פורסם 2003 באפריל 2722 שנים לאחרונה הדיסק שאני שומע הרבה הוא של להקה חדשה לדעתי, ונקראת Evanescenceהדיסק היחיד שלהם נקרא Fallenהשיר שאני הכי אוהב מהדיסק הוא Bring Me To Lifeמה דעתכם? ותמליצו גם אתם על שירים ודיסקים טובים
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים כן גם אני אהבתי אותם...אין לי שיר אהוב או משהו כזה...אני לא כזה בן אדם :-\באיזה סיגנון אתה רוצה המלצות?
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים Korn - Freak On A leashKorn - Make Me BadSystem Of a down - Ariealsעוד משהו?
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים בן אדם freak on a leash לא רע אבל clown שולט..וגם שיר הסיום בסידרה Naruto
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים בן אדם freak on a leash לא רע אבל clown שולט..וגם שיר הסיום בסידרה Narutoמה דעתך על Its ON?
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים athrax - safe homemetallica - nothing else mattersאם כבר מטליקה אי אפשר בלי "one"
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים זה שירים של מטאליקה שאתם נותנים???כל פעם אותם שירים..Nothing else matters וone...תחדשו קצת:Metalica - The UnforgivenMetallica - ...And Justice For AllMetallica - AstronomyMetallica - BlackenedMetallica - Dyers EveMetallica - Eye Of The BeholderMetallica - Fade To Black (1)Metallica - Harvestor of SorrowMetallica - I DisappearMetallica - Mama SaidMetallica - My Friend of MiseryMetallica - OneMetallica - The Frayed Ends of SanityMetallica - The Unforgiven IIMetallica - To Live Is To DieMetallica - Turn The PageMetallica - Until It SleepsMetallica - Whiskey In The Jar
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים metallica - prince charmingmetallica - fuelmetallica - hardvester of sorrow
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים Royksopp - EpleBrooklyn Bounce - When I bounce טראנס משהו חזקוכמובן השיר של Audio Bylies(אם אני לא טועה זה השם) מהפרסומת של פוקסהאא גםProdigy - Breathe
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים עוד מטאליקהMetalica Metal MilitiaMetalica Seek & DestroyMetalica Battery.inc
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.