פורסם 2003 באפריל 2922 שנים אף אחד מה WU TANG CLAN לא בא באים רק שני חבר'ה שנתמכים ומטופחים ע"י ה -WTC ויש להם שם דומה ל-WTC שאותו אני לא זוכר עכשיו עריכה: השיר NEVER AGAIN שיר פשוט מדהים שיר חזק ביותר בקיצור אחד השירים היטר מדהימים ששמעתי בחיי פשוט ענק http://news.walla.co.il/?w=//368970 : רמדי וקאפאדונה, שניים מחברי ההרכב וו-טאנג קלן, מתכננים גיחה לישראל במאי הקרוב (מתוך : וואלה!)
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים וואי שכחתי מלא הנה האהובים עליי: metallica - master of puppets nine inch nails - the perfect drug Anthrax- safe home sinch - someting more saliva - always Avril lavigne - skater boy iron maiden - fear of the dark iron maiden - two minutes to midnight green day - basketcase dannii minogue - I begin to wonder * האוס פצצה! ועוד רבים וטובים...
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים http://news.walla.co.il/?w=//368970 :(מתוך : וואלה!) לא יודע אני קראתי באיזה אתר היפ הופ שאף אחד מהם לא בא... ???
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים חחחח... זה יהיה דיון מרתק "משה20: Yo yo yo mothafucka wasssup ?!?!?!?!?!?"
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים A flock of seagulls - I ran so far awayStevie B - beause I love youSR71 - right now
פורסם 2003 במאי 2222 שנים metallica - nothing else mattersלמרות שאני בדר"כ לא ממש אוהב רוק, לדעתי השיר הזה של מטאליקה שיר מצוין בעל מסר חזק
פורסם 2003 במאי 2222 שנים למרות שאני בדר"כ לא ממש אוהב רוק, לדעתי השיר הזה של מטאליקה שיר מצוין בעל מסר חזק לאאא... לא ממש אהבתי אותו.
פורסם 2003 במאי 2322 שנים כולם פה שומעים רק מטאליקה ראפ ודברים בסגנון???????????????למה כזאת חד גווניות?אני לא מדבר על בריטני ושאר החמסות אבל יש עוד סגנונות בעולםלדעתי enya היא זמרת די טובה, לסקורפיונס יש מלא שירים טוביםguns, סטינג ועוד ירקות. למה רק רוק?
פורסם 2003 במאי 2322 שנים כולם פה שומעים רק מטאליקה ראפ ודברים בסגנון???????????????למה כזאת חד גווניות?אני לא מדבר על בריטני ושאר החמסות אבל יש עוד סגנונות בעולםלדעתי enya היא זמרת די טובה, לסקורפיונס יש מלא שירים טוביםguns, סטינג ועוד ירקות. למה רק רוק?ומה הם בדיוק מנגנים? האוסים?
פורסם 2003 במאי 2322 שנים כי רק רוק שווה שמיעה.שירים שאני ממליץ:pearl jam - Off He Goespearl jam- State of Love and Trustpearl jam - All or Nonealice in chains -nutshellalice in chains - down in a holealice in chains- dirtmetallica - master of puppetsmetallica - onemetallica - fade to blackiron maiden - phantom of the operairon maiden - remember tomorrowiron maiden - killersradiohead- luckyradiohead - street spiritradiohead - peramid song
פורסם 2003 במאי 2322 שנים ומה הם בדיוק מנגנים? האוסים?הכוונה הייתה למה אתם ממליצים רק רוק.יש המון שירים מצוינים(לדעתי, שהם לא רק רוק) ופשוט אין לי כוח לרשום אותםהלהקות שרשמתי מספקות מספר שירים איכותיים שעם כל הבוד למטאליקה לא פחות טובים ממנה בכללוכן אני מאוד אוהב שירי רוקcreed אף אחד לא הזכיר ויש להם שירים מצוינים
פורסם 2003 במאי 2322 שנים כי רק רוק שווה שמיעה.ממש לאיש הרבה סגנונות בעולם שהם לא בריטני והם מצויניםאז אל תשפוט לפני שאתה מכיר את כולם.
פורסם 2003 במאי 2322 שנים אני לא שופט שום סגנון מוזיקה.ממה שאני שמעתי עד עכשיו רק רוק שווה שמיעה לדעתי.ובכלל , רוק זה סגנון די רחב , מאוד רחב למען האמת . אם אני אומר שאני שומע רק רוק אז בעצם יכול להיות שאני שומע את כל 3498 סוגי המטאל ועוד 489 זרמים שונים ברוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.