלך עליו.

*לגבי הצורב אני בחרתי באקראי את הצורב הזה כי אין לי מושג בצורבים ושכחתי לשאול אותו בחנות איך הצורב לעומת המתחרים שלו, אשמח לדעת איך הוא והאם יש יותר טובים ממנו באותו מחיר? הוא בסדר גמור.

*בעיקרון בהתחלה הלכתי על ספק כוח ומארז של RAIDMAX O2 אבל הוא המליץ לי לשנות ל SAGITTA2 אמר לי שהסירקולציה יותר טובה במארז וגם ה ליברטי יותר טוב עם 2 ריילים במקום 1 ב HEC וגם יספיק לי , השאלה אם זה באמת נכון כי אני מתכנן OC טוב והשאלה שלי האם עדיף לשנות ל CORSAIR VX450 או שעדיף להישאר עם הליברטי... הליברטי מצוין אין סיבה לשנות.

*את המארז הוא שינה לי ל SAGITTA 2 בגלל שהוא אמר שיהיה בעיה ב RAIDMAX O2 להכניס את הקירור למעבד ה TUNIQ. הסגיטה 2 הוא מארז מצוין.

*איך המארז בכללי? הוא טוב....? ^

*בעיקרון אני מתכנן OC טוב ורציתי לדעת איך הזכרונות האם יש טעם להוסיף עוד קצת ולקחת משהו יותר רציני או שזה שולי ? תוספת של עוד 80 שקל לא יותר... בעיקרון הם בסדר לOC לא ממש רציני.

פורסם

כרטיס מסך - תחכה זה אחלה כרטיס , ה GT הכי משתלם כיום.

צורב - בסדר.

ספק - אם חשובה מודולריות ה LIBRETY יהיה בסדר גמור , אם תרצה קצת יותר עוצמה ה VX450 יתאים , שניהם ספקים טובים.

מארז - תוסיף מאוורר של 120 מקדימה , המארז ממולץ , להלן ביקורת ווידאו http://www.3dgameman.com/content/view/11205/48/

זכרונות - בסדר גמור ויהיו טובים ל OC ...

פורסם
  • מחבר

חברה יש לי כרגע עלי עוד 200 שקל ובוא נגיד שאני רוצה לשנות משהו במפרט מה יהיה כדאי לי לשנות בסכום של 200 שקל?

חשבתי על כמה דברים:

לשנות ל:

זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 XMS2

כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB

במקום:

כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB

בסכום של 224¤

או:

לשנות ל:

זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 XMS2

ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W

במקום:

ספק כח Enermax Liberty 400W

בסכום של: 182¤

או:

לשנות ל :

מארז ללא ספק עם חלון GIGABYTE 3D AURORA Silver

במקום:

מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II

בסכום של :200¤

יש לי התלבטות קשה מאוד האם לשנות למארז איכותי FULL TOWER עם 3 מאווררים של 120ס"מ ומארז שיספק אותי לכל הזמן ז"א מארז לא תחלופי, מארז איכותי... או להשקיע את ה 200 בשאר החלקים שהצעתי פה... מה נראה לכם? כי כשהיתי בחנות המוכר אמר לי שהטוניק לא יכנס ב SAGITTA 2 אני לא יודע אם זה נכון ובגלל זה אני בודק אפשרות של מארז איכותי שישאר לי לכל הזמן..

אני די סגור על העניין של המארז אבל רוצה לשמוע עוד חוות דעת שאולי לא חשבתי..

תודה רבה.

פורסם

האורורה זה מארז מצויין

פורסם

אם ניתן לעשות שינויים במפרט ערוך את הכותרת כך שתכיל תקציב אחרת הדיון ינעל.

בפעם הבאה הדיון ינעל. ערוך את הכותרת.

פורסם
  • מחבר

עדיין בהתלבטות...

פורסם

שאלה קלה לא משנה מה תעשה תעלה בדיסק קשיח ל250GB לפחות כי ה160GB לא הכי משתלם במחיר לגיגה. אני יעשה השוואה בקפיצות של 10 גיגה .

בכונן 160 גיגה יש 16 בלוקים של 10 גיגה כל אחד 13.94~ שקל שקרוב ל14 שקל

בכונן 250 גיגה יש 25 כאילו וכל אחד עולה 11.64 שקל

בכונן 320 גיגה יש 32 וכל אחד עולה 10.97 שקל שקרוב ל 11 שקל.

עם דיסקים קשיחים זה ככה שככל שאתה קונה יותר אתה משלם פחות בנפחים הקטנים אתה משלם יותר על ה"ברזלים" מאשר על מקום איכסון.

בכל מקרה זה ידוע שלא משנה כמה הדיסק הקשיח שלך גדול אתה תמיד תמצא דרך למלא אותו.

בקשר לזיכרונות אני הייתי משקיע בכמות יותר מאשר איכות אבל אמרת שאתה מתכנן אוברקלוק ואני לא מבין גדול בענין. אני תמיד חושב על פרקטיקה כי בסוף המחשב הזה יהיה צריך לשרת אותך לתקופה מסוימת.

פורסם

הייתי משנה את הכונן הקשיח זה דבר ראשון, ל500 ג'יגה.

דבר שני, לוקח את הAntec Soanta 3 שמגיע עם ספק של 500W ב650 ש"ח.

הזיכרון יש לך ב220 של סופרטלנט, שני סטיקים של ג'יגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים