עבור לתוכן

האם נגזר עלי לחיות בחרא כל החיים?

Featured Replies

פורסם

אל תשלה את עצמך.

"כסף זה לא הכל בחיים" זו אמרה יפה, אבל היא לא כ"כ מציאותית.

כסף הוא 99% מהחיים.

"כסף לא יכול לקנות אושר", "כסף לא יכול לקנות אהבה"

עובדתית-

אנשים שיש להם כסף הרבה יותר מאושרים. כסף פותר הרבה מאוד בעיות בחיים, ואין סיבה שאנשים עם מעט בעיות לא יהיו מאושרים (אלא אם אותו כסף הושג בדרך-לא דרך, ואז הם צריכים לחיות בפרנויה. אני מדבר על כסף שהרווח ביושר או במזל כמו לוטו וכו' )

לאנשים שיש יותר כסף קל יותר למצוא אהבה (פשוט מאוד כי לא כל אחת פוסלת את אותו אדם על המקום כי אין לו כסף, ואז קורה שאותו אדם פוגש יותר נשים ויש יותר סיכוי שימצא מי שמתאימה לו)

• תגובות 107
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צ'יימס,רוב האנשים שענו לך כאן הם ילדים קטנים ,בניגוד אלי (לצערי :lol:). אל תתרגש מהם. קראתי את מה שכתבת והרושם הוא שאתה סובל מדיכאון עמוק. פעם כתבת כאן גם שאתה לא חושב שתצא עם בחורה אי פעם,(ושגם השלמת עם זה !!! WTF).הדעה שלך על עצמך היא שלילית,ואין סיבה שתהיה כזאת-אתה בחור צעיר ,חכם,וכל עתידך לפניך.אל תתבייש ,ופנה ליעוץ פסיכיאטרי! עד כמה שזה נשמע לך לא הגיוני כרגע,תרופות מסוימות (שחצי אמריקה משתמשת בהן),יכולות לשנות את ההרגשה שלך בצורה ניכרת. בשלב הבא כדאי להתייעץ עם פסיכולוג כדי לנסות להבין מאיפה היאוש הזה מגיע. כמו שכתבתי,אין לו סיבה ממשית. ראיתי בחורים מכוערים שיוצאים עם יפהפיות. ופגשתי גם אנשים ללא כל הבנה במתמטיקה או משיכה למקצועות ראליים שמרויחים מצויין. הכל בראש. מי שאוהב את עצמו ומאמין בעצמו,יצליח!

פורסם

אפילו טוני סופרנו הלך לפיסכאטרית

wsopranos110.jpg

פורסם

ואתה קואצ'ר במקצועך כן?

מופנה לllime

פורסם

אל תשלה את עצמך.

כסף הוא 99% מהחיים.

עובדתית-

אנשים שיש להם כסף הרבה יותר מאושרים. כסף פותר הרבה מאוד בעיות בחיים, ואין סיבה שאנשים עם מעט בעיות לא יהיו מאושרים (אלא אם אותו כסף הושג בדרך-לא דרך, ואז הם צריכים לחיות בפרנויה. אני מדבר על כסף שהרווח ביושר או במזל כמו לוטו וכו' )

לאנשים שיש יותר כסף קל יותר למצוא אהבה (פשוט מאוד כי לא כל אחת פוסלת את אותו אדם על המקום כי אין לו כסף, ואז קורה שאותו אדם פוגש יותר נשים ויש יותר סיכוי שימצא מי שמתאימה לו)

בולשיט אחד גדול. כסף באמת לא קונה אושר ולא קונה אהבה, יש המון אנשים בעלי אמצעים שמסתובבים בדכאון כל היום כי אין להם אהבה בחיים ויש המון אנשים עם מינוס בבנק שמסתובבים כל היום עם חיוך, בדיוק מאותה סיבה. בחורות נורמליות לא מסתכלות בכלל על חשבון הבנק או כרטיס האשראי שלך, לדברים האלו יש משמעות שולית במערכת יחסים בריאה. אני באמת מרחם על אנשים שמה שעושה אותם מאושר זה הכסף שיש להם בחשבון הבנק, ולא הדברים הטובים באמת שיש בחיים.

פורסם

ואתה קואצ'ר במקצועך כן?

מופנה לllime

לא, ואני גם לא פסיכולוג.מה שכתבתי מבוסס על חומר שקראתי (גם בספרים וגם באינטרנט),וגם על אנשים שפגשתי . לא צריך להיות "מקצוען" כדי לענות עם רצון לעזור ,במקום ללעוג ולצווח "EMO" .לדעתי ,(הלא מקצועית), התשובות הלועגות כאן הן תוצאה של פחד להיות במצב של פותח הת'רד.

פורסם

אל תשלה את עצמך.

כסף הוא 99% מהחיים.

עובדתית-

אתה טועה. כסף לא יכול לקנות אושר, כסף לא יכול לקנות אהבה וכסף זה לא 20% מהחיים. כל עוד יש לך מספיק כסף לקיום בסיסי (ז"א אוכל, קורת גג וטיפולי בריאות), הכסף לא כ"כ חשוב.

מרצה שלי במכללה (התמנה עכשיו למנכ"ל שמיר אופטיקה ד"א, חברה ששווה חצי מיליארד שקל ונסחרת פה ובארה"ב) היה עד לפני כמה שנים גם מנהל השקעות של לקוחות עשירים למדי. הוא סיפר לנו שבהתחלת שנות ה-2000 (התפוצצות בועת ההיטק) היה לו לקוח שהיה לו תיק השקעות בשווי 50 מיליון דולר (200 מיליון שקל). את רוב הכסף הוא השקיע בנכסים סולידיים. שהבורסה ירדה ושהתיק שלו ירד ל-49 מיליון שקל (196 מיליון) האיש העשיר בא אליו כולו בלחץ והוא אמר שהוא מתקשה לישון בלילה. המרצה אמר שלנו זה נראה מגוחך, כי זה בסך הכל ירידה מ-200 מיליון ל-196, אבל האיש הזה היה בחרדה ובמצוקה אמיתית. יש לו רמת חיים לשמור עליה. עלות אחזקת הבית שלו עולה לו 700,000 שקל בחודש, ובנוסף יש לו ביטוחים יקרים, חברויות במועדני יקרים, תרומות שהוא חייב להמשיך בהן ועוד.. הוא לא יכול לרדת ברמת החיים שלו, כי כל השכנים שלו צריכים לראות שהוא חי טוב. אז כנ"ל אתה - תראה איזה עושר מטורף יש לך ביחס לאדם הממוצע לפני 30 שנה (או לאדם הממוצע באפריקה או אסיה כיום) - מחשב, טלוויזיה רבת ערוצים, אינטרנט, MP3, פלאפון ועוד.. זה עושה אותך מאושר? לא. אולי עושה את חייך למעט יותר נוחים, אבל לא עושה אותך מאושר. לכל דבר מתרגלים מהר מאוד.

תאמין לי שביל גייטס הוא לא הבנאדם המאושר בעולם. הוא לא מחזיק בחנייה שלו 100 מכוניות רק לכיף, הוא לא נרדם כל לילה עם 3 דוגמניות במיטה והוא לא צוחק באושר כל היום. כנ"ל גאדיימק נגיד - אתה רואה כמה הבנאדם, למרות שהוא עשיר, סובל. הוא מנסה בכוח לקנות אהבה בכסף ע"י קניית קבוצות כדורגל וכדורסל ועזרה לאוכלוסיות שונות. לב לבייב עכשיו נמצא במצוקה גדולה. מחיר המניה של של אפריקה ישראל ירד מ-57 שקל ל-21, ועל הנייר הוא הפסיד מיליארדי שקלים. גם משבר הסאב-פריים והפוליטקה ברוסיה (שם יש לו הרבה נכסים) לא מוסיפים לו נחת. בנוסף, הוא לא בהכרח גר איפה שהוא רוצה, הוא גר איפה שנטל המס הכי נמוך, ולכן הוא עבר ללונדון. הוא גם לובש בגדים רגילים (לא מצופים זהב), הוא אוכל אוכל רגיל (ולא מחפש מסעדות שמנה שם עולה 1000 דולר, ואני יודע את זה מראיון שעשו איתו) וטיסה במחלקת עסקים אפשר להשיג גם עם פחות מההון שיש לו.

"כסף זה לא הכל בחיים"זאת האמת. אנשים כמוך מתרצים את הקשיים שיש להם, או את זה שהם לא מאוד מאושרים (שזה המצב הטבעי ד"א), בכך שהם לא עשירים. ככה יותר נוח. אבל זאת אשלייה. כסף לא קונה אושר.

פורסם

בולשיט אחד גדול. כסף באמת לא קונה אושר ולא קונה אהבה, יש המון אנשים בעלי אמצעים שמסתובבים בדכאון כל היום כי אין להם אהבה בחיים ויש המון אנשים עם מינוס בבנק שמסתובבים כל היום עם חיוך, בדיוק מאותה סיבה. בחורות נורמליות לא מסתכלות בכלל על חשבון הבנק או כרטיס האשראי שלך, לדברים האלו יש משמעות שולית במערכת יחסים בריאה. אני באמת מרחם על אנשים שמה שעושה אותם מאושר זה הכסף שיש להם בחשבון הבנק, ולא הדברים הטובים באמת שיש בחיים.

אני חושב שאתה צודק חלקית

לי יוצא לראות הרבה עשירים פשוט כי אני עובד בגינות שלהם

ותכלס הרבה מהם או יותר נכון מהן נראות אומללות

ככה זה שהרבה בעלים עשירים רוב הזמן בעבודה או במקומות אחרים ...

כסף כן יכול לפתור הרבה בעיות ולקנות מכוניות יוקרתיות וכו

אבל כסף גם יכול להרחיק אנשים מאנשים אחרים

בתור גנן רוב הלקוחות העשירים מתייחסים אלי בנימוס אומנם

אבל לא חברתיים אלי בכלל וגם לא לבעלי מקצועות אחרים

כאילו אנחנו מין אחר

לאומת זאת לקוחות רגילים בדרך כלל הרבה יותר חברותיים

ונכון שזה הכללה אבל זה הכללה מניסיון

היחס הזה לדעתי רק פוגע בהם

ואני רואה יותר מידי לקוחות עשירים שנראים בודדים ועצובים

למעשה ראיתי זקנים בלי יותר מידי כסף אבל יותר שמחים -אולי התרופות ... ;D

בכל מקרה בנוגע לבחורות

ברור שבחור נורמלי לא ירצה "מחפשת זהב "

אבל כן יש סינון מוקדם של הרבה בחורות היום לפי הכסף והעבודה

ודרך אגב עשו ניסוי קטן באיזה תכנית וזה פעל בדיוק לפי זה

כסף כן יכול לעזור ולעזור המון כולל אם בחורות

אבל הוא לא יכול לקנות אהבה או אושר

חוץ מבחורות שיהיו מאושרות בגלל זוגות נעלים :P

פורסם

גיא- חבוב, אני לא פותח הדיון, אתה מתבלבל. S:

ואל תיתן לי את גאידמק או ביל גייטס כדוגמאות, אם אתה במרכז העניינים של העולם מן הסתם יהיו לך חיים קשים.

גאידמק- אלוהים יודע איך הוא הרוויח את כל הכסף הזה, ומתנהלות נגדו מליון ורבע חקירות, אז מן הסתם שהוא לא ישן בשקט.

תן לי לנסח מחדש:

אם יש לך כסף אתה לא תהיה מאושר.

אם יש לך כסף וטיפת שכל, אתה תהיה מאושר.

לא צריך 200 מליון שקל. זכית ב 10 מליון בלוטו/טוטו וכו'?

קנה לך בית יפה כמו שתמיד רצית באיזור שקט ולא עמוס, מכונית יפה אבל לא לדאווינים, ובגלל שאתה כבר לא צריך לדאוג לכסף- עבודה שלא חייבת להכניס הרבה, אבל שתהיה כמו שאתה רוצה.

תאמין לי שמי שעושה ככה- יהיו לו חיים מאושרים.

אם אתה מתחיל לתפוס את תשומת הלב של כל העולם, בונה ארמון עם 900 חדרים שהתחזוקה שלו עולה יותר מבית שלם במרכז ת"א ומחזיק 4 למבורגיני במוסך, מן הסתם שיהיו לך מליון ורבע דאגות.

פורסם

Pika007 אני חושב שאתה עושה בלבול ענק בין נוחות ושלווה לאושר

כנראה שבחיים שלך לא יצא לך להיות מאוהב לגמרי

שזה יקרה תוכל להבין שכסף לא קונה אף אושר

רק אהבה גדולה יכולה לגרום לזה ולא כסף

כסך יכול לעזור להגיע לזה כי הוא נותן לך נוחות ושלווה

שיכולים מאוד לעזור למצוא את האחת

אבל לא יותר מזה

ותבין אני היום עובד יותר מידי

כסף בטח היה עוזר לי

אבל לא הייתי מאושר גם אם היה לי בית משלי וחסכונות מנופחים בבנק

פורסם

לא צריך 200 מליון שקל. זכית ב 10 מליון בלוטו/טוטו וכו'?

קנה לך בית יפה כמו שתמיד רצית באיזור שקט ולא עמוס, מכונית יפה אבל לא לדאווינים, ובגלל שאתה כבר לא צריך לדאוג לכסף- עבודה שלא חייבת להכניס הרבה, אבל שתהיה כמו שאתה רוצה.

תאמין לי שמי שעושה ככה- יהיו לו חיים מאושרים.

אם אתה מתחיל לתפוס את תשומת הלב של כל העולם, בונה ארמון עם 900 חדרים שהתחזוקה שלו עולה יותר מבית שלם במרכז ת"א ומחזיק 4 למבורגיני במוסך, מן הסתם שיהיו לך מליון ורבע דאגות.

כן, אני בטוח שיש הרבה אנשים שיש להם 10 מיליון שקל, והטיפ הזה עזר להם מאוד :kopfpatsch:

פורסם

לך לצבא!

לך להירשם לצבא תשקיע שם ותקרא תתחת בסוף תהיה באיזה יחידה מיוחד ולא תפחד למות בגלל שבכל זאת החיים שלך חרא ללא פחד מהמוות אתה תוכל להשיב אש בצורה מדויקת כשה סביב הראש שלך שורקים כדורים בסוף תיהרג אך בגלל שהצלתה אנשים וסיכנת את עצמך למען אחרים תקבל תגמול טוב בחיים שאחרי המוות

פורסם

כנראה שבחיים שלך לא יצא לך להיות מאוהב לגמרי

שזה יקרה תוכל להבין שכסף לא קונה אף אושר

רק אהבה גדולה יכולה לגרום לזה ולא כסף

לשם שינוי אני בהחלט מסכים עם קרירין. יש דברים בחיים שגורמים לכל סכום של כסף להראות חסר כל חשיבות לעומתם, ואלו הם הדברים שהופכים אנשים למאושרים ונותנים טעם לחיים עצמם. אתה יכול לגור איפה שאתה רוצה ולנהוג באיזו מכונית שאתה רוצה ולעבוד באיזו עבודה שאתה רוצה, אבל כל הדברים האלו הם דברים חומריים שלא נותנים שום משמעות לחיים שלך.

אני יודע שזה בטח נשמע קיטשי בטירוף, אבל זה באמת נכון. כשיש לך משהו שהוא מעבר לחומרי, אהבה למשל, דברים כמו כסף הופכים ללא רלוונטיים.[br]פורסם בתאריך: 15.03.2008 בשעה 20:56:52

לך לצבא!

לך להירשם לצבא תשקיע שם ותקרא תתחת בסוף תהיה באיזה יחידה מיוחד ולא תפחד למות בגלל שבכל זאת החיים שלך חרא ללא פחד מהמוות אתה תוכל להשיב אש בצורה מדויקת כשה סביב הראש שלך שורקים כדורים בסוף תיהרג אך בגלל שהצלתה אנשים וסיכנת את עצמך למען אחרים תקבל תגמול טוב בחיים שאחרי המוות

lol ?

פורסם

אושר זה בדיוק כמו סם, כמה שאתה צורך יותר אתה צריך יותר בשביל אותו ה"הי."

מה זה כמה שצריך בשביל לחיות?? אדם יכול לשרוד כל החיים שלו בכלוב עם צינור שמנקה לו את התחת וצינור שמזרים לו חומרים מזינים ישר לוריד.

ולמה לא 200 מיליון שקל? מה רע? איזה מטוס פרטי, קורס טיס אפילו שיש לי -4 במשקפיים. אוכל משובח אינטרנט של 100 מגה בשניה. (למה אני צריך? לפני כמה שנים שאלו למה צריך יותר מ 256ל RAM ומכונית מרוץ מגניבה למה? למה לא ללכת ברגל? ללכת לאיזה אוניברסיטה יוקרתית. לטוס לירח.. יש תמיד מה לעשות עם כסף. לכל אחד יש רמה אחרת שמוגדרת בתור גבול הסביר.

כן יש כאלו שמגיעים לגבול של מה שניתן לעשות עם כסף ולא מוצאים אהבה ומתים מדוכאים.

ומי אמר שגייטס לא האדם הכי מאושר בעולם? הוא עשיר בטירוף יש לו אשה ושלושה ילדים, תהילת עולם. כת מעריצים. וכת אנשים ששונאים אותו. מה עוד אדם צריך בחיים?

פורסם

לך לצבא!

+1

כל מי שקפץ על פיקה עם הקלישאות של "כסף זה לא הכל"..

אני מצטער להרוס לכם את זה, אבל זה בולשיט שאמא מוכרת לילד הקטן שלה כשאין לה כסף לקנות מה שהוא רוצה. מה לעשות, בחברה קפיטליסטית כמו שלנו, חברה צרכנית, חברה מערבית, כל מה שקובע זה כמה כסף יש לך.

זה חלק מהתרבות שלנו. אם פעם השאלה הייתה, למשל, כמה אתה צדיק- היום זה כמה אתה עשיר, מאוד פשוט.

גיבורי התרבות של היום הם העשירים. לאו דווקא ההיטקיסטים, אבל השחקנים המפוצצים בכסף. הראפרים שחמישים אחוז מהשירים שלהם זה על העושר שלהם עצמם. עיתוני הכלכלה הפכו להיות חצי עיתוני רכילות על מנהגי החיים של המליונרים. אפילו סדרת טלוויזיה מצילחה (מסודרים?). כולם רוצים נתח מזה, מהחיים ה"אלה".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים