עבור לתוכן

האם אפשר לתקן את ה DVD?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי DVD APEX 811 והלפני כמה חודשים הסאונד שלו התחרפן. הוא ניהיה מאוד חלש וכדי שימשעו משהו צריך להגביר את הטלויזיה להכי חזק וגם אז לא שומעים כל כך חזק. דבר שני כאשר יש צליל חזק אז שומעים קרטועים.

השאלה שלי האם אפשר לתקן אותו (באופן עצמאי) לפני שאני קונה חדש?

פורסם

אני מציע לך קודם לבדוק את החיבורים לטלוויזיה לפני שאתה חורף את גורלו שהוא מקולקל.

ד"א תנסה לשחק קצת/לסובב או שמהו כזה את החיבורים בטלוויזיה וגם ב-DVD, אחר כך נראה כבר מה עושים.

עריכה:

ושזה מוגדר כמו שצריך (ז"א על סטריאו אם אין לך 5.1) ושאתה באמת מחבר לאן שצריך.

וואלה לא חשבתי על קודם, רעיון טוב. למפרסם הפוסט, אני ממליץ לנסות את זה. יותר יעיל מלבדוק כבלים.

פורסם

השם APEX כבר אומר הכל. :bash:

אתה צודק, אבל אנחנו צריכים לנסות לעזור לו לפתור את זה, בדיוק כמו שאני ואתה היינו פונים באותה מידה אם היה לנו נגיד mp3 של ativa.

פורסם

תיכנס להגדרות של הדיוידי ותבדוק שאין שום אקולייזר מופעל או איזה אפקטים ושהכול על מקסימום

פורסם

ושזה מוגדר כמו שצריך (ז"א על סטריאו אם אין לך 5.1) ושאתה באמת מחבר לאן שצריך.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה...

אני מבקש עזרה אחרי שבדקתי את כל האפשרויות.

בדקתי כל אפשרות בDVD ושחקתי עם הכבלים.... אני אומר לכם הDVD דפוק (זה לא שהוא חדש ).

בקיצור אם אני לא מצליח לתקן אותו אני קונה חדש אז מה אפשר לעשות? משיהו מבין בדגם הספציפי הזה.

העלאתי כמה תמונות....

652137327.jpg

946582512.jpg

63d257177087d.ch.jpg

716031429.jpg

144754321.jpg

פורסם

תנסה לראות אם אתה מריח אולי משהו שרוף שמה, אם אתה לא מצליח לתקן אותו מסיבה זו או אחרת, אני ממליץ פשוט לזרוק אותו מהחלון ולקנות חדש. לא כדאי להשקיע בזה זמן.

פורסם

חשבת לקחת אותו למעבדה???

פורסם
  • מחבר

חשבת לקחת אותו למעבדה???

אני לא רוצה להתחיל להשקיע בו כסף....

אני רק שואל אם למישהו כאן יש נסיון עם DVD ויודע ממה בדרך כלל נובע הבעיה של הקירטועים והסאונד החלש....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים